ama öyle diyosunda efeyle ilgili çok önemli gelişme vardı adamı vuran katil yakalandı efenin suçsuzluğu kanıtlandı hep içimizden acaba nolcak dicektik artık geriye tek hafızasının yerine gelmesi kaldı
zaten bitek güzel yer orasıydı metin&ugur sahnesi ve mine sahneleri güzeldi bence gerisi boş
eeeee daha ne olsun en önemli bölüm bazı yerleri kaçırdım ama en önemlileri izledim ben mine ve uğur&metin sahnelerini metinin konuşması çok güzeldi bu arada ben onun beyaz saçlarını göremicem dedi ay kıyamam sana:( üzülme metin abi efe geliyo
of evet "ben onun yaşlandıgını göremiycem, beyaz saçlarını göremiycem." demesi cok duygulandırdı beni az kalsın aglıcaktım.. annemde ordan "döncek döncek" diyo metine birde şey süperdi "bak şu kızı görüyo musun seviyodu onu evlenmek istiyodu.." demesi ordada duygulandım
orasıda çok kötüydü ya :( ahhhh bide bilseniz efemiz evlenemeden gidecekti az kalsın şimdi aslıyı çekip kötü yollardan çeksin alsın hayalle çalışmaya başlamasın ama başlamaz gerçi yattıklarını öğrenir inşallah bu bölümde
bazı AG ciler hani efe geliodu nie bu kdr düştü demiş.Cidden çok komik bir yorum bu.Bi kere efenin bu hafta gelmiceni 8 yaşındaki kardeşim bile anlardı dizinin fragmanından.Efeli fragman çok sonra geldi bu 1 2.si ÇD dün ilk bölümünü yayınladı reytinglerinin yüksek gelmesi doğal Doğal olarak izlenme oranları 2 dizi arasnda bölündü ama bu bölünmede Efenin gelmesinin E si bile geçmeseydi şuan 5 6. sırada bile olabilirdi bu dizi.
ya kimi görsem bana haftaya efe mi geliyo bizde izleyecez o bölümü diyolar ya her gören aynı şeyi diyo hiç izlemeyenler bile merak ediyor diğer bölümlerde olması zor ama haftaya ky 1. olur diye düşünüyorum
valla arkadaşlar biz dağhancılar hepimiz izledik bu hafta diziyi emminim.ama ky her kesime hitap etmiyor sadece gençler izliyor bu diziyi ama çd her kesime hitap ediyor
valla bence KY pazartesi oynarken iyidi yni neden persmbye aldilarsa . . CD nin 1ci olacagi kesinde zaten bende ne yalan söyleym bende cd yi izledim , cnkü insann icinde merak wardi arada ky yi actim oda tam ugurla metinin sahnesine denk geldi bide aslinin istifa edip hayalin yanina gittigi sahne . zaten güvenin soyunmasi tammamen sacmalkti bu yüzdn de cd yi izledim zaten efenin de gelmiceni bilerek izledim onu ama haftaya EFE GELIOOOO
Arkadaşlar bu kadar sık gün değiştiren dizi reyting düşmesi çok normal ayriyetten Çd diye efsane bi dizi tekrar dan başladı bir çok yerde reklamı yapıldı insanlar merak dan da olsa izledi Çd nin gelecek hafta aynı başarıyı yakalayabileceğini sanmıyorum Kanıt ın Ky yi geçme sebebi ise Çd ile farklı saatlerde olmasıydı
Ben demiştim çocuklar duymasını geçemicek diye. Çünkü çocuklar duymasının büyük fanı var arKadaşLar bence cumaya alınmalı cuma bir şey var mı tvde ? melekler korusun da bitiyor. bugn
çd a merak edildiği için bakıldı bence haftaya düşebilir reytingi
efemmutfak2
Konu: Geri: 05.08.2010 Reytingler C.tesi Ağus. 07, 2010 8:43 am
bilgee demiş ki:
ya kimi görsem bana haftaya efe mi geliyo bizde izleyecez o bölümü diyolar ya her gören aynı şeyi diyo hiç izlemeyenler bile merak ediyor diğer bölümlerde olması zor ama haftaya ky 1. olur diye düşünüyorum
katılıyorum
esmer melek
Konu: Geri: 05.08.2010 Reytingler C.tesi Ağus. 07, 2010 9:39 am
ya perşembe olsun ama saat 8,15 de başlamasın saatt 10 da baslasın gectiğimz sezom oldugu gibi bari bunu yapsınlar yaa bz cd ı izlemiyoruz ama aile izliyo bu yuzdn ky ni kacırıyoruz tekrarınıda vermiyolar ztn uyuz oluyorum :S:S:S
yha aslında gün değiştirmeye gerek yoq saatini ileri alsalarda olurr...eski saatinde başlarsa daha iyi olabilr.... ama belki haftaya reytingler artar efe geldiğinde yani....