Durun daha 122.bölümü bekleyelim eğer dönmezsede efe güvendiği bir kişiden aldığı bilgiyi paylaştı bizle belki kaynağın bilmediği bişetyler vardı. Ama 122.bölüm sonunda gelecektir efe öyle umuyor ve buna inanmak istiyorum
Durun daha 122.bölümü bekleyelim eğer dönmezsede efe güvendiği bir kişiden aldığı bilgiyi paylaştı bizle belki kaynağın bilmediği bişetyler vardı. Ama 122.bölüm sonunda gelecektir efe öyle umuyor ve buna inanmak istiyorum
bu 122.bölümü bugün bende arkadaştan duyunca bide efe aynısını diyince iyice inandım sonuçta internette dolanan bir bilgide değil vardır elbet bu 122 de bi keramet
Tuba olan sana oldu kızıodun bize mineyle burak değil diye
evet özür dilerim gerçekten eğer oyunsa herkesden özür dilerim... bu arada çerkezin güvendiği kişinin bilmediği bişey olacğaını sanmıyorum biliyordur herşey sölememiştir yada söletmemiştir ama ona güveniyorum kaynağına da güveniyorum cerkez yalan sölemiyorsa ki bana inandırıcı geliyo bilmiyorum efe döncek ... tşkler..
Umarım son inandığınız bölümler olur. 122-123 bu bölümlerde de gelmezse bir çoğunuz için herşey kesinleşir.
burası su pastanesi değilmi? mine böyle bi plan yapacak olsa buragı ve o adamı alıp pastaneye getirmez. bence bu diziyle ilgili değill sıradan bi resim mine bu planı pastanede yapmaz bence bu set arasında mola verdiklerinde cekilmiş bir resimdir belki bizim kafamızı karıştırmak içindir
orası su pastanesi değil ama bilmiyorum bu resimde var koymak isteidm...
yok tubish sana demedim zaten su pastanesi diyen bir arkadaş vardı ona dedim bende bir ara su pastanesi sandım ama su pastanesinin bahçesinde bu kadar masa yok