arkadaşlar dert yapmayın herkese inanmayın tims dağhanı getirmezse batar melekler korusun reytingte ilk 5e bile giremiyor tek dizileri ky dağhan dönmezse bizler başta olmak üzere çevremizede izletmiycez bu kadar basit dağhanla 2 sezon daha yürüyebilecek seviyede olan bir dizi dağhansız eylülde finish
siz eylulde ızlemeyen ama şimdi dağhan donmese ızlemeyı bırakacak olan fanlarmsınız..bu nasıl bı tezat...kımse kımseyı kandırmasın herkes bal gıbı ızlıyo..
119.bölüm hariç hiç bir bölümünü izlemedim bi de 118.bölümü pazar günü izledim dağhan yoksa ne işim olur kavak yellerini
arkadaki panolarda 19 mayıs yazıo bi anlam olabilir mi
şimdi geldim eve hemen yazmak istedim bu yer kordonda ki la senza adlı bir mekan hemen arkasındaki panolarda da hala 19 mayıs resimleri duruyor belliki yeni çekilmiş bilginiz olsun sevgiler...
yav siz hala buralardamısınız her gün 10 larca insan kavak yelleri çekimlerine gidiyor o fileyi açan efe olsaydı şimdiye kadar çoktan duyulmuştu efenin gelip gelmeyeceği
walla benimde içimden bi his bu resmin acıklamasını cok salakca oldugunu söylüor.... ya dizide gecmeyen bişe olucak .... ya tesadüf olacak yani minenin de buragın da alakası olmucak.... ya da mine bu sahneyi hatırlıcak ama kendiyle alakalı diil burakla bu adamı birlikte gördüğünü hatırayacak bu adamın ne oldugu ortaya cıktıktan sonra.........
ARKADASLAR BU DA OYUNSA ZATEN O FİLMİ KİMSE İZLEMEZ. BİR KERE ASLIYLA EFENİN SARKISINI NERDEN BİLİYORLAR EVELNME TEKLİFİ ETDİĞİ YERİ(MİNE BİLİODU AMA O YAPMAZ DİYE DÜŞÜNÜOM BÖYLE BİŞEY O KADAR DÜŞMEDİ) AHMET YILMAZIN EFE DİYE BİRİ ALDI NUMARAYI DEMESİ ARTIK BEN NE DİYİM BUDA OYUNSA
atakanlar su pastanesinde otururken ve denizlere anlatırken atakan mine öyle bişey yapmış ki demişti...sonra anlattıktan sonra su'da yok canım mine yapmaz öyle şey demişti daha sonra denizde " Sen öyle san.Mine,aslıdan intikam almak için herşeyi yapar." demişti işte orda benim içime kurt düşmüştü...
atakanlar su pastanesinde otururken ve denizlere anlatırken atakan mine öyle bişey yapmış ki demişti...sonra anlattıktan sonra su'da yok canım mine yapmaz öyle şey demişti daha sonra denizde " Sen öyle san.Mine,aslıdan intikam almak için herşeyi yapar." demişti işte orda benim içime kurt düşmüştü...
Hala şuan o perdenin arkasındaki adama efe diyen var... Bu adam aslı eve giderken vardı 5 saniyede olsa o adamın suratında kalmıştı kamera demekki o uzun saçlı adam mine ve burakın oyuncusu ....Gelelim t-short olayına bu adam zaten aslıyı ne zaman dır takip etmiyormuydu en sonun aslı t-short saırlıken mi ne uymuşytu işte o zaman pencereden izlerken görmüştür t-shortun yerini evde kimse olmayıncada gidip asmıştır t-shortu.... ( BİRDE HERKES DİYORKİ MİNE VE UZUN SAÇLI ADAM T-SHORTU NERDEN BİLSİN KESİN EFEDİR ) ha peki efe bunu nerden biliyor 3 senedir hayatlarında olmayan adam küçücük ayırntıyımı bilecek çok imkansız zaten....