konuyu açan kişinin face sini bulduım dağhanın annesi teyzesi hatta kavak yelleri dizi oyuncularından bazıları var ceyda ateş var ne alaka diceksiniz ama dogru söylüyor olamazmı
ya olablir neden olamasın. bekleyelim birazcık daha nasıl olsa öğrenicez hem zaten efe gelse bile yeni bölümleri izlemek için bi kaç ay beklemiyecek miyiz 2 gün daha beklesek ölmeyiz heralde.desemde meraktan çatlamak üzereyim
arkadaşlar az önce face te dağhanın fanında gördüm ağşağıdaki link kanal d nin ingilizce sitesi orda kavakyellerinde sarp apak,pelin karahan,aslı enver,ibrahim kendirci vede dağhan külegeç var hatta cast bölümünde dağhanda yazılı bakabilirsiniz ne yalan söleyim görünce biraz daha inandım geleceğine dağhanın
konuyu açan kişinin face sini bulduım dağhanın annesi teyzesi hatta kavak yelleri dizi oyuncularından bazıları var ceyda ateş var ne alaka diceksiniz ama dogru söylüyor olamazmı
arkadaşlar az önce face te dağhanın fanında gördüm ağşağıdaki link kanal d nin ingilizce sitesi orda kavakyellerinde sarp apak,pelin karahan,aslı enver,ibrahim kendirci vede dağhan külegeç var hatta cast bölümünde dağhanda yazılı bakabilirsiniz ne yalan söleyim görünce biraz daha inandım geleceğine dağhanın
eski bu güncellenmemiş belkide özellikle güncellememişlerdir sadece sarp apakı eklemişler casta özellikle eski bölümlerden bir tanıtım konnmuş olabilir yeni kavak yellerini kim ne yapsın
Off Arkadaşlar KAç saattir kanald euro açık ama fragman filan da yok yani. Ben inanmak istiyorum inşallah doğrudur ama fragmanı neden sadece 1 kere göstermiş olsunlarki bu kadar kişi bekliyor. Hem Birde Efeyi göstermiş olsalar Reyting için sürekli tekrarlamazlar mı sizce? Hem nerede görülmüş türk dizisinin ilk önce Euro kanalda çıktığı Bence Feyk ama İnşallah değildir arkadaşa güvenmek istiyorum yalan söylemiyodur inşallah :S
ya yalan tabi arkadaşlar ya ya varmı böle palavra arkadaş okumuş özeti kndi kafasında kurmuş fragmanı gelmşm buraya kafa karıştırıyo ..
- bakın su bi plan yapıyo diyo ya zaten fragman 50 sn nası anladı plan yaptığını - işte denz burak mine bi yere fln gdiyolar .. ya zaten bnlar özette yazıodu ke ..
1 sakin olun bi... 2 flood yapmışsınız bir sürü görmedim sanmayın maşaAllah 3 arkadaşımız herhalde salak değil fragman zaten bugün yarın çıkar nie kendini bir günlüğüne böle bi duruma atsınki görmüşse görmüştür tamam yalan söyleyen çoktu ama inanmamız lazım zaten inanmasak bile bişey kalmadı şurda o yüzden arkadaşın kalbini kırmayalım derim ben... 4 bilgi için tşkler umarım dediğin gibidir...
destek cıktıgın ıcın saol admin arkadasım..
şimdi yorumların hepsını okuyamadım ama bı kısmını okudum ve gordumki millet dağhanın gelmesini istiyor ancak buna inanmıyor.. ben fragmanı ızledım facebookda 2-3 grubda ızleyen bı kac ısnanlar daha var onlarda aynı seylerı soyluyo.. fragman ins bugun cıkarda mıllet yalan soylemedıgımı anlar ben sozumun arkasındayım ... fragmandan sonra gorusuruz herkesle