vayy şe......... :x bu kadar afedersiniz ama gerizekalı bir yapım görmedim ben ya resmen bizi salak yerine koymuşlar bence bu ilk bölümü kimsenin izlememesi lazım ki biraz aklılları başlarına gelsin
Efe'nin geleceğine inanan arkadaşlar hemen yelkenleri indirmesinler gerçekten Efe gelse böyle göstere göstere mi gelir? Buna inananlar var mı yani Efe'nin göstere göstere geleceğine, bu yapılanların Mine'nin üstüne kalacağı ap açık belliydi. Bence Efe gelmez ama gelirsede göstere göstere gelmez.
Efe'nin geleceğine inanan arkadaşlar hemen yelkenleri indirmesinler gerçekten Efe gelse böyle göstere göstere mi gelir? Buna inananlar var mı yani Efe'nin göstere göstere geleceğine, bu yapılanların Mine'nin üstüne kalacağı ap açık belliydi. Bence Efe gelmez ama gelirsede göstere göstere gelmez.
bencede doğru.eğer bu oyunları yapan efe olsaydı karakterden ödün vermiş olanlardı efe bunları yapabilcek bi karakter değil çünkü.burağın oyunuysa efe beklenmedik bi zamanda çıkar çerke_hançeri nin dediği de 122 bölüm zaten.yani tek umudumuz yine çerkez.bu arada kafama takılan mine-burak efeyle aslının bu kadar özel anılarını nerden biliyolar özellikle eşek ve t-short u ? :|
tam bn eklicektim bakıodum açan varmı die sen açmışsın nese konumuza dönelim
bence bu foto eski yani eski dediğim sezon finalinden bi kaç bölüm önce çekilmiş çünkü hani o meymeletsiz çocuk gözüktü ya kamerada o vesileyle suların cafesine fln geldi ve o sırada o fotoya denk geldiğini düşünüorum...
bencede doğru.eğer bu oyunları yapan efe olsaydı karakterden ödün vermiş olanlardı efe bunları yapabilcek bi karakter değil çünkü.burağın oyunuysa efe beklenmedik bi zamanda çıkar çerke_hançeri nin dediği de 122 bölüm zaten.yani tek umudumuz yine çerkez.bu arada kafama takılan mine-burak efeyle aslının bu kadar özel anılarını nerden biliyolar özellikle eşek ve t-short u ? :|
Ben Efe(Dağhan) nin döneceğini hiç düşünmesemde, hatta hiç ihtimal vermesemde bekleyip göreceğiz.
Bu eşşek,telefon vb... gibi şeyler hatırlatılarak Efe'nin geleceğini mi düşündünüz, yapmayın arkadaşlar eğer sizi umutlandıran buysa boşa umutlanmışsınız. Efe gelirse aniden ortaya çıkar hazırlanın ben geliyorum demez yani öyle göstere göstere geliyorum demez.
bizde flashback diyoruz zaten mert bunu biz düşünemedik mi mine vuruluyo sapasağlam kahve içiyo herhalde flashback sahte değil kesin flashback offf :( mineyi de bozdular yaa tek o kalmıştı efeyi kullandı lanet olsun bu diziye artık kimse izlemiycek kendi sonlarını yazdılar...