İNANMIYORUM BUKADAR OLMAZ PES DOĞRUSU TİMS BUNA CESARET NASIL EDER YHA DAĞHAN ÜZERİNDEN GÖTÜRDÜ PARALARI ADAMLAR İYİ BU SEZON GELMEZSE YİNE DAĞHAN GEÇMİŞ BÖLÜMLERİNDEN Bİ KAÇ YER GÖSTERİRİ BİZDE A GELCEK GALİBA DER İZLERİZ BU SEZONUDA ÖYLE BÖYLE KURTARIRLAR AMA GERÇEKTEN ÇOK ŞAŞIRDIM UMARIM BU İŞİN İÇİNDEN BAŞKA BİŞİ ÇIKAR BÖYLE OLURSA SEVİYELERİNİ İYİCE DÜŞÜRCEKLER
aslının takip ettigi şeyler oyun ama efe donecek inş. ben inanıyorum hala. zaten sirk senaryosu vardı 119 da olmadı.118 de guven sirk demesine ragmen yapmadılar. şu efe arkadaşımızın dedigi 122 umarım dogrudur. ben donecek inş. diyorum
darkower
Konu: Geri: Herşey Oyun ..... Paz Haz. 06, 2010 6:05 am
oyun oldugu ne mağlum belkide efe takip ettiriyordur onları mineden haber almak için olamaz mıı dersiniz bnce olur neden derseizde son 1 senedir hiç olmayacak seyler bu k.y oluyor saygılar ..
t-shirt u uzun saçlı adam asmış olabilir ama kayıkta telefon ve mesaj işinde başka bir iş var gibi geliyor bana tahminim ne kadar tutar bilemem
bence arayan efe cunku o telefon efenin ya o adları başkası ayarlayamaz neredne bilecek o adları, ayrıca ahmet yılmaz efe diye oglan deyince sempatik yansıdı bana. sanki efeydi o
herşey oyun degil sadece bazı şeyler oyun ama efenin donecegi oyun degil bence, inş. doner efe ben hala inanıyorum donecegine
t-shirt u uzun saçlı adam asmış olabilir ama kayıkta telefon ve mesaj işinde başka bir iş var gibi geliyor bana tahminim ne kadar tutar bilemem
bence arayan efe cunku o telefon efenin ya o adları başkası ayarlayamaz neredne bilecek o adları, ayrıca ahmet yılmaz efe diye oglan deyince sempatik yansıdı bana. sanki efeydi o
herşey oyun degil sadece bazı şeyler oyun ama efenin donecegi oyun degil bence, inş. doner efe ben hala inanıyorum donecegine
Hepsi oyun arkadaşlar.Yapacağımız tek şey beklemek.Başka bi yerden çıkacak efe bence.Ya da hiç çıkmayacak.Ama o el efenin değil emin ol.
el efenin değil o bi kesin artık...zaten hiç bi zaman el efenin demedik demi..? el uzun saçlının onu da anladık... ama enginin dediği benimde kafamı karıştırdı neden derseniz..yüklü bi para verdi dedi bunu burak yapmış olabilir yani herşey oyun muhtemelen... bu kadar özel şeyi nasıl biliyollar anlamadım ama o da senaryonun eksikliği olabilir... bence eğer efe gelme ihtimali varsa şöle olur.. aslı herşeyin mine burak oyunu olduğunu anlar bi süre sonra yine izler ile karılaşır efeyi hatırlar ama bu sefer inanmaz sonra mineye kızar yapma artık falan diye sonra efe çıkar bi anda eğer gelmezse hiç ama geleceğine inanmayın gelmeyeceğini düşünün
tuba bana katıldıgını gördüm ya artık birşey demesemde olur bugun tv de aynı bölümün tekrarı vardı bir an bile bakmadım bundan sonra ne tv den ne net ten izlemicem yeni sezon protestom başladı herkese hayırlı uğurlu olsun
tuba bana katıldıgını gördüm ya artık birşey demesemde olur bugun tv de aynı bölümün tekrarı vardı bir an bile bakmadım bundan sonra ne tv den ne net ten izlemicem yeni sezon protestom başladı herkese hayırlı uğurlu olsun
donmeyecek diyenler sadece şu fotograftan dolayı mı diyor, siz efenin aslıyı oyle uzecegine inanmadınız umarım. yani başka senaryoyla donecek efe.zaten o oyun başkasına aitti ben fazla dusunmedim uzerine
ya nedne inanmadıgınıza dair niye birşey anlatmıyorsunuz? donecek diyen bir suru insan var. bakın dizi sitesinde adres vermeyeyim bilen bilir orada uye acıkca daghanın donecegini soyledi. ve boş yazan uye degil yani dalga gecmedi.donmeyecek diyenlerin neden elinde ispatı yok anlamıyorum. sadece his olarak mı buna da saygı duyarım da, sadece varsa bilginiz anlatın en azından biz de dusunmeyiz donecegini. ben daghanın susmasını anlamıyorum mesela. yapım oyunuyor desek daghan da mı oynuyor seyirciyle
çark falan etmedim yaa off anlamıyosunuz beni ama neyse
ben seni anlıyorum şoyle diyorsun "donmeyecegini de dusunun", yani bunu elinde birşey yok ama sadece bizleri uyarma ve daha sonra hayalkırıklıgına ugramayalım diye soyluyorsun anladıgım? ama ne olur elinde bilgi varsa soyle?