92.Bölüm Fraqmanı'nı izLedim efe nin arbasını bu sefer hepsi qörüyo ama hayal değiL
+7
hiçkimse
Furkan
ismail07
Nilay<3Dağhan
esraköksal
seda95
35daghan
11 posters
Yazar
Konu: 92.Bölüm Fraqmanı'nı izLedim efe nin arbasını bu sefer hepsi qörüyo ama hayal değiL Çarş. Kas. 04, 2009 4:27 pm
92.Bölüm Fraqmanı'nı izLedim efe nin arbasını bu sefer hepsi qörüyo ama hayal değiL neler oluyo bu bir reytinq oyunumu yoksa efe nin döneceğinin haberlerimi ?
seda95
Konu: Geri: 92.Bölüm Fraqmanı'nı izLedim efe nin arbasını bu sefer hepsi qörüyo ama hayal değiL Çarş. Kas. 04, 2009 4:49 pm
Bnce herkes görmüyor Metin görüyor koşuyor onlarda onun peşndn gdyr:(((((
esraköksal
Konu: Geri: 92.Bölüm Fraqmanı'nı izLedim efe nin arbasını bu sefer hepsi qörüyo ama hayal değiL Çarş. Kas. 04, 2009 6:03 pm
bence olay %100 reyting toplamak başka hiç bir manası yok yani bi kere dağhan dönecek haberlei o diziden çıktığından beri var bunların hepsi reyting oyunu.özellikle fragmana efenin arabası olduğu sahneyi koymaları
Nilay<3Dağhan
Konu: Geri: 92.Bölüm Fraqmanı'nı izLedim efe nin arbasını bu sefer hepsi qörüyo ama hayal değiL Çarş. Kas. 04, 2009 8:11 pm
arkadaşlar bencede reyting amaçlı yanlış hatırlamıosam efe arabasını satmıştı
ismail07
Konu: Geri: 92.Bölüm Fraqmanı'nı izLedim efe nin arbasını bu sefer hepsi qörüyo ama hayal değiL Çarş. Kas. 04, 2009 8:17 pm
sadece metin görüyo , deoerleri deil
35daghan
Konu: Geri: 92.Bölüm Fraqmanı'nı izLedim efe nin arbasını bu sefer hepsi qörüyo ama hayal değiL Çarş. Kas. 04, 2009 10:48 pm
yok efe arabasını satmadı en son osmanın arabasını aldı kndi arabasını bıraktı yerinee sonrasını bilmem A.q madem adamı diziden çıakrıosunuz bari onun adıyla reytinq toplamayın halsiyetsizlik yapıolar resmen
Furkan
Konu: Geri: 92.Bölüm Fraqmanı'nı izLedim efe nin arbasını bu sefer hepsi qörüyo ama hayal değiL Perş. Kas. 05, 2009 10:28 am
bence efe daha donmez dızıden cıktı artık sırf reytıng ıcın yapıolar
hiçkimse
Konu: Geri: 92.Bölüm Fraqmanı'nı izLedim efe nin arbasını bu sefer hepsi qörüyo ama hayal değiL Perş. Kas. 05, 2009 10:28 am
O kesinlikle hayal Efe 79. bölümde Efem mutfak logolarını sökmüştü.Metinin hayali.Bir reyting yemi.Lütfen bunu yemeyelim..
35daghan
Konu: Geri: 92.Bölüm Fraqmanı'nı izLedim efe nin arbasını bu sefer hepsi qörüyo ama hayal değiL Perş. Kas. 05, 2009 11:22 am
haklısın loqolaRı Sökmüştüü hala adamın üzerinden reytinq alıyolar ayıp ayıp bu kadarmı düştünüz kavak yelleri yönetimi...
ildem
Konu: Geri: 92.Bölüm Fraqmanı'nı izLedim efe nin arbasını bu sefer hepsi qörüyo ama hayal değiL Perş. Kas. 05, 2009 4:40 pm
ewt haklısın gerçekten ya adamı hem öldürdüler bide sırından reytin alıyolar....ne iş bee oh ne ala wallaaaaa
23mustafa23
Konu: Geri: 92.Bölüm Fraqmanı'nı izLedim efe nin arbasını bu sefer hepsi qörüyo ama hayal değiL C.tesi Kas. 07, 2009 12:11 pm
bu gün kanal d nin magazin programından gördüm 92.bölüğmde bi süpriz olabilirmiş diyodu ama bilmiyorum artık hayalmi gerçekmi ama ne olursa olsun izlemiycem fragmanlarda efeyi ne zamqan görürsem öle izliycem diziyi başka şekilde beni hiç bi şekilde kandıramazlar daha doğrusu tüm dağhancıları kandıramazlar.....
Dağhanist
Konu: Geri: 92.Bölüm Fraqmanı'nı izLedim efe nin arbasını bu sefer hepsi qörüyo ama hayal değiL C.tesi Kas. 07, 2009 12:42 pm
23mustafa23 abi kanal d'de magazin baktin ama ben bakamadim video var mi Yada Site ?
Misafir Misafir
Konu: Geri: 92.Bölüm Fraqmanı'nı izLedim efe nin arbasını bu sefer hepsi qörüyo ama hayal değiL C.tesi Kas. 07, 2009 1:44 pm
Konu: Geri: 92.Bölüm Fraqmanı'nı izLedim efe nin arbasını bu sefer hepsi qörüyo ama hayal değiL C.tesi Kas. 07, 2009 1:45 pm
özuldilerim ama magazin d bakmak isityorum kavak yelleri haberline
Awe !
Konu: Geri: 92.Bölüm Fraqmanı'nı izLedim efe nin arbasını bu sefer hepsi qörüyo ama hayal değiL C.tesi Kas. 07, 2009 2:47 pm
Ama öğrenmen için bu forumun kurallarına uymak zorundasın! Mesajlar düzeltildi.
Misafir Misafir
Konu: Geri: 92.Bölüm Fraqmanı'nı izLedim efe nin arbasını bu sefer hepsi qörüyo ama hayal değiL C.tesi Kas. 07, 2009 4:41 pm
ne demek uyarcam görevli değilim ama olsun..uyarmam lazım..bende video istiyorum...bende yetişemedim...açtım kanal dyi geçmişti...
35daghan
Konu: Geri: 92.Bölüm Fraqmanı'nı izLedim efe nin arbasını bu sefer hepsi qörüyo ama hayal değiL C.tesi Kas. 07, 2009 6:03 pm
hakılısın wideo yu nerde bulabiliriz ?
esraköksal
Konu: Geri: 92.Bölüm Fraqmanı'nı izLedim efe nin arbasını bu sefer hepsi qörüyo ama hayal değiL C.tesi Kas. 07, 2009 8:02 pm
arkadaslar ben size açıkca söylim dağhan suan en azından bir 5 bölüm yok neden diyceksiniz.çünkü arkadasımın kardeşi izmirde kavak yellerinde asistan olarak çalısıyor..yani ben ondan haberleri alıyorum suan en azından çekilmiş 2,yazılmış 3 senaryo var...yani diğer haberler yalan bence dağhan dönmez gibi...artık çocuğa naptılarsa
92.Bölüm Fraqmanı'nı izLedim efe nin arbasını bu sefer hepsi qörüyo ama hayal değiL