Konu: Herşey Oyun ..... Cuma Haz. 04, 2010 6:20 pm
Konunun ilk mesajı :
İşte o uzun saçlı adam we burak.mine kısacası hersey oyun !!!
Yazar
Konu: Geri: Herşey Oyun ..... Ptsi Haz. 07, 2010 9:16 am
fake olamazmı o resım?
aleko
Konu: Geri: Herşey Oyun ..... Ptsi Haz. 07, 2010 9:20 am
velvet demiş ki:
fake olamazmı o resım?
Banada sonradan birleştirme gibi geldi ama bakalım :/ :/
velvet
Konu: Geri: Herşey Oyun ..... Ptsi Haz. 07, 2010 9:24 am
ya gercek olsada ne olur kı efe gelecek sonucta:D
SamSuN
Konu: Geri: Herşey Oyun ..... Ptsi Haz. 07, 2010 10:03 am
ResimLer Kafa Karıştırmak İçin Olamaz Değilmi Size Göre ?
OrJiNaL- AdAm
Konu: Geri: Herşey Oyun ..... Ptsi Haz. 07, 2010 10:07 am
mltmmltm demiş ki:
Arkadaşlar bence bu bölüm arasında ÇEkilmiş bi fotogrfta olabilir Çünkü sette ara veriyolar ve kahve+ yemek molası Filan da oluyor.. Ve orada Mine Kahve İçiyor..
bence hiç alakası yok bundan eminim hem bu konuyla ilgili diğer başlıklardada aynı kıyafetleri giymiş dağhan bakarsan anlarsın
umutfatih10
Konu: Geri: Herşey Oyun ..... Ptsi Haz. 07, 2010 10:08 am
Arkadaşlar bu adm Aslının yanından geerken üstünde nasıl kıyafet vardı ??
OrJiNaL- AdAm
Konu: Geri: Herşey Oyun ..... Ptsi Haz. 07, 2010 10:12 am
umutfatih10 demiş ki:
Arkadaşlar bu adm Aslının yanından geerken üstünde nasıl kıyafet vardı ??
t-sihrt olması gerek kahverengi ama bilmiyorum..
umutfatih10
Konu: Geri: Herşey Oyun ..... Ptsi Haz. 07, 2010 10:16 am
Beyler Bence Bu Foto Fake çünkü Sağ Kolunda bozukluklar var ve başka bir yere bakıyor sanki.
SamSuN
Konu: Geri: Herşey Oyun ..... Ptsi Haz. 07, 2010 10:20 am
Gömlek Vardı üstünde.
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Herşey Oyun ..... Ptsi Haz. 07, 2010 11:02 am
bu vardu üzerinde buyrun
revan <3 efe :)
Konu: Geri: Herşey Oyun ..... Ptsi Haz. 07, 2010 11:22 am
yha ben bi resim daha gördüm resimde buson sahnenin olduğu yerde çekim yapılıyor ve arkada bu uzun saçlı adam var sanırım hereşy o adamın başının altından çıktı kandırıldık
umutfatih10
Konu: Geri: Herşey Oyun ..... Ptsi Haz. 07, 2010 11:30 am
Vlla Fake de olabilir kot aynı gömlekte aynı gibi duruyo sanki rengi biraz daha koyulaştırılmış ama Fake Galiba
barishtelli
Konu: Geri: Herşey Oyun ..... Ptsi Haz. 07, 2010 11:51 am
Y arkadaslar sadece bu foto yok sonucta 1-2 foto daha var bu adamın sezon fınalı oldugu yerde teknelerın orada cekılmıs fotoları var adamın yanı yapılan hersey mınenın oyunu dağhan bence donmeyecek
elvu
Konu: Geri: Herşey Oyun ..... Ptsi Haz. 07, 2010 11:56 am
ya barış sen değil miydin fragmanda gördüm diyen (119.bölüm ) şimdi neden bence dönmeyecek diyorsun???
ecem
Konu: Geri: Herşey Oyun ..... Ptsi Haz. 07, 2010 11:57 am
sirkle donecek dediler zaten bu oyunla donecegini kim dusundu
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Herşey Oyun ..... Ptsi Haz. 07, 2010 11:59 am
bence eski goruntusunu gosterdiler herhalde hayal gibi cunku başka gorenlerde var. sonra da vazgectiler cunku baya sonra gosterdiler fragmanı.offf olay cıkarmayı cok seviyorlar. efeyi dondurmezlerse cok aciz yapım diyecegim. battı demektir bu yapım yazık derim sadece zaten diyorum daha da berbat haldeler derim bu yapılana
Dağhan bu oyunla dönmeyecekti tabiki eğer dönse idi. Bunların hepsini insanların efe ile çok iyi dosttular dedikleri fakat benim bir türlü göremediğim dost mine yaptı
arkadaşlar dert yapmayın herkese inanmayın tims dağhanı getirmezse batar melekler korusun reytingte ilk 5e bile giremiyor tek dizileri ky dağhan dönmezse bizler başta olmak üzere çevremizede izletmiycez bu kadar basit dağhanla 2 sezon daha yürüyebilecek seviyede olan bir dizi dağhansız eylülde finish
arkadaşlar dert yapmayın herkese inanmayın tims dağhanı getirmezse batar melekler korusun reytingte ilk 5e bile giremiyor tek dizileri ky dağhan dönmezse bizler başta olmak üzere çevremizede izletmiycez bu kadar basit dağhanla 2 sezon daha yürüyebilecek seviyede olan bir dizi dağhansız eylülde finish
siz eylulde ızlemeyen ama şimdi dağhan donmese ızlemeyı bırakacak olan fanlarmsınız..bu nasıl bı tezat...kımse kımseyı kandırmasın herkes bal gıbı ızlıyo..
sarpçı mıdır nedir?kardeşim madem dağhansızda dizi izlenir dşiye düşünüyorsun burda ne işin var.akıl var mantık var.doğru yerde olduğuna eminmisin arkadaşım.