Konu: Geri: Fragmanı İzledim ... Çarş. Mayıs 26, 2010 8:18 am
Dağhanist demiş ki:
sanki yalan söyluyorsun gibi hiç sevinmedin gibisin
sevinmedigimi kim soylediki ben cok sevindim bu habere ama bunu nasıl size yansıtayım ki :d cıglık mı atayım burda bakın altta bi izleyici daha yazmıs fragman cıktı efe var diye yani yalan felan soyledıgım yok kımse anlamıyo
efe sever
Konu: Geri: Fragmanı İzledim ... Çarş. Mayıs 26, 2010 8:21 am
fragmanı değil ama face te bende gördüm birisi fragmanı görmüş aynen öyle yazmış uzatmış harfleri bidaha yazmıyorum üstte yazıldıgı için dediğim gibi ben fragmanı görmedim ama gören varmış ne diyim inş. isteğimiz kabul olmuştur
ecem
Konu: Geri: Fragmanı İzledim ... Çarş. Mayıs 26, 2010 8:23 am
efe sever demiş ki:
fragmanı değil ama face te bende gördüm birisi fragmanı görmüş aynen öyle yazmış uzatmış harfleri bidaha yazmıyorum üstte yazıldıgı için dediğim gibi ben fragmanı görmedim ama gören varmış ne diyim inş. isteğimiz kabul olmuştur
inş. dusunun efe yok diye izlemeyenler var inanmıyorlar da ama gorurlerse ratingleri dusunun, bence gorunuyor zaten arkadaş neden yalan soylesin.facede de sevinc cıglıgı atmış birisi ekledim az once yorumunu
barishtelli
Konu: Geri: Fragmanı İzledim ... Çarş. Mayıs 26, 2010 8:25 am
ecem demiş ki:
efe sever demiş ki:
inş. dusunun efe yok diye izlemeyenler var inanmıyorlar da ama gorurlerse ratingleri dusunun, bence gorunuyor zaten arkadaş neden yalan soylesin.facede de sevinc cıglıgı atmış birisi ekledim az once yorumunu
aynen oyle yani benim burda gelip yalan soyleyerek elıme bırsey gecmez ki dağhan fanında boyle sorunlar varsa yani yalan soyleyen ınsanlar varsa bunu forumdan uzaklastırsın adminler olsun bitsin..
ecem
Konu: Geri: Fragmanı İzledim ... Çarş. Mayıs 26, 2010 8:28 am
barishtelli demiş ki:
ecem demiş ki:
efe sever demiş ki:
aynen oyle yani benim burda gelip yalan soyleyerek elıme bırsey gecmez ki dağhan fanında boyle sorunlar varsa yani yalan soyleyen ınsanlar varsa bunu forumdan uzaklastırsın adminler olsun bitsin..
sadece daghan fanında degil bu sorunlar nette her yerde var oyle cok yalan soyleyen var ki hatta gorunmesi inandırıcılıktan uzak diye bboyle diyorlardır. sen sozunun arkasındasın. fragman gorunduugnde anlayacagız,bir yere kacmazsın umarız. yanlş gormuşumde dersen baya tepki alırsın. şaka bir yana umarım yalan degldir ben innadım
İzMiRLee
Konu: Geri: Fragmanı İzledim ... Çarş. Mayıs 26, 2010 8:28 am
Peki daqhan nasıl aynımı deişmişmi
barishtelli
Konu: Geri: Fragmanı İzledim ... Çarş. Mayıs 26, 2010 8:50 am
aynı aynı hafif kirli sakallı sadece .. zaten cok uzun gostermedıler 3 sanıye bılemedn 5 sanıye felan yanı efe dedı aslı efeyı gosterdı orda dırek bıttı fragman
cnqzzz
Konu: Geri: Fragmanı İzledim ... Çarş. Mayıs 26, 2010 8:53 am
inş dogrudur be arkadaş inş
OrijinaL.Adam
Konu: Geri: Fragmanı İzledim ... Çarş. Mayıs 26, 2010 8:55 am
Eğer yalansa bak yalansa diyorum burda milleti kandırnak hoşunuzamı gidiyor ??
Ben fragmanı gözlerimle görmeden inanmam vallah kusura bakma
mhe_25
Konu: Geri: Fragmanı İzledim ... Çarş. Mayıs 26, 2010 9:03 am
aynen doru sölüyorsun!!
barishtelli
Konu: Geri: Fragmanı İzledim ... Çarş. Mayıs 26, 2010 9:12 am
OrijinaL.Adam demiş ki:
birincisi tehtit eder gibi konusup ınsanın sabrını zorlama ikinciside ıster ınan ıster ınanma ama fragman ınternete dusunce ızleyınce tekrar gelıp bu sayfada bulusalım sızınle.. eger efe varsa ozur dıleyecksın eger efe yoksa benden ne ıstıosan onu yapıcam.. tmm mı !
