Konu: Fragmanı İzledim ... Salı Mayıs 25, 2010 11:23 pm
Konunun ilk mesajı :
Arkadaşlar euro D de Fragmanı izledim daha internete düsmemis cok aradım bulamadım ancak olayları kısaca anlatayım hemen merak eden arkadaslar icin
Aslıyla güvenn bi adamla konusuyorlarr.. aslı güvene efenin yasadıgını söylüyorr guvenn diyo güven aslıya kızıyooo bişiler felan oluyo deniz mineyi sana bırakmam burak felan diyoo arabayla peslerınden gıdıyo...o burak silahını çıkarıyoo karısık bişeler oluyo.s Sonraaaa leylaa aptalı suya biricik kocacın öpüştüğümüzü söledimi felan diyoo.. suu bi planım var denizle mine bırlescek diyo. burak mineyee sert cıkıyo veee fragmanın sonundada aslıı efeee diyoo efeyi gösteriyolarr böyle eskısınden daha yakısıklı olmss
yani fragmanın son anında efeyi gosteriyolar baska izleyen arkadas warmı bılmıyorum ama ızleyen varsa mutlaka gormustur
Yazar
Konu: Geri: Fragmanı İzledim ... Perş. Mayıs 27, 2010 11:13 am
SamSuN demiş ki:
Şimdi tamam hoş diOsunda Dünden bu yana teLevizyonu bi yatarken kapadım qeCe 02:30'da sabahtan bu yanada açık ne hikmetse ben €'dede Fragman göRmedim ya benim gözLerimde soRun vaR fragman dönüyorda ben görmüyorum yada..
ben de anlamadım yani ya yalan soyluyorlar ama özete gore anlatsa da bana mantıklı yansıdı fragman.
offf vaz mı gectiler acaba başka fragman mı hzırlıyorlar acaba diyorum, ya da zaten yalandı offf iyice herşey karıştı, umarım efe vardır fragmanda, ben efenin gorunmesini mantıklı buluyorum. cunku inanmayanlar izlemeyecek ama gorurlerse ratingleri dusunun
Dağhanist
Konu: Geri: Fragmanı İzledim ... Perş. Mayıs 27, 2010 11:16 am
SamSuN
Konu: Geri: Fragmanı İzledim ... Perş. Mayıs 27, 2010 11:19 am
bu kadar insan efeyi bekliyor gelicek diye bence ya artık fragmanı görmemiz lazım yada eğer geldiyse resmini veya geldiğini belli edecek bir şey koymaları lazım.timsin elinde resmen oyuncak olduk ha geldi ha gelecek aman geliyor
arkadaşlar bişeye dikkatinizi çekmek istiyorum. Aslıyı öldürüp diriltecek kadar, Güveni Efe ne yaptıysa varyasyonlarını yaptırcak kadar konu sıkıntısı çeken bi dizi, sizce niye kalkıp haziran sonunda başlıyo?? Benim fikrim Efe döncek ve haziranda Efe ne yaşadı falan onları görcez. Zaten Efe gelmicek olsa Tims bırak haziranda başlamayı, yeni konu bulmak için eylülü bile az bi zaman olarak görür.