Arkadaşlar ilk defa kendi fikirlerimden oluşan bi konu açıyorum...bu konuyu açma sebebime gelince yanlış anlamayın sakın kimsenin umutlarını bitirmek yada kimseyi üzmek amaçlı değil... bu forumda uzun zamandır varım ve bir süredir de modum...benim sözlerime güvenen veya güvenmeyen olabilir saygı duyarım.. bu konuyu açma ihtiyacı hissettim çünkü son olanlardan sonra herkes Dağhanın(efe) olarak diziye geri döneceğini düşünmesi hatta kendini buna çok inandırıp gelmeme ihtimalini unutmasıdır... Dün gördüğümüz resimden anlaşıldığına göre bütün bunlar minenin oyunu...değilse bile efenin bu şekilde dönmeyeceğini tahmin etmek zor değil...Arkadaşlar bazı şeyler var ki istemesekde olur buna kendinizi alıştırmalısınız tamam geledebilir belki ama gelmezse çok büyük hüsrana uğrayacaksınız...tıpkı bir senedir olduğu gibi...1 senedir yeteri kadar hüsrana uğradık zaten... sizlerden istediğim kendinizi gelmeyeceği fikrine alıştırın... çünkü bunu üzülerek söylüyorum ki gelmeyecek EFEmiz...benden bu kadar...
ben hep bu şekilde gelmez dedim tepki aldım resimlerden sonra haklı çıktım ben zaten kendim için demiyorum bazı arkadaşlar resmi görseler bile ihtimal vermiyorlar oyun olduguna onlar için söylüyorum GELEN ÇAĞRI EFE 117.BÖLÜM SONU yazdıgından beri dedim mine burak oyunu diye ve haklı çıktım bundan sonra konuşmıcam konu hakkında efe bekleyenlerde kapatsın konuyu demek bana düşmez ama görünen köy klavuz istemez diye bir laf var
yha böle bi yazıya gerek yoktu zaten bunlar tahmin ettiğimiz şeyler ama senin ilk fikir yazın olduğu için ayrı bir önem taşıyor....tabikide bu senin düşüncelerin ve saygı gösteriyorum!
aslında efe çıkmadı diziden efe her bölümde hatırlanarak hiç olmazsa atakan halil ve belkide sudan daha fazla göründü yeni bölümlerdeonlar böyle bir yol seçti bizde böyle
Ya ilk gördüğümde bende oyun dedim ama ne bileyim dağhanın tek kelime açıklama yapmaması kafamı karıştırdı. Bide çok güvendiğim bir arkadaşdan ve çerkezden dağhan dönüyo diye duyunca geliyor diye düşündüm.Gerçi efe dönersede bu şekilde dönmeyeceği belli idi efe aslıya neden acı çektirsinki efe yapmaz bunu.
insan bir seyin olmasını isteyince hemen inanıyor işte..... ama o kadar mantıksız bi dizi haline geldi ki artık sölicek bişe kalmadı.... gercekten.......
Ya ilk gördüğümde bende oyun dedim ama ne bileyim dağhanın tek kelime açıklama yapmaması kafamı karıştırdı. Bide çok güvendiğim bir arkadaşdan ve çerkezden dağhan dönüyo diye duyunca geliyor diye düşündüm.Gerçi efe dönersede bu şekilde dönmeyeceği belli idi efe aslıya neden acı çektirsinki efe yapmaz bunu.
aslında bence bunun efenin işi olmadıgını güvene söylettiler bu bölümde.....
