arkadaşlar gerçekden gökte ararken yerde buldum yha:D facede dağhan dönsün die yapılan paylaşım fotolarından birini paylaştım ve okuldan bi arkadaşım atladı direk konuşmaya ki yalan sölicek bi insan da deil ayrıca ben de o yalandan haber yapanlara çok kızıorum kızı msnden filan da baya sıkışdırdım ortak arkadaşlarımıza da sordum gerçekden arkadaşım emlakçılık yapıomuş yazları çok sevindirdi bu haber beni yaaa ben artık inandım çünkü çok güvendiğim bir arkadaşım söledi bunu... dağhan onlardan ev kiralamış o zaman sormuş arkadaşım da araları iyiymiş dağhan da cevap vermiş dönüyorum demiş çok sevindim yha not:arkadaşlar tekrar ediorum yalanı sevmem ne duyduysam onu diorum ve de arkadaşımında hiç yalan sölediiini duymadım çok güvendiiim bir insandır...
resmi buldum buyrun
En son esqimmm tarafından Çarş. Haz. 16, 2010 8:41 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
brain buddies de puanın ne kadar düşük öyle benim en son oynadığımdaki skor 8567'di belkide daha fazla ....ama haber daha sevindriici inş..arkadaşın seninle kafa bulmamışsa inş..bulmamıştır güzel haber...p.için sağol
brain buddies de puanın ne kadar düşük öyle benim en son oynadığımdaki skor 8567'di belkide daha fazla ....ama haber daha sevindriici inş..arkadaşın seninle kafa bulmamışsa inş..bulmamıştır güzel haber...p.için sağol
öle bayadıroynamıorum düşük kalmışdır yok öle kafa bulcak bi insan deil qüvenilir biri olmasa paylaşmam zaden
öle bayadıroynamıorum düşük kalmışdır yok öle kafa bulcak bi insan deil qüvenilir biri olmasa paylaşmam zaden
iyi ne diyelim valla sen bizi sevindirdin allah da seni sevindirsin ....
iyi ne diyelim valla sen bizi sevindirdin allah da seni sevindirsin ....
amiiinnn ama sizle beraber ben de sevindim artık döneceğine eminim yuppiii:D
dikkat ettimde dağhan dizideyken kimsenin set yada dizi ile ilgili tanıdığı yoktu ne zaman dağhan çıktı çoğu kişinin tanıdığı çıktı set ya da dizi ile ilgili bana garip ama gerçek geldi ama neyse
süpersin sevindim zaten inanıyorum donecegine inş. doner daghan;) ne zaman sormuş?
arkadaşımın çıkması gerekdi onu sormayı akıl edemedim açıkçası heyecandan da unuttum ama onu da öğrenicem zaden pazartesi günü buluşucam arkadaşımlaaa ayrıntılı şekilde konuşucam onla kesin
merak etmeyin ne öğrenirsem paylaşıorum zaten en ufak bir şeyi bile yazıorum buraya ki artık benim şüphem kalmadı kesin dönücek siz kimsenin lafına bakıpta moralinizi bozmayın arkadaşım beni ikna edddi pazartesi tekrar sıkışdırcam ve ayrıntıları öğrenicem
arkadaşlar gerçekden gökte ararken yerde buldum yha:D facede dağhan dönsün die yapılan paylaşım fotolarından birini paylaştım ve okuldan bi arkadaşım atladı direk konuşmaya ki yalan sölicek bi insan da deil ayrıca ben de o yalandan haber yapanlara çok kızıorum kızı msnden filan da baya sıkışdırdım ortak arkadaşlarımıza da sordum gerçekden arkadaşım emlakçılık yapıomuş yazları çok sevindirdi bu haber beni yaaa ben artık inandım çünkü çok güvendiğim bir arkadaşım söledi bunu... dağhan onlardan ev kiralamış o zaman sormuş arkadaşım da araları iyiymiş dağhan da cevap vermiş dönüyorum demiş çok sevindim yha not:arkadaşlar tekrar ediorum yalanı sevmem ne duyduysam onu diorum ve de arkadaşımında hiç yalan sölediiini duymadım çok güvendiiim bir insandır...
:cheers: Allahııımmm bu bi rüyamı :: Haber için çok çok çok teşekkür ederim.Bu bilgiler benim KJavak Yelleri'nin yeni sezonuna bir hafta daha dayanmamı sağlıyacak tarzda (tabii eğer bu foruma fazla bakmazsam çünkü genelliklee umut kırıcı konular açılıyor ve umut kırıcı resimler paylaşılıyor).
nazlı düzen
Konu: Geri: Gökte ararken yerde buldum :) Paz Haz. 13, 2010 11:25 am
yaaa inşş dediğin gbi olurr vee gelirrr:)) paylaşımın için teşekkürler:)
efe sever
Konu: Geri: Gökte ararken yerde buldum :) Paz Haz. 13, 2010 11:32 am
o kadarını bilmio ama numarasını da alıcak bana hatta kanıt olsun die beni inandırmak için dağhanın resmini göstericek kendi çekmiş sordum baya bişi ama dağhanın sadece artık dönücem yha demesiymiş dediiine qöre biraz sinirli bi kişilikmiş dağhan tepesi atmış sinirlenmşşş çıkmış diziden çıkarılmamış yane ama artık döncem demiş ve de arkadaşımın eniştesinnn dediiine qöre minenin çıkma ihtimali varmış ama daha belli deilmiş