geldim geldm sakin olun ben sıze dedım fragman cıktıktan sonra burdaym dıe fragmanı degıstırmısler ızledıgım fragmanda hemen hemen boyleydı.. sadece son sahnede efe vardi..
belkı bır kac fragman bırden yayınlanacak burasını bılemem ama ben burda tum sevdıklerımın ustune yemın ederım kı efeyı gordum o fragmanda dıger fragmanı yayınlarlar mı bılmem ama y ayınlarlarsa gorursunuz..
hoş geldin kardeş yalan söyleyip söylemediğin cumartesi çıkar olmazsa 1 ay sonar çıkar
eğer yalan söylediysen iyi yaptın biz zaten hak ediyoruz bunu helal olsun sana helal olsun
gerçekten hak ediyoruz yani bize ne yapılırsa yapılsın yapanları baş tacı ettiğimiz sürece her konuda sadece bu kunu için konuşmuyorum bizden birşey olmaz
offf bi sakin olamaz mısınız yaa ne bu böyle yeter konuyu kitliyorum tek bi yorum dahi istemiyorum ne ya sizi mi dinliycek herkes hayret bişey ... bana kalırsa fragman geç çıktığına göre fragmanı değiştirdiler önce öyle koymaya karar verdiler sonra vazgeçtiler bence öyle sakin olun bi yüklenmeden önce yeter sıktınız artık bilip bilmeden konuşmayın ama...!!!
hoş geldin kardeş yalan söyleyip söylemediğin cumartesi çıkar olmazsa 1 ay sonar çıkar
eğer yalan söylediysen iyi yaptın biz zaten hak ediyoruz bunu helal olsun sana helal olsun
gerçekten hak ediyoruz yani bize ne yapılırsa yapılsın yapanları baş tacı ettiğimiz sürece her konuda sadece bu kunu için konuşmuyorum bizden birşey olmaz
bakın arkadaslar yalan felan soyledıgm yok yalan soylesem suan burda sıze cevap bıle vermezdm bu forumada gırmezdım bu sezon fınalı sonucta en az 3-4 tane fragman cıkıcak.. benm efeyı fragmanda gordum kavak yellerının dıger sezon fınalı fragmanlarını hatırlayın en az 3 fragman 4 fragmanlar reklama gırıyolardı.. ben yalan soylemıorm cumartesıyı bekleyın ve gorun ..
sence benmi yalan söylüyorum anlayamadım kime dediğini kusura bakma
barishtelli demiş ki:
cerkez_hanceri demiş ki:
bakın arkadaslar yalan felan soyledıgm yok yalan soylesem suan burda sıze cevap bıle vermezdm bu forumada gırmezdım bu sezon fınalı sonucta en az 3-4 tane fragman cıkıcak.. benm efeyı fragmanda gordum kavak yellerının dıger sezon fınalı fragmanlarını hatırlayın en az 3 fragman 4 fragmanlar reklama gırıyolardı.. ben yalan soylemıorm cumartesıyı bekleyın ve gorun ..
ben sana yalan söylüyorsun demedim yalan söylüyorsan eğer ergeç ortaya cıkacak dedim 3-4 fragman yayınlanacağını sanmıyorum ama cumartesiye efeyi gösterip sezon finaline gidebilirler yada göstermeden daha merak edlim diye sozon finaline öle gidebilirler bencede fragman değiştirilmiş bu arada geç yayınlanmasının sebebi bu olabilir
Tubishh Sagolera demiş ki:
offf bi sakin olamaz mısınız yaa ne bu böyle yeter konuyu kitliyorum tek bi yorum dahi istemiyorum ne ya sizi mi dinliycek herkes hayret bişey ... bana kalırsa fragman geç çıktığına göre fragmanı değiştirdiler önce öyle koymaya karar verdiler sonra vazgeçtiler bence öyle sakin olun bi yüklenmeden önce yeter sıktınız artık bilip bilmeden konuşmayın ama...!!!
sende çok haklısın canım benim sanata tüm içtenliğimle katılıyorumm
En son cerkez_hanceri tarafından Perş. Mayıs 27, 2010 3:31 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
bak barış arkadaşım sana inanmak için bi kaç neden görüyorum... 1 bunu söleyen tek kişi değilsin 2 fragman geç çıktı. 3 efeyi zaten bekliyoruz hepimiz nie bu kadar heycanlıyız efe gelcek umudu olduğu için şimdi herkes sakin olsun yoksa fena olur...!!!
sonunda ne demek ıstedıgımı acıklayacak bı yazı geldı gercekten saol benm demek ıstedıgımde buydu zaten.. burda yalan soyleyecek bırı olsaydm haberı yazar gecerdım..
bak barış arkadaşım sana inanmak için bi kaç neden görüyorum... 1 bunu söleyen tek kişi değilsin 2 fragman geç çıktı. 3 efeyi zaten bekliyoruz hepimiz nie bu kadar heycanlıyız efe gelcek umudu olduğu için şimdi herkes sakin olsun yoksa fena olur...!!!
tesekkur ederım bu konuda anlayıs gosterdıgınden keske dıger forum uyelerıde bunu anlasa.. fragman degısmıs bellı benm ızledıgım fragmandan bı kac sahne var mesela aslının aglama sahnelerı ve tekne sahnelerı dıger fragmandada vardı.. bu bariz belli kı degıstırılmıs ama ıns efelı fragmanıda yayına koyarlarda herkes gorur...
arkadaşlar efeyi göremeyince ben de bi sinirle ayıp değil mi falan dedim arkadaşa ama şimdi mantıklı düşününce adam tüm sevdikleri üstüne yemin etmiş valla ne desem kafam karıştı umarım doğru söylüyosundur kardeş
sonunda ne demek ıstedıgımı acıklayacak bı yazı geldı gercekten saol benm demek ıstedıgımde buydu zaten.. burda yalan soyleyecek bırı olsaydm haberı yazar gecerdım..
ben hala döneceğine inanmıyorum kendi gözlerimle görmem lazım
barış kardeş sende burda kalmaya devam et zaten ben senin gördüğüne inanıyorum ama güven yok malesef
güven olmamasının da seninle alakası yok zaten ben kendi adıma konuşuyorum tabii
ya barış dogru söylüyodur çünkü yoksa bu kadar cevap yazmazdı daha önce böle iddialar atanlar yazıp çekildiler.hem zaten admin de IP nosunu bilio artık heralde bu kadar yalana cesaret edemez dmi ?