OrijinaL.Adam
Konu: Geri: Fragmanı İzledim ... Çarş. Mayıs 26, 2010 9:17 am
barishtelli demiş ki:
OrijinaL.Adam demiş ki:
birincisi tehtit eder gibi konusup ınsanın sabrını zorlama ikinciside ıster ınan ıster ınanma ama fragman ınternete dusunce ızleyınce tekrar gelıp bu sayfada bulusalım sızınle.. eger efe varsa ozur dıleyecksın eger efe yoksa benden ne ıstıosan onu yapıcam.. tmm mı !
Bravo vallaha bravo tebrik ediyorum seni benim o yazdığım cümleden tehdit anladın ya harbiden bravo
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Fragmanı İzledim ... Çarş. Mayıs 26, 2010 9:23 am
1 sakin olun bi... 2 flood yapmışsınız bir sürü görmedim sanmayın maşaAllah 3 arkadaşımız herhalde salak değil fragman zaten bugün yarın çıkar nie kendini bir günlüğüne böle bi duruma atsınki görmüşse görmüştür tamam yalan söyleyen çoktu ama inanmamız lazım zaten inanmasak bile bişey kalmadı şurda o yüzden arkadaşın kalbini kırmayalım derim ben... 4 bilgi için tşkler umarım dediğin gibidir...
efe sever
Konu: Geri: Fragmanı İzledim ... Çarş. Mayıs 26, 2010 9:24 am
ben inanıyorum arkadaşa yalan söylüyor olsa yazar gider bu kadar cevap vermezdi ortalıgı karıştırıp bidaha gelmezdi buraya o yüzden ben inanmaya başladım her ne kadar fragmanı görmesemde
dağhOKan
Konu: Geri: Fragmanı İzledim ... Çarş. Mayıs 26, 2010 9:35 am
inşallah doğrudur
"""karanlıktan aydınlığa çıkıyoruz Nihayet"""
efe sever
Konu: Geri: Fragmanı İzledim ... Çarş. Mayıs 26, 2010 9:42 am
eğer doğruysa güvenle girdiğimiz karanlık tünelde efe sayesinde yolu buluyoruz
kuzucum
Konu: Geri: Fragmanı İzledim ... Çarş. Mayıs 26, 2010 9:52 am
offf yeter artık beklemekten çok sıkıldım bir an evel görmek istiyorum efeyi
yunus_emre18
Konu: Geri: Fragmanı İzledim ... Çarş. Mayıs 26, 2010 10:04 am
ya arkadaşlar birinizi kanal d nin canlı yayının başında dursun bize bilgi versin euro d nin de aynı arkadaşlar görürüseniz hemen resmini çekin katın siteye.. haydi...
TugceTm
Konu: Geri: Fragmanı İzledim ... Çarş. Mayıs 26, 2010 10:08 am
artık bütün gün euro d açık reklam izliorum paso bekliorum görmeyi görürü görmez yazacam ya çok mutlu oldum inş bu mutluluk geçici olmaz ama çok saol arkadaşım paylasım için
efe sever
Konu: Geri: Fragmanı İzledim ... Çarş. Mayıs 26, 2010 10:11 am
inşallah boşa sevinmiyoruzdur gerçekten dönmüştür efe şu fragman bir çıksa rahatlıcamda çıkmadan bana rahat yok
yelizz
Konu: Geri: Fragmanı İzledim ... Çarş. Mayıs 26, 2010 10:14 am
yarım saat kadar önce euro d de bu hafta dedi bütün dizilerin yeni fragmanlarından kesitler gösterdi ama kavak yellerine gelince 118. bölümden kesitler gösterdi fragman cıkmış olsa neden göstermesinler ben fragmanın cıktıgına inanmıyorum umarım arkadaş doğru söylüyodur
dontdisturb
Konu: Geri: Fragmanı İzledim ... Çarş. Mayıs 26, 2010 10:17 am
bize o sahneyi anlatabilir misin? nerdeydi mesela?
efe sever
Konu: Geri: Fragmanı İzledim ... Çarş. Mayıs 26, 2010 10:22 am
en iyisi beklemek kimse gözüyle görmeden inanmayacak tabi bende o yüzden bekleyelim bu akşam en geç yarına kadar çıkar fragman kavak yelleri sitesinde gerçektende efe döndüyse rahat bir nefes alırıız yok dönmediyse sizi bilmem ama benim için biter kavak yelleri istedikleri kadar efe flashbacki koysunlar biter
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Fragmanı İzledim ... Çarş. Mayıs 26, 2010 10:22 am
1 saattir kanal d izliyorum ama alt tarafta bile göstermiyolar küçük olarak bilmiyorum yani... yüksek ihtimal akşam yaprak dökümü arasında gösterirler...