Konu: Fragmanı İzledim ... Salı Mayıs 25, 2010 11:23 pm
Konunun ilk mesajı :
Arkadaşlar euro D de Fragmanı izledim daha internete düsmemis cok aradım bulamadım ancak olayları kısaca anlatayım hemen merak eden arkadaslar icin
Aslıyla güvenn bi adamla konusuyorlarr.. aslı güvene efenin yasadıgını söylüyorr guvenn diyo güven aslıya kızıyooo bişiler felan oluyo deniz mineyi sana bırakmam burak felan diyoo arabayla peslerınden gıdıyo...o burak silahını çıkarıyoo karısık bişeler oluyo.s Sonraaaa leylaa aptalı suya biricik kocacın öpüştüğümüzü söledimi felan diyoo.. suu bi planım var denizle mine bırlescek diyo. burak mineyee sert cıkıyo veee fragmanın sonundada aslıı efeee diyoo efeyi gösteriyolarr böyle eskısınden daha yakısıklı olmss
yani fragmanın son anında efeyi gosteriyolar baska izleyen arkadas warmı bılmıyorum ama ızleyen varsa mutlaka gormustur
Yazar
Konu: Geri: Fragmanı İzledim ... Çarş. Mayıs 26, 2010 11:30 am
flashbacklerde bile görününce konu açan biz kendisi gelmesede ismi geçti özette diye yine konu açarız bölüm bittikten sonra
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Fragmanı İzledim ... Çarş. Mayıs 26, 2010 11:30 am
yani olabilir ama bide şu var zaten döneceğini yeteri kadar anladı millet gerek geçen bölümler gerek özetler falan bence göstermeyedebilirler onlara kalmış bişey...
efe sever
Konu: Geri: Fragmanı İzledim ... Çarş. Mayıs 26, 2010 11:32 am
ben hala döneceğine inanmıyorum desem azar işitirmiyim
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Fragmanı İzledim ... Çarş. Mayıs 26, 2010 11:34 am
haa bunu şimdiden söleyim iyi yere temas ettin engin...! bakın efe eğer dönerse bin tane konu açmak yasak valla hepsini silerim haberiniz ola bi iki tane konu açılır oraya cvplarınızı yazarsınız herkes kendi kafasna göre konu açmasın lütfen şimdiden uyarıyorum...!!!
umutfatih10
İşitebilirsin
cerkez_hanceri
herkez anladı diyorsun canım benim ben niye hala anlamadım döneceğini ben hala dönmeyecek diyorumm yaff kendi gözleimle görene kadarda dönmeyeck demeye devem edecem
efe sever
Konu: Geri: Fragmanı İzledim ... Çarş. Mayıs 26, 2010 11:37 am
cumartesi akşamı bölüm bittikten sonra gelemeyeceğim için efe döndüğü takdirde pazar günü tüm azarlara hazır ve de nazır olcam dediğim çıkarsa ne olcak onuda bilmem inşallah çıkmaz dediğim yanılmak istiyorum gelsinde efe varsın ben yanılıyım
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Fragmanı İzledim ... Çarş. Mayıs 26, 2010 11:40 am
Tubishh Sagolera demiş ki:
haa bunu şimdiden söleyim iyi yere temas ettin engin...! bakın efe eğer dönerse bin tane konu açmak yasak valla hepsini silerim haberiniz ola bi iki tane konu açılır oraya cvplarınızı yazarsınız herkes kendi kafasna göre konu açmasın lütfen şimdiden uyarıyorum...!!!
valla cerkez bende bilmiyorum ama herkes geleceğine umutlandı o bakımdan yani ama benim umutlarım düştü baya zaten moralim bozuk :(
efe sever
Konu: Geri: Fragmanı İzledim ... Çarş. Mayıs 26, 2010 11:44 am
hep benim şom ağızlılığım yüzünden oldu bunlar sucumu kabul ediyorum geregi neyse yapın
bedosi
Konu: Geri: Fragmanı İzledim ... Çarş. Mayıs 26, 2010 11:49 am
ya arkadaslar , belki bizim tahmin ettimiz gibi dönmez. ama tims ín onu getirme gibi bir niyeti yoksa, ne diye 1. böyle flashback yapiyor? 2. efe yi hatirlatiyor 3. ismi cok cok fazla geciyor 4. tahmin edemezlermi , eger sirf yaniltmasa amaclari ..tepkinin büyük olacagini
ildem
Konu: Geri: Fragmanı İzledim ... Çarş. Mayıs 26, 2010 11:50 am
link werin yha
elvu
Konu: Geri: Fragmanı İzledim ... Çarş. Mayıs 26, 2010 11:50 am
fragmanla ilgili hala bişey yok mu?
yunus_emre18
Konu: Geri: Fragmanı İzledim ... Çarş. Mayıs 26, 2010 11:53 am
Dağhanist demiş ki:
Diyelim ki fragman çikti daghan var daha iyi yapiyolar cunku daghan'i göstermezlerse çok insan bakmaz böyle dusunuler daghan dönmuyor ozaman izlemiyoruz filan söylerler
Çok doğru sonuçta normal bir bölüm değil SEZON FİNALİ neden göstermesinlerki fragmanda efeyi görenler acayip derecede kanal d ye yapışacak ama şöyle bir durum var madem fragman çıktı efe var eee neden hala tv ye vermiyorlar geçen sezon finalinde fragman 4-5 gün önce çıktı HEMDE 4 TANE BİRDEN bakınız aşk-ı memnu daha dizi bitmeden final fragmanı çıktı bile dediğim gibi madem böyle bir şey var neden hala saklıyorlar ya da hala tek 1 kişi gördü... ? ? ? ? ? ?
cerkez_hanceri
Konu: Geri: Fragmanı İzledim ... Çarş. Mayıs 26, 2010 11:55 am
valla cerkez bende bilmiyorum ama herkes geleceğine umutlandı o bakımdan yani ama benim umutlarım düştü baya zaten moralim bozuk :(
vallaha özetten önce bende dönebilir diye hissetmeye başlamıştım özetten sonra yok dönmeyecek diyorumm yinee moralin dizi yüzünden bozuksa sana efenin olduğu bölümleri tekrar izlemeni tavsiye derimm
efe sever demiş ki:
hep benim şom ağızlılığım yüzünden oldu bunlar sucumu kabul ediyorum geregi neyse yapın
bende sana katılırım dönmesse merak etme seni yanlız bırakmam
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Fragmanı İzledim ... Çarş. Mayıs 26, 2010 11:57 am
ya moralim bi kaç şeyden dolayı bozuk biri de bu ama benim pek imkanım yok eski bölümleri izlemek gibi internetim sınırlı tv de de vermiyolar ki eski bölümleri...
bedosi
Konu: Geri: Fragmanı İzledim ... Çarş. Mayıs 26, 2010 11:58 am
cerkez_hanceri demiş ki:
vallaha özetten önce bende dönebilir diye hissetmeye başlamıştım özetten sonra yok dönmeyecek diyorumm yinee moralin dizi yüzünden bozuksa sana efenin olduğu bölümleri tekrar izlemeni tavsiye derimm
efe sever demiş ki:
bende sana katılırım dönmesse merak etme seni yanlız bırakmam
ya moralim bi kaç şeyden dolayı bozuk biri de bu ama benim pek imkanım yok eski bölümleri izlemek gibi internetim sınırlı tv de de vermiyolar ki eski bölümleri...
kızma ama bu devirde sınırlı internetmi olur yafff
geç hemn sınırsıza
bende kavak yellerinin tüm bölümleri varr divx kalitesinde arada açıp izliyorumm vallaha