Konu: Fragmanı İzledim ... Salı Mayıs 25, 2010 11:23 pm
Konunun ilk mesajı :
Arkadaşlar euro D de Fragmanı izledim daha internete düsmemis cok aradım bulamadım ancak olayları kısaca anlatayım hemen merak eden arkadaslar icin
Aslıyla güvenn bi adamla konusuyorlarr.. aslı güvene efenin yasadıgını söylüyorr guvenn diyo güven aslıya kızıyooo bişiler felan oluyo deniz mineyi sana bırakmam burak felan diyoo arabayla peslerınden gıdıyo...o burak silahını çıkarıyoo karısık bişeler oluyo.s Sonraaaa leylaa aptalı suya biricik kocacın öpüştüğümüzü söledimi felan diyoo.. suu bi planım var denizle mine bırlescek diyo. burak mineyee sert cıkıyo veee fragmanın sonundada aslıı efeee diyoo efeyi gösteriyolarr böyle eskısınden daha yakısıklı olmss
yani fragmanın son anında efeyi gosteriyolar baska izleyen arkadas warmı bılmıyorum ama ızleyen varsa mutlaka gormustur
Yazar
Konu: Geri: Fragmanı İzledim ... Çarş. Mayıs 26, 2010 10:23 am
bende deminden beri kavak yelleri sitesine bakıyorum hala geçen haftanın fragmanı bu haftaya gelemediler
TugceTm
Konu: Geri: Fragmanı İzledim ... Çarş. Mayıs 26, 2010 10:32 am
ya ne eoro d de ne kanal d de göremedim bekliorum hala büyük ihtimal akşam çıkacak
efesizkavakyelleri1905
Konu: Geri: Fragmanı İzledim ... Çarş. Mayıs 26, 2010 10:33 am
feyk haber sallamış..
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Fragmanı İzledim ... Çarş. Mayıs 26, 2010 10:35 am
feyk mi değilmi görcez arkadaşım bence paylaşan arkadaşı kırmayalım...
bedosi
baska dizilerin fragmanini veriyorlar euro d bakiyorum. ben simdiye kadar hic duymadim ki , avrupa da ilk gösterdikleri. ilk defa duyuyorum . aslinda bire bire esit yapiyorlar. cünkü cok mantiksiz olur.
efe sever
ilk başta bende feyk diye düşünüyordum ama artık öyle düşünmüyorum bence gerçek bir haber
efesizkavakyelleri1905
Konu: Geri: Fragmanı İzledim ... Çarş. Mayıs 26, 2010 10:40 am
herkes d euronun basındaymış..fragman daha cıkmamış bıle..
efe sever
Konu: Geri: Fragmanı İzledim ... Çarş. Mayıs 26, 2010 10:42 am
bizim tv de olsa ben hiç kalkmam başından ama malesef euro d yok bizim tv de sitedeki ya da d deki fragmanı beklicem mecburen
cerkez_hanceri
Konu: Geri: Fragmanı İzledim ... Çarş. Mayıs 26, 2010 10:53 am
internete niye düşmedi yaa ben baya bir ardım yok intden euro d bakıyorum bişi yokk
hem fragmanda niye efeyi göstersinler onuda anlamış değilim yaniii bir yanlışlık var ama nese
efe sever
Konu: Geri: Fragmanı İzledim ... Çarş. Mayıs 26, 2010 10:56 am
bölüm sonunda gösterseler bile efeyi jenerikte dağhan külegeç yazar tabi gerçekten geri geldiyse
dontdisturb
Konu: Geri: Fragmanı İzledim ... Çarş. Mayıs 26, 2010 10:58 am
koca forumda sadece 1 kişinin görmüş olması ilginç. ayrıca final fragmanı bu bi kere çıksa bin kere gösterirler
Dağhanist
Konu: Geri: Fragmanı İzledim ... Çarş. Mayıs 26, 2010 11:01 am
cerkez_hanceri demiş ki:
internete niye düşmedi yaa ben baya bir ardım yok intden euro d bakıyorum bişi yokk
hem fragmanda niye efeyi göstersinler onuda anlamış değilim yaniii bir yanlışlık var ama nese
Daghan fanina efe döndu demek içindir
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Fragmanı İzledim ... Çarş. Mayıs 26, 2010 11:06 am
ya inanmıyorum burda beni delirtmek için uğraşıyolar resmen bizim evin hemen yakınında bi okul var okulda şölen yapılıyo orkestra ayarlamışlar o da hep pinhani şarkıları çalıyo hele bi gellllll bide beni al şarkılarını çaldılar delircem yaa
cnqzzz
Konu: Geri: Fragmanı İzledim ... Çarş. Mayıs 26, 2010 11:10 am
:D:Dgit orkestrayı daqıt bence:D
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Fragmanı İzledim ... Çarş. Mayıs 26, 2010 11:12 am
demi yaa hakettiler bu kadar olmaz bu arada hele bi gel şarkısı bu kadarmı efe için yazılır yaa resmen efe için yazılmış
efe sever
Konu: Geri: Fragmanı İzledim ... Çarş. Mayıs 26, 2010 11:13 am
bende güven için söylüyorum hele bi git
bedosi
Konu: Geri: Fragmanı İzledim ... Çarş. Mayıs 26, 2010 11:14 am
düsünelim ki , fragmani göstermisler ... neden efeyi göstersinler. En fazla asli nin efe demisini gösteririler , o an birine bakarken söyler.. bence ...
