Konu: Bugünkü Bölüm Hakkında ...... Ptsi Tem. 05, 2010 8:01 am
Konunun ilk mesajı :
bence dağhan bu qece ortaya çıkmıcak mine ölmicek deni,z tutuklanıcak güvenle aslı ayrılmıcak
Yazar
Konu: Geri: Bugünkü Bölüm Hakkında ...... Ptsi Tem. 05, 2010 11:59 pm
ya evet bitirelim bu konuyu..
asıl konudan saptık bugünkü bölüm o kadar sıkıcıydı ki final neydi öyle ya hiç merakta kalmadık desek yeri bütün bölüm denizin üstünden geçti maşallah bütün gece ibrahim kendirici seyrettik
yqmur
Konu: Geri: Bugünkü Bölüm Hakkında ...... Salı Tem. 06, 2010 12:00 am
biz daha heyecanlı birşeyler bekliyorduk olayları öğrenince bumuymuş bu kadar beklediğimiz diye düşündük bnce
güven_savar
Konu: Geri: Bugünkü Bölüm Hakkında ...... Salı Tem. 06, 2010 12:06 am
ya bi yorum okudum ky resmi fanda galiba..ky asıl eylülde başlıycak dağhan gelince...şimdi sadece burak leyla gibi karakterlerden kurtulmak için ve izmiri tamamlamak için erken başladı gibi..çok doğru söylemiş vala katıldım yani okuyunca
eloif
Konu: Geri: Bugünkü Bölüm Hakkında ...... Salı Tem. 06, 2010 12:11 am
güven_savar demiş ki:
ya bi yorum okudum ky resmi fanda galiba..ky asıl eylülde başlıycak dağhan gelince...şimdi sadece burak leyla gibi karakterlerden kurtulmak için ve izmiri tamamlamak için erken başladı gibi..çok doğru söylemiş vala katıldım yani okuyunca
Bende şimdi sana katıldım Çünkü böyle sıkıcı bir bölüm anca böyle aklanabilir...Asıl değişik olan şey ise Tims sitesini güncellememek konusunda resmen inat etti...Ne bir bölüm özeti yayınladı, ne de 2.fragmanı yayınladı...Leyla'yı da oyuncu listesinden çıkarmamış ayrıca...
güven_savar
Konu: Geri: Bugünkü Bölüm Hakkında ...... Salı Tem. 06, 2010 12:20 am
eloif demiş ki:
güven_savar demiş ki:
Bende şimdi sana katıldım Çünkü böyle sıkıcı bir bölüm anca böyle aklanabilir...Asıl değişik olan şey ise Tims sitesini güncellememek konusunda resmen inat etti...Ne bir bölüm özeti yayınladı, ne de 2.fragmanı yayınladı...Leyla'yı da oyuncu listesinden çıkarmamış ayrıca...
Evet..bu dediklerin o yorumu da güçlendiriyor..önemsemiyolar bence şimdi...toptan değişim yapıcaklar..hem resmi sitede hem jenerikte falan filan dağhan gelince..sonra asıl başlıcak ky
eloif
Konu: Geri: Bugünkü Bölüm Hakkında ...... Salı Tem. 06, 2010 12:25 am
Evet, bencede Ama keşke sezon finali yapıp bir ay sonra başlatmasalardı....Bence çok mantıksız oldu.İnsan yayınlıyacağı 4-5 bölümü yayınlar sezon finalini yapar daha sonra ise Eylül'de bütün dizilerle birlikte tekrar başlar...
güven_savar
Konu: Geri: Bugünkü Bölüm Hakkında ...... Salı Tem. 06, 2010 12:31 am
eloif demiş ki:
Evet, bencede Ama keşke sezon finali yapıp bir ay sonra başlatmasalardı....Bence çok mantıksız oldu.İnsan yayınlıyacağı 4-5 bölümü yayınlar sezon finalini yapar daha sonra ise Eylül'de bütün dizilerle birlikte tekrar başlar...
Kanald öyle istemiş de olabilir bilemedim şimdi :roll: dizi sıkıntısına girdilerse yaz için.
£ یм ὲ Ʀ
Konu: Geri: Bugünkü Bölüm Hakkında ...... Salı Tem. 06, 2010 1:18 am
Yha o değilde eylüle kadar nasıl beklicez yha acaba daha erken diziye dahil olamazmı dağhan :( :s
esqimmm
Konu: Geri: Bugünkü Bölüm Hakkında ...... Salı Tem. 06, 2010 5:27 am
ya ben face de gezinirken bir tane ceren moray profili buldum ve çok gerçekçi internette olmayan ceren moray resimleri var ve böle gerçek üye olduuunu söleyen bir sürü üye var hatta resmlerin birinnn altında eski komsumuz fln demş neyse uzatmayalım o profln bir kısmında şöle bişi var -BaşRol OyuncuLarı- Pelin Karahan : Aslı Sarp Apak : Güven Aslı Enver : Mine İbrahim Kendirci : Deniz Dağhan Külegeç : Efe Ceren Moray : Su Cemil Büyükdöğerli : Atakan Emre Ertunç : Halil
Yer : İzmir/Urla Kanal D SaaT : 20:15
ve de dün şey yazdı efe 124 125inci bölüm gibi dönüüo dedi
Misafir Misafir
Konu: Geri: Bugünkü Bölüm Hakkında ...... Salı Tem. 06, 2010 6:07 am
esqimmm Bu Flood unu 2. Kez Yakalıyışım 3. Seferde Ceza Alcaksın ....
