eet dağhandı bende artık cok rahatladım yok donucek yok donmeyecek diye diye 1 ton haber cıkıyordu gozumle gorup rahatladım.. izleyen birileridaha vardır mutlaka yarın onlarda gelip yazar zaten..
valla bende euro d bakiyorum .ama fragman filan göremedim, ayni msj face de okudum . tv cikan hemen hemen aninda internete cikiyor.
facede kavak yelleri grubundada gorenler olmus aynı olayı zaten ancak suan euro d de oldugu ıcın ınternete daha dusmedı ama en gec cumaya kadar duser kı cuma bıle degıl persembe gunu herkes ızlemıs olur gorur herkes gozlerıyle..
walla güzel kardesım soyle soyleyım normal bolum fragmanı degılde sezon fınalı fragmanı yanı eskı yenı goruntulerden olusan sezon fınalı fragmanını pazar gunu ızlemıstım ben 118.bolumden 1gun sonra euro D de ızlemıstm ama efeyı felan gostermemıslerdı bu seferkı ızledıgım fragman 119. bolum sezon fınalı fragmanıydı ve son sahnede efeyi gosterdiler .. olayları ozetleyebıldıgım kadar ozetlemeye calıstım..
bence sakın bu konuya fazla mesaj yazıp ona istediğini vermeyin yalan olduğu o kdr belli ki...
ne yalan arkadasım birde istedigim şey ne ? hahah sacma sapan konusuyosunuz ya ben gordugum haberı gelıp paylastım sızınle ısteyen ınanır ısteyen ınanmaz ama 2 gun sonra fragmanı ızleyınce aa pardon kardesım deme sakın !!
bence sakın bu konuya fazla mesaj yazıp ona istediğini vermeyin yalan olduğu o kdr belli ki...
ne yalan arkadasım birde istedigim şey ne ? hahah sacma sapan konusuyosunuz ya ben gordugum haberı gelıp paylastım sızınle ısteyen ınanır ısteyen ınanmaz ama 2 gun sonra fragmanı ızleyınce aa pardon kardesım deme sakın !!
umarım ben yanılırım da özür dilerim senden onun gelmesini herkesten çok ben istiyorumdur herhalde.
walla güzel kardesım soyle soyleyım normal bolum fragmanı degılde sezon fınalı fragmanı yanı eskı yenı goruntulerden olusan sezon fınalı fragmanını pazar gunu ızlemıstım ben 118.bolumden 1gun sonra euro D de ızlemıstm ama efeyı felan gostermemıslerdı bu seferkı ızledıgım fragman 119. bolum sezon fınalı fragmanıydı ve son sahnede efeyi gosterdiler .. olayları ozetleyebıldıgım kadar ozetlemeye calıstım..
dedigim gibi .. senin yazdigin msj in bire bir aynisi virgül le nokta dahil baskalari da yazmis . her neyse .bizler de burda merak la bekliyoruz. kanal d avrupa yanini herkez de bakiyor , ve birbirimze de hbr veririz . birsey göründügünde. Ve Fragman falan filan göremedim . dedigim gibi insallah dogrudur ama bende pek inanmiyorum
orjinal_adam...
Konu: Geri: Fragmanı İzledim ... Çarş. Mayıs 26, 2010 6:50 am
fragmanı gösterseler ilk sitesinde gösterirlerdi ama yazdıkların mantıklı çünkü silah olayı falan war...
orjinal_adam...
Konu: Geri: Fragmanı İzledim ... Çarş. Mayıs 26, 2010 6:51 am
inş doğrudur efeyi görürüz sabırsızlıkla bekliorum bütün sezon bekledim inş altından bişi çıkmaz yha
cypriot
Konu: Geri: Fragmanı İzledim ... Çarş. Mayıs 26, 2010 6:52 am
inş doğrudur bu haber.
cypriot
Konu: Geri: Fragmanı İzledim ... Çarş. Mayıs 26, 2010 7:11 am
iyide arkadaş özette olanların aynısını yazmış ben pek inanmadım.
efe sever
Konu: Geri: Fragmanı İzledim ... Çarş. Mayıs 26, 2010 7:29 am
ben fragmanı görmeden inanmam fragmanda efe varsa o zaman cumartesiye kadar çatlarım meraktan
barishtelli
Konu: Geri: Fragmanı İzledim ... Çarş. Mayıs 26, 2010 7:32 am
ne desem inanmıcaksınız arkadaslar en ıyısı bekleyelım fragman ınternete dusunce hep bırlıkte gorup ızleyelım... ozmn tekrar bu sayfaya doner konusuruz kavak yellerinin facebook grubunda yazdıgım haberı bırı paylasmıs sanırım... oradada gorenler felan varmıs yani denk gelip izleyenler..
efe sever
Konu: Geri: Fragmanı İzledim ... Çarş. Mayıs 26, 2010 7:42 am
ben nerdeyse her konuya yazdım burayada yazıyorum efenin dönmesini en çok isteyenlerdenim ama bu şekilde de dönmeyeceğine inananlardanım efe gerçekten dönerse dönmez dediğim için herkesten özür dilicem ve bidaha bu kadar emin konuşmıcam başta da dediğiim gibi en çok isteyenlerden biriyim efenin dönmesini önce fragmanda sonrada cumartesi akşamı hep birlikte bakıp görücez
ecem
Konu: Geri: Fragmanı İzledim ... Çarş. Mayıs 26, 2010 7:43 am
barishtelli demiş ki:
ne desem inanmıcaksınız arkadaslar en ıyısı bekleyelım fragman ınternete dusunce hep bırlıkte gorup ızleyelım... ozmn tekrar bu sayfaya doner konusuruz kavak yellerinin facebook grubunda yazdıgım haberı bırı paylasmıs sanırım... oradada gorenler felan varmıs yani denk gelip izleyenler..
ben inandım, sirk var mıydı?
barishtelli
Konu: Geri: Fragmanı İzledim ... Çarş. Mayıs 26, 2010 7:53 am
ecem demiş ki:
barishtelli demiş ki:
Konu: Geri: Fragmanı İzledim ... Çarş. Mayıs 26, 2010 7:53 am
barishtelli demiş ki:
ecem demiş ki:
barishtelli demiş ki: