Konu: Çıkan Söylentiler ..... Perş. Haz. 17, 2010 2:23 pm
Konunun ilk mesajı :
arkadaşlar bir kaç yerde okudum forumlarda ve Kavak yelleri forumda muhtemelen o sitelerde kavak yellerinden almıştır
ağların arkasından başka birisinin çıkması aslıyı iyice kahredicekmiş ve üzülecekmiş 1 kaç bölüms sonra yatla tatile gideceklermiş bir adada ise EFE yi göreceklermiş heralde sirkte orayı tam anlamadım ama genel olarak anlatılan bu
En son dağhOKan tarafından Perş. Haz. 17, 2010 2:31 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
doğru olabilr...Çünkü dün ben marmara adasındaydım babamın işleri vardı bende onunla beraber gittim ve orda dağhanla pelini gördüm sadece onları ama başka kimseyi göremedim zaten dağhanıda çok net göremedim herkes etrafına dolanmıştı foto çektim ama kalabalıktan bişe görünmedi sadece kalabalık vardı...Pelinde elinde bir poşetle bi eve girdi sora pelini bi daha görmedim aynı günün akşamıda adadan döndüm....
doğru olabilr...Çünkü dün ben marmara adasındaydım babamın işleri vardı bende onunla beraber gittim ve orda dağhanla pelini gördüm sadece onları ama başka kimseyi göremedim zaten dağhanıda çok net göremedim herkes etrafına dolanmıştı foto çektim ama kalabalıktan bişe görünmedi sadece kalabalık vardı...Pelinde elinde bir poşetle bi eve girdi sora pelini bi daha görmedim aynı günün akşamıda adadan döndüm....
dun pelinin sahneleri başka yerdeydi ama bu dedigin mumkun degil ya sen benzettin herhalde başkasını.ayrıca daghanın sahnesi yok daha
Efe Orjinal Bi Dönüş Yapar İnşallah Diziye Orjinal Adama Orjinal Dönüş Yakışır:) Eğer Efe 2-3 bölüme Gözükmesse Ben Kavak Yellerini İzlemeyi bırakıom:S bence Sizde öle yapın Efesiz Kafak Yellerine Hayır!!!
warrior5461
Konu: Geri: Çıkan Söylentiler ..... Paz Haz. 20, 2010 11:35 am
ARKADASLAR KAVAK YELLERİ FARGMANINDA İZLEDİYSENİZ BİR MUCİZE BİR VEDA YAZIYOR ACBA BU NE OLABİLİR , YORUMLARINIZI BEKLİYORUM
arkadaşlar kusura bakmayın...kardeşim benim üyeliğimi kullanarak size yalan yanlıs sallamasyon şeyler söylemiş...o söylediklerinde doğru olan tek şey benim gerçekten marmara adasına gitmem oraya gitmemin sebebide babamın işleri olduğu içindi ve ben orda ne dağhanı gördüm nede pelini yada herhangi bi başka ünlü birini...hiç birini görmedim ve kardeşim adına hepinizden özür diliyorum...yok öyle bişey yani...
arkadaşlar kusura bakmayın...kardeşim benim üyeliğimi kullanarak size yalan yanlıs sallamasyon şeyler söylemiş...o söylediklerinde doğru olan tek şey benim gerçekten marmara adasına gitmem oraya gitmemin sebebide babamın işleri olduğu içindi ve ben orda ne dağhanı gördüm nede pelini yada herhangi bi başka ünlü birini...hiç birini görmedim ve kardeşim adına hepinizden özür diliyorum...yok öyle bişey yani...
böyle sorunlar son zamanlarda çok yaşanır oldu yani eğer bi bilgisayarı bi çok kişi kullanıyosa siteyle işiniz bittiğinde çıkış deyin sistemden çıkın sonra kapatın sayfayı... ve şifrenizi kimseye vermeyin lütfen...lütfenn...!!