EL!FF
Konu: Geri: Bugünkü Bölüm Hakkında ...... Salı Tem. 06, 2010 8:09 am
çok saçma bır bolumdu bence ozellıkle kan grubundakı degısıklık resmen denızn 0 (-) olan kan grubunu A(+) yapmıslar yanı efenınkıyle aynı. 44. bolumde yanı denız demırlerın ustune dustugu zaman amelıyat ıcın kan gerektıgınde hemsıre kan gerekıo 0(-) demıstı efede benımkı A(+) dedi. nasıl olduda kan grubu deıstı.iyice sacmaladılar artık.
efe sever
Konu: Geri: Bugünkü Bölüm Hakkında ...... Salı Tem. 06, 2010 8:17 am
sadece o mu burak ın da soyadı değişti birkaç bölüm önce burak elibol du demekki iflas edince burak yılmaz olmuş
EL!FF
Konu: Geri: Bugünkü Bölüm Hakkında ...... Salı Tem. 06, 2010 8:19 am
ona dikkat etmemıstım ama dunku bu kan grubu olayına baya guldum
Misafir Misafir
Konu: Geri: Bugünkü Bölüm Hakkında ...... Salı Tem. 06, 2010 8:25 am
Deniz rol yapamamış 120 bölümde adamı ağlata ağlata bi hal yaptılar adam yalandan ağlamayıda bilmiyo
efe sever
Konu: Geri: Bugünkü Bölüm Hakkında ...... Salı Tem. 06, 2010 8:29 am
denizin güvene kardeşim demesi sinirimi bozdu herkese kardeşim diyor kaç kardeşi var denizin anlamadımki
yqmur
Konu: Geri: Bugünkü Bölüm Hakkında ...... Salı Tem. 06, 2010 11:07 am
bnim bildiğim kadarıyla denizle güven aslı olayı yüzünden kavgalıydılar.tama hadi barışmış olsunlar ama her cümlenin sonunda bi kardeşim var söylersinde yüz defa değil
Ezqi~ferman
Konu: Geri: Bugünkü Bölüm Hakkında ...... Salı Tem. 06, 2010 11:10 am
Deniz efe'yi ihanet edermiş gibi oluyor..Her cümlede kardeşim falan.Daha nerdeyse yeni tanıştılar.Atakan'a dese fazla alınmam.
efe sever
Konu: Geri: Bugünkü Bölüm Hakkında ...... Salı Tem. 06, 2010 11:12 am
onlarınki yüzüklerin kardeşliği pardon aslı kardeşliği ikiside aslı için kavga ettiler o yüzden aslı kardeşliği onlardaki
BLaSTeR
Konu: Geri: Bugünkü Bölüm Hakkında ...... Salı Tem. 06, 2010 11:25 am
Ezqi~ferman demiş ki:
Deniz efe'yi ihanet edermiş gibi oluyor..Her cümlede kardeşim falan.Daha nerdeyse yeni tanıştılar.Atakan'a dese fazla alınmam.
atakana dese ben hiç alınmam,adamım benim atakan ya..
Ezqi~ferman
Konu: Geri: Bugünkü Bölüm Hakkında ...... Salı Tem. 06, 2010 11:27 am
BLaSTeR demiş ki:
Ezqi~ferman demiş ki:
atakana dese ben hiç alınmam,adamım benim atakan ya..
Bende alınmam da öyle dedim işte.Ona diyeceğine atakana demesi daha iyi manasında
esqimmm
Konu: Geri: Bugünkü Bölüm Hakkında ...... Salı Tem. 06, 2010 11:35 am
ya bi de benim şey dikkatimi çekti ayşe hanım suyu aradı ya denizinde mineninde telefonu kapalı dedi ve deniz kimseye telefon etmedi sonra arabaya binince aradı aslının telefonda deniz yazdı çok saçma qeldi bana
BLaSTeR
Konu: Geri: Bugünkü Bölüm Hakkında ...... Salı Tem. 06, 2010 11:40 am
esqimmm demiş ki:
ya bi de benim şey dikkatimi çekti ayşe hanım suyu aradı ya denizinde mineninde telefonu kapalı dedi ve deniz kimseye telefon etmedi sonra arabaya binince aradı aslının telefonda deniz yazdı çok saçma qeldi bana
ya senaristler bunları düşünmüyo detaylara önem vermiyo ama detaylar herşeydir dizide..
esqimmm
Konu: Geri: Bugünkü Bölüm Hakkında ...... Salı Tem. 06, 2010 12:39 pm
BLaSTeR demiş ki:
esqimmm demiş ki:
ya senaristler bunları düşünmüyo detaylara önem vermiyo ama detaylar herşeydir dizide..
evet ya bizi çok saf yrine koyuolar ya da kendileri öyleler