barış şimdi soylediklerin yalanını ele veriyor sen demişsin ki benim izledigim fragmanda aynen boyleydi zaten ama sonunda efe yi gosteriolardı..............Aslıyla güvenn bi adamla konusuyorlarr.. aslı güvene efenin yasadıgını söylüyorr guvenn diyo güven aslıya kızıyooo bişiler felan oluyo deniz mineyi sana bırakmam burak felan diyoo arabayla peslerınden gıdıyo...o burak silahını çıkarıyoo karısık bişeler oluyo.s Sonraaaa leylaa aptalı suya biricik kocacın öpüştüğümüzü söledimi felan diyoo.. suu bi planım var denizle mine bırlescek diyo. burak mineyee sert cıkıyo veee fragmanın sonundada aslıı efeee diyoo efeyi gösteriyolarr böyle eskısınden daha yakısıklı olmss.......bu soylediklerinle izledigimiz fragmanın uzaktan yakından alakası yok.tek bi lafın bile geçmiyo fragmanda.ne aslıyla guven bi adamla konusuyo ne leyla bu dediklerini soylyo ne su bi planım var dio hiçbiri yok hiçbiriç...YALAN SOYLUYORSUN BARIŞ EFENDİ...
fragman hazırlanırken görüntü ve ses aynı anda gitmiyo görüntüler aynı olabilir ama sesler farklıdır belki zaten geçen haftada aynısı oldu iki fragman vardı sadece bir kısmı değişikti bence mantıklı...
Bana bunu takildi bir kiz facebook'da bende fragmani gördum silah sesi vardi ama silah sesden önce asli efe'yi gördu ve efe'nin yuzunu gösterdiler demisti kafam buna takildi tabi fragman çikmadan önce demisti
En son Dağhanist tarafından Perş. Mayıs 27, 2010 3:57 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
ya bunu söyleyen tek bariş değil arkadaşlar baya bi kişiden duydum ben o yüzden arkadaşın üstüne gitmekden vazgeçin tamam mı yalan sölese burda hala ne işi olur çıkar gider lütfen fragman değişmiştir lütfen sakin olun artık...
ya bunu söyleyen tek bariş değil arkadaşlar baya bi kişiden duydum ben o yüzden arkadaşın üstüne gitmekden vazgeçin tamam mı yalan sölese burda hala ne işi olur çıkar gider lütfen fragman değişmiştir lütfen sakin olun artık...
bende inanıyodum ama şu son soyledigi benim izledigim fragmanda boyleydi ama orda efeyi gosteriodu lafı çok ilginç.soylediklerinin bu fragmanda hiçbiri yok nasıl senin izledigin fragmanda boyle oluyo anlayamadım gerçekten.