ben tims e kızmıyorum senaristlere kızmıyorum ben sadece daghana kızıyorum biz ona illaki diziye dön demiyoruz o dönsede dönmesede biz ona hayranız ama o bizi takmıyor cıksa bi yerde dönecegim ya da dönmeyecegim dese en azından bekleyin görün dese ona bile razıyım ama bu umursamaz halleri beni cok üzüyor hepimiz ne hale geldik
ben tims e kızmıyorum senaristlere kızmıyorum ben sadece daghana kızıyorum biz ona illaki diziye dön demiyoruz o dönsede dönmesede biz ona hayranız ama o bizi takmıyor cıksa bi yerde dönecegim ya da dönmeyecegim dese en azından bekleyin görün dese ona bile razıyım ama bu umursamaz halleri beni cok üzüyor hepimiz ne hale geldik
inş. donecek ben inanıyorum. yapım bu kadar ileri gidemez. sezon finalinde konu efeydi. donmezse bu saygısızlıkları nedeniyle hem yapıma hem daghana soyleyeceklerim var ama inş. donecek. bu nedenle ben 122 den umutluyum hala
Hep Dağhan bir açıklama yapmıyorsa bir bildiği vardır dedim halada inanıyorum bişey bildiğine dağhana şu an kızmak için erken eğer ky 120-125 bölümler arasında dönmezse o zmn gerçekten çok sinirlerim neden bir açıklama yapmadı madem dönmicektide die şu an o kadar çok haber varki sarpçılar bi sölüyor o bi sölüyor bu bi sölüyor yani bölümler yayınlandıkça görcez ama kesin kararım kyni izlemiycem eğer dönerse netten tekrarına bakarım ama dönmeze böle sıradan bir diziyi izlemek bana yakışmaz
daghan susuyorsa donecek demektir yapıma guvenmesem de daghana guveniyorum. o soyleşide olabilir de olmayabilirde dedigine gore bence donecek. daghan donmem derdi zaten. metinin oyunun da oyun bu demişti yine derdi ama bu sefer susuyor cunku donecek inş. diyorum
Yaaa ben Dağhan'ın diziye döneceğine inanmak istiyorum...Kendi kendime diyorum ki Dağhan dönmieyecek olsa çıkıp söylerdi, sonra aklıma geliyor, Dağhan Kavak Yelleri'ndeyken bile öteki oyuncular gibi programlara katılmadı, röportaj vermedi, açıklama yapmadı niye şimdi yapsın ki...Sonra tekrar düşünüyorum niye ayrıldığı bir dizinin kendi üstünden prim yapmasına izin versin diye, sonra düşünüyorum neden izin vermesin ki, neticede kendisi şu an hiçbir projede yer almıyor, fazla göz önünde olmayı, röportaj yapmayı filan da pek sevmeyen biri olduğuna göre tims'in vermek istediği "Dağhan diziye geri mi dönüyor?" havası onun da çok işine yarıyor.Düşünsenize, o evinde otururken arkasından onun bütün hayranları dönecek mi dönmeyecek mi diye tartışıyor.Sonra tekrar düşünüyorum Dağhan böyle birşey yapmaz o hayranlarını kandırmaz sonra düşünüyorum şu hayatta insanın en yakın arkadaşı bile kandırıyor, o niye kandırmasın ki diye...Bilmiyorum ben çok sık kendi kendimle çatışan bir insan değilimdir ama şu sıralar şu Efe konusun taktım ve neye inanmam gerektiğini şaşırdım...
Madem mantıklı düşünüyoruz. O halde Daghan'ın bir açıklama yapması lazımdı. Onun için bu kadar mı zor hayranlarına haber vermek. Hayır değil,neden bunu yapmak için çaba sarfetmiyor anlamıyorum,biz onun için bu kadar mı değersiziz.
darkower
Konu: Geri: Arkadaşlar Okuyun... Paz Haz. 06, 2010 6:04 am
Alıntı :
bence eger donmezse bunda en buyuk suclu daghanın kendisidir bu kadar uzerine oynanıp paralar kazanmalarına reyting almalarına çıkıpta hiç bişey soylemiyosa suçlu odur kimse kusura bakmasın diyecegi sadece 10 harften oluşan bi kelime DONMUYORUM bu kadar ama bunu yapmadıgına gore ben hala donecegine inanıyorum hayatımda o kadar dizi izledim ama diziden cıkan bi oyuncunun bu kadar hatırlatılmasını hiç gormedim ben hala donecegine inanıyorum ama bu elle kolla falan donmeyecegi kesin tek guvendigim efe arkadasımız eger o bu kadar emin konusmasaydı inanmazdım belki de
Ben timsi hiç ama hiç suçlamıyorum helal olsun timse güzel keklediler.Yazık olsun Dağhana.
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Arkadaşlar Okuyun... Paz Haz. 06, 2010 10:46 am
valla arkadaşlar ben kimsenin sözüne gelmedim bakın kendimizi buna alıştırmamız gerektiğine inandığım için bu yazıyı yazdım sadece hepsi bu gelmezse hüsrana uğramayalım diye bakın bu çok önemli...!
umutfatih10
Konu: Geri: Arkadaşlar Okuyun... Paz Haz. 06, 2010 11:01 am
Vlla Ben Hala Kararsızım Baklım Ne Olucak
snm!
Konu: Geri: Arkadaşlar Okuyun... Paz Haz. 06, 2010 11:35 am
Ya arkadaşlar çerkez yalan mı söylüyor yani,hani güvenilirdi kaynak :(
Off ya off!!!
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Arkadaşlar Okuyun... Paz Haz. 06, 2010 11:40 am
ya bakın çerkezle konuşmadım :S o bişey demedi bana o hala gelecek diyo kaynağını da bilmeme rağmen ben kendi fikrimi yazdım sadece EFE kardeşim gelcek diyo...