arkadaşlar %100 flashback yapacaklar her şeyin oyun olduğunu bu sahnelerle göstercekler neyse çerkez 122 de döncek diyor önemli olan o.dağhan döndükten sonra bu oyun olmuş farketmez başka şekilde dönüversin.
Büyük olasılık hatta kesin flashbek olarak gösterilecek ki zaten herkes farkındaydı bunun oyun olduğundan Efe gelse de zaten böyle gelmezdi. Ben Efe'nin geleceğini düşünmüyorum ama gelirse de beklenmedik bir anda gelir böyle herşey ona işaret edilirken değil.
vay be ben bu kadar laf söledim mine burak değildir diye ama hala aklım almıyo bu senaryoyu yazanlar nasıl bunu bağlayacak yaa o kadar mantıksız ve salakça ki ayrıca mineye de kızdım efeyi böle bişeye alet ettiyse eğer çok kızdım..!
arkadaşlar bence minenin vurulması da yalan denizle kaçması da hepsi oyunun bir parçası zaten kısa bi video vardı deniz güvenle frandz kltr merkezinin önünde fln onu mutlaka bulmalıyım diyodu deniz demek ki mine kayıp ve mine burakla oyunu gerçekleştirmeye devam ediyo
arkadaşlar bence minenin vurulması da yalan denizle kaçması da hepsi oyunun bir parçası zaten kısa bi video vardı deniz güvenle frandz kltr merkezinin önünde fln onu mutlaka bulmalıyım diyodu deniz demek ki mine kayıp ve mine burakla oyunu gerçekleştirmeye devam ediyo
klatılıyorum bnde oyle dusunuym ama arkadaslarımdan kımse izlemiycek artık kavak yellerini efe donene kadar...
klatılıyorum bnde oyle dusunuym ama arkadaslarımdan kımse izlemiycek artık kavak yellerini efe donene kadar...
aynen bu kadar saçmalık olmaz bende izlemiyorum artk