Konu: Çıkan Söylentiler ..... Perş. Haz. 17, 2010 2:23 pm
Konunun ilk mesajı :
arkadaşlar bir kaç yerde okudum forumlarda ve Kavak yelleri forumda muhtemelen o sitelerde kavak yellerinden almıştır
ağların arkasından başka birisinin çıkması aslıyı iyice kahredicekmiş ve üzülecekmiş 1 kaç bölüms sonra yatla tatile gideceklermiş bir adada ise EFE yi göreceklermiş heralde sirkte orayı tam anlamadım ama genel olarak anlatılan bu
En son dağhOKan tarafından Perş. Haz. 17, 2010 2:31 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
uydrumayınbe dönmicek salaksınız be valla sızın kadar salak görmedım heralde görermem
sen çok akıllı geçiniyorsun ama efe dönünce hatırlatırım bu söylediklerini.salak kimmiş anlarsın ozaman.sen kim oluyosunda burdaki onca kişiye salak deme cesaretini kendinde buluyorsun.kötü söz sahibinindir.millete hakaret etme.terbiyeni takın.
modlar lütfen böyle şeylere izin vermeye.böyle insanları banlarsanıxz forumu böylelerinden temizlemiş olursunuz.insanın asabını bozuyorlar ya...salak mış.tövbe tövbe...
uydrumayınbe dönmicek salaksınız be valla sızın kadar salak görmedım heralde görermem
Aaaa öyle deme tabii ki bizden daha salaklarını görüyorsundur....Çok uğraşmana da gerek yok, bizden daha salağını görmek istediğinde tek yapman gereken en yakın aynaya gidip yansımana bakman, o kadar, çok kolay...
cansa
Konu: Geri: Çıkan Söylentiler ..... Perş. Haz. 24, 2010 8:49 am
arkadaşlar facebooktan orjinal adam kavak yellerine geri dönüyo yazıp vidiolara tıklayın efenin geri d,öndüğü kesin bakın bakalım orda ne var efe kaybolmamış kendini kaybettirmiş
arkadaşlar facebooktan orjinal adam kavak yellerine geri dönüyo yazıp vidiolara tıklayın efenin geri d,öndüğü kesin bakın bakalım orda ne var efe kaybolmamış kendini kaybettirmiş
Bahsettiğin video bu;
Ama bu fan yapımı bir video.Dikkat edersen bu video'yu yapan kişi 55. ve 85. bölümlerden bazı kısımları keserek kendine göre birleştirmiş.Haklısın çok inandırıcı ama gerçek değil
ya arkadaşlar çok üzgünü banlama yetkim yok bu yüzden bunu yapamadığım için her seferinde admine iletmem gerekiyo ama adminde foruma fazla bakaıyor üzgünü en yakın zamanda bunu söyleyeceğim sizde bana destek çıkın lütfen adminden banlama yetkisi isteyecem verirse ben yaparım... şimdiden kusura bakmayın... banlanacak çok kişi var...!!! yazıyorum hepsini...
bence de tubacım.önceliklede şu erol mudur nedir o!bir an önce banlansın yani.sinirlerim bozuldu yazdıklarını okuyunca.bu ne saygısızlık canım.millete salak deme yetkisini kimden alıyor acaba.adamın asabını bozuyorlar.admin lütfen tubayada banlama yetkisi verin.hergün burda.sizden daha çabuk görüyor banlanacak kişileri.yetki verin de böyleleri biran önce banlansın.
ya arkadaşlar çok üzgünü banlama yetkim yok bu yüzden bunu yapamadığım için her seferinde admine iletmem gerekiyo ama adminde foruma fazla bakaıyor üzgünü en yakın zamanda bunu söyleyeceğim sizde bana destek çıkın lütfen adminden banlama yetkisi isteyecem verirse ben yaparım... şimdiden kusura bakmayın... banlanacak çok kişi var...!!! yazıyorum hepsini...
Arkandayız Tubacım, bencede siz modların banlama yetkisine sahip olması gerekiyor.Destekçinizim