efenin üzerinde ne olduğunu sölermisin arkadaşım ?
üstüne ne vardı dıkkat bıle etmedım efeyı gorunce zaten acayip sasırdım sadece yuzunu gosterdıler hafif kirli sakallıydı zaten gosterır gostermez bıttı fragman ızleyıp gorursunuz !
inş doğrudur arkadaşım dediklerin
güven_savar
Konu: Geri: Fragmanı İzledim ... Perş. Mayıs 27, 2010 12:37 am
barishtelli demiş ki:
Tubishh Sagolera demiş ki:
efenin üzerinde ne olduğunu sölermisin arkadaşım ?
üstüne ne vardı dıkkat bıle etmedım efeyı gorunce zaten acayip sasırdım sadece yuzunu gosterdıler hafif kirli sakallıydı zaten gosterır gostermez bıttı fragman ızleyıp gorursunuz !
valla ben de inandım artık yalan olsa bi renk sallardı gibime geliyor.neyse yarın ak kara belli olacak inşallah hayal kırıklığı yaşamayız.
yunus_emre18
Konu: Geri: Fragmanı İzledim ... Perş. Mayıs 27, 2010 6:57 am
arkadaşlar hani yokmu fragman
mhe_25
Konu: Geri: Fragmanı İzledim ... Perş. Mayıs 27, 2010 7:11 am
yok daha fragman!!
efe sever
Konu: Geri: Fragmanı İzledim ... Perş. Mayıs 27, 2010 7:13 am
fragman normalde çarşamba akşamı çıkmıyormu
yunus_emre18
Konu: Geri: Fragmanı İzledim ... Perş. Mayıs 27, 2010 7:18 am
aynen çarşamda akşamı çıkıyordu hatta bazen çarşamba sabahları bile çıkardı...alla alla
mhe_25
Konu: Geri: Fragmanı İzledim ... Perş. Mayıs 27, 2010 7:18 am
çıkıyorda yok ama ortalarda!!dün görende olmamış ben saat 1 e kadar baktım çıkmadı!!
efe sever
Konu: Geri: Fragmanı İzledim ... Perş. Mayıs 27, 2010 7