ve biraz sosyetik bi yer ama urlaya da çok uzakta değil 30 dakka falan
beyler balçovadaysa tamam sordururuz güzek bahçe 20 urlaya 25 dk dır ama çekim galiba seferihisarda öle fazla sosyatik değil ankaranın yenimahallesi gibi falan
dönse bile o el sahnesinde gelmez çok yapmacık bi sahne efenin gelmesi daha görkemli olmalı bölüm onun üstüne olmalı başka konu kalmamalı son sahneye mesela deniz mine sahnesinde bitmesini hiç uygun bulmadım eğer o sahnede döncek olsaydı el sahnesinde bitirirlerdi.
bu arada herkesin yanlış bildiği şeyi düzelteyim.bize urla diye gösterilmesine rağmen çekim teos/sığacık'ta yapılmaktadır.urla'da sadece ilk bölümler lise çekimleri yapılmıştır.bilginize...
çok saçma düşünüyorsunuz arkadaşlar biz bulduk ve paylaştık ona bakarsanız polat alemdar ve ekibi benim nulunduğum ilçede imza günü yaptılar ama benim haberim olmadı bunun sizin orda yaşayıp yaşamamanızla ne alaksı var allahınızı seviyorsanız ya istanbulda çok foto çektirebiliniyorda sanki bazılarda olsa fotoraf çekerlerdi diyorlar yorum yaparken iki kere düşünün
çok saçma düşünüyorsunuz arkadaşlar biz bulduk ve paylaştık ona bakarsanız polat alemdar ve ekibi benim nulunduğum ilçede imza günü yaptılar ama benim haberim olmadı bunun sizin orda yaşayıp yaşamamanızla ne alaksı var allahınızı seviyorsanız ya istanbulda çok foto çektirebiliniyorda sanki bazılarda olsa fotoraf çekerlerdi diyorlar yorum yaparken iki kere düşünün
istanbulla izmiri mi kıyaslıyorsun? benim arkadaşım hergün balçova agora neredeyse.. o görse hemen söylerdi bana. ayrıca izmirde duyulurdu çünkü çok nadir imza günleri olur :Z:
istanbulla izmiri mi kıyaslıyorsun? benim arkadaşım hergün balçova agora neredeyse.. o görse hemen söylerdi bana. ayrıca izmirde duyulurdu çünkü çok nadir imza günleri olur :Z:
BEN BULUNDUĞUM YERLE İZMİRİ KIYASLIYORUM ARKADAŞ
iyi tamam güzel hoşta abicim bu kadar kişi izmirde 1 kişi bile mi görmedi yani.. yalan haber olduğu burdan belli