Kavak Yelleri dizisinde neler oluyor? Dizinin ‘Efe’si ayrılıyor mu?
Takvim gazetesinden Nilgün Tahmaz’ın köşe yazısı:
Cuma akşamı upuzun bir mail aldım. Bu sefer dertlerini dile getirenler Kavak Yelleri'nin tutkunlarıydı. Gerçekten hiç haberim olmayan bir durumu Elif ve Erengül'den öğrendim. Dizide Efe karakterini canlandıran Dağhan Külegeç'in diziden ayrılması gündemdeymiş.
Dizide son birkaç haftadır sinyalleri verilen ancak benim bir türlü algılayamadığım -ki sanıyorum gönlüm bundan yana olmadığı için- olaylar dizisinin altında bu ayrılık yatıyormuş. Farkındaysanız, Efe'nin anlamsız şekilde önce işleri ters takla geldi. Bu da yetmedi bu hafta da Aslı ile araları iyiden iyiye bozuldu.
Vallahi ne yalan söyleyeyim, ben de Dağhan Külgeç'in diziden ayrılmasına hiç taraftar değilim. Hatta Efe'siz dizinin izlenmeyeceğini düşünüyorum. Ancak eminim ki, dizinin hayranlarının sözleri benimkinden daha etkili olacaktır.
Elif ve Erengül'ün benimle paylaştıkları mail'den alıntılar:
"Sevgili Nilgün Abla; Konumuza gelecek olursak; biz Kavak Yelleri izleyicileri olarak bir kampanya başlattık. Kampanyamızın adı "Dağhan'sız bir Kavak Yelleri "iz-le-mi-yo-ruz!" Hiç kimse böyle bir Kavak Yelleri'nin izlenebileceğini düşünmüyor. Bu ayrılışın sebebini de biliyoruz ancak bazı kişileri rencide etmemek adına bunu dile getirmemeyi tercih ediyoruz. Şu kadarını söyleyebiliriz ki Dağhan Külegeç şu an ikna edilmeye çalışılıyor. Ancak bazı tatsız olaylar yüzünden o sette kalmak istemiyor. Biz de bu kampanya ile belki yapımcılara ve Dağhan'a sesimizi duyururuz ve bu ikna ayağında bir katkı sağlarız diye düşündük. Bu sebeple bu kampanyadan sizi haberdar ettik. Tek istediğimiz köşenizde buna yer vermeniz. Son olarak 80 bölümün hatırına dilediğimiz bir şey var. Eğer ki Dağhan ikna edilemezse ve diziden ayrılırsa dizinin bu sezon final yapmasını istiyoruz! En azından mutlu, mantıklı bir senaryo ile, ilerde "Güzel bir dizi vardı" diye hatırlayabilmeğimiz bir final izlemiş oluruz"
Umarım bu gençlerin dilekleri ciddiye alınır. Çünkü istedikleri şey, gerçekten 'etik bir anlayışın' ürünü. Ticari olarak dizinin devam ettirilmesini değil, etik olarak mutlu bir şekilde sona erdirilmesini istiyorlar. Bu kadarı da onların hakları bence!
YHA SARP KİM ABİ YHA EFENİN YERİNİ TUTAMAZ BARE ÖLMESİN KOMADA FELAN KALSINKİ DİZİYİ BİRAZ DAHA UMUTLA İZLEYELİM !! OFF.... NE DİYEBİLİRİZKİ ÇIIKMASSA VE SARP GİRERSE DİZİ KARMAŞICAK YHA BIRAKINDA NE GÜZEL BU KADROYLA DEVAM EDİLEBİİLSİN 3 AY BEKLİCEZ SONRA EFE ÖLDÜ SARP GİRDİ OLDUUUU !! BAŞKA.
herşey pelinle ibrahim yüzünden gerçek hayatla işi karıştırıyorlar ibrahim demişki (bide bilmeyen yoktur ama varsa ibrahşmle pelin geröek hayatta sevgili)ewt nerde kalmıştı ibrahim demişki:ben sevgilimi 30 yasın daki adamla öpüştürmem demiş. bide sette ibrahimle dağhan kavga etmişler ayrıca dağhan'ı diziden çıkarmıyorlar tüm olanlar yüzünden dağhan kendi çıkmak istiyor bu yüzden sesimizi yapımcılara,yönetmenlere,senaristlere değilde dağhan'a duyurmalıyız ama tabii bunda yapımcıları,yönetmenleri ve senaristleride suçlamalıyız neden diye sorarsanız dağhan'ın çıkmaması için pek çaba harcamıyorlar gibi görünüyor. Şimdi dizinin yapımında tüm emeği geçen herkese özellikle ibrahim ve pelin'e sesleniyorum: Dağhan bu diziden çıkarsa herkes için büyük bir kayıp olur sen benim tek aşkımsın canımsın benim canım.. sakın bizi bırakma :( :12756: hem o kazadan herkes kurtulurda efe çıkamazsa saçma olur hem sarp levendoğlu onun yerini asla ve asla tutamazzz..
benim arkadaşım efeyi çok sewioo bende bi bakım nete dedimmm amaaa bu ne ya yöh beaa çok abartmışnız eyvallahh hoş çoçukk dizidede tuttu ama ne yalvarıonuz herkesin kendi kararııı ağlayıp zırlamanındaaa bi alemi yok:)oda bi insan çok abartmayıı tabiki insanlar birilerini sewer eder ama bukadardaa abartmayın üzülmeyinn yaneee;)oda bii insaaaaaaaaaaaan;)
1.zırlamıoruz 2.onun bi insan olduğunu bizde senin kadar iyi biliorus 3.bu bir abartı deil kendisi bi açıklama yapmadığı için belki geri dönebilir die bişiler sölemeye çalışıoruz bu kadar da anlamadıysann..,,,,
1.zırlamıoruz 2.onun bi insan olduğunu bizde senin kadar iyi biliorus 3.bu bir abartı deil kendisi bi açıklama yapmadığı için belki geri dönebilir die bişiler sölemeye çalışıoruz bu kadar da anlamadıysann..,,,,
DAĞHAN DİZİDEN AYRILMA LÜTFENNNN SARP FALAN GELMESİN NE İŞE YARAR BİZ SENİ İSTİYORUZ EFEMİZİ İSTİYORUZ ASLI EFE AYRILMASIN HİÇMİ OKUMUYORSUN BU YAZILARI DAĞHAN LÜTFEN BÜTÜN SEVENLERİN YALVARIYOR SANA LÜTFEN AYRILMAAAAAAAAAAAAAA
kaVAK YELLERİNİN gönül hocası didem inselel şöyle demiş DAĞHAN'I BİLMEM BEN AYRILIYORUM Sevilen dizi Kavak Yelleri'nde bir ayrılık daha. Dağhan Külegeç'ten sonra 'Gönül Öğretmen' karakterini canlandıran Didem İnselel de diziyi bırakıyor. Artık başka rollerde oynamak isteyen İnselel şöyle konuştu: 'Dağhan'ın durmunu bilmiyorum ancak ben gelecek sezon kesinlikle yokum. Bundan sonrası benim için tekrara girecekti. Memuriyet gibi olmuştu, tatmin edici değildi.'
:12756: <<=sevinçten bu gözyaşları tek yürek olduk DAĞHAN'ımız gitmesin diyoruz ::
arkadaşlar gani müjde bişe deöiş dapha'ında adı geçiyor sizle paylaşmak istedim "Zam isteyen oyuncu ölür"
Ünlü senarist Gani Müjde, dizideki yaralama ve ölüm sahnelerinin ardındaki gerçeği açıkladı!Senarist, yapımcı Gani Müjde zam isteyen oyuncuların dizilerden nasıl çıkarıldığını ”Orada Neler Oluyor “ programında esprili bir dille anlattı: ”Bazı oyuncularımız, dizi tutunca çok yüksek zamlar ister. Makul bir fiyatta anlaşmaya çalışırız. Ama diretiyorsa o oyuncunun canlandırdığı karakter senaryo gereği önce kaza geçirir ve yaralanır. Hala diretiyorsa da senaryo gereği öldürülür. Fazla zam isteyen oyuncunun canlandırdığı karakterin üzerine fünye yerleştirilir ya da kaza yaptırılır. Bu demektir ki oyuncu ve yapımcı birbiriyle pazarlık döneminde. Eğer pazarlıkta ortak bir çözüm bulunursa senaryo da oyuncu kazadan kurtulur ya da silahtan çıkan kurşun onun hayati bir organına gelmemiştir. Bir oyuncu dizide ölüyorsa büyük bir ihtimal bu durum istediği zam oranından kaynaklanıyordur.” Para konusunda yapımcıyla ter düşen oyuncular arasında Avrupa Yakası'nın İffet'i Hümeyra,Kavak Yelleri'nin Efe'si Dağhan Külegeçgibi isimler bulunuyor. Elveda Rumeli'de öldürülen Vahide karakterini oynayan Berrak Tüzünataç'ın yeni bir proje için ayrıldığı söylendi ancak sorunun paradan kaynaklandığı öğrenildi. Fadik Sevin Atasoy da 'Sonbahar' dizisinden parasına zam isteyince öldürüldü.
bn size dizi eylülde başladığında ne olacağını söliyim EFE'm çıkıo diziden ve raitinglerde acayip düşüş yaşanıo çünkü okadar çok dağhancı varki bunlar diziyi bırakırsa düşünün artık nolur dizinin hali tahminen sölüorum yani ama raitinglerde acayip düşüş yaşanacağı şimdiden belli.....ee böle oluncada dizi gerçek finalden daha erken biter...,,,