dogru degilmi ? bütünh dizilerde fragmanlari öyle yapiyorlar , bunda niye bir kiyak yapsinlarki . hem bi arkadas daha demis. göstermis olsalardi , niye daha göstermiyorlar? TV cikan internete cikiyor. Heleki bukadar fan olan bir dizi de
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Fragmanı İzledim ... Çarş. Mayıs 26, 2010 11:16 am
İçinden geleni söyle,kalırsa yazık olur. Hayata küsüverirsin,hüzünler seni bulur. Bişeyler yapabilirsem güzel gözlerin için, Başından geçeni anlat,masaldır benim için.
Hele bir gel,uzaklar sana gelir, Sen hele bir gel,bütün dertler bitiverir. Hepseni bulur,uzun zor sıkıcı günler, Yazık olur,hadi gel kurtar bizi...
cerkez_hanceri
Konu: Geri: Fragmanı İzledim ... Çarş. Mayıs 26, 2010 11:18 am
Dağhanist demiş ki:
cerkez_hanceri demiş ki:
Daghan fanina efe döndu demek içindir
sanmam ya fragmanda efeyi göstermeleri demek eğer bir süpriz varsa bunu acığa çıkarmak demek bugün yarin belli olur zaten
Tubishh Sagolera demiş ki:
demi yaa hakettiler bu kadar olmaz bu arada hele bi gel şarkısı bu kadarmı efe için yazılır yaa resmen efe için yazılmış
bu 118.bölümde calan şarkıda iyiydi baya cem özkan-dön bana aslı efe aşkı için yanii
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Fragmanı İzledim ... Çarş. Mayıs 26, 2010 11:19 am
hele bi gel vazgeçilmez bide sadece efeyi anlatıyo efe aslı umrumda değil
efe sever
Konu: Geri: Fragmanı İzledim ... Çarş. Mayıs 26, 2010 11:22 am
aynen benimde ne aslı ne deniz ne mine ne de diğerleri umrumda değil bu diziyi bugunlere getiren efe bunu kimse inkar edemez ben diziyi efe ve esprileri için izliyorum başkası için değil
efesizkavakyelleri1905
Konu: Geri: Fragmanı İzledim ... Çarş. Mayıs 26, 2010 11:23 am
efe sever demiş ki:
bölüm sonunda gösterseler bile efeyi jenerikte dağhan külegeç yazar tabi gerçekten geri geldiyse
yazmazlar..
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Fragmanı İzledim ... Çarş. Mayıs 26, 2010 11:24 am
bencedeeeee ben efe için izliyodum efe çıktı sarp iyi ama efe gibi değil yaa o sit com da daha baaşarılı
bu arada jeneriğe yazarlarsa bölümün anlamı kalmaz
efe sever
Konu: Geri: Fragmanı İzledim ... Çarş. Mayıs 26, 2010 11:24 am
öyle diyorsan öyledir
Dağhanist
Konu: Geri: Fragmanı İzledim ... Çarş. Mayıs 26, 2010 11:27 am
Diyelim ki fragman çikti daghan var daha iyi yapiyolar cunku daghan'i göstermezlerse çok insan bakmaz böyle dusunuler daghan dönmuyor ozaman izlemiyoruz filan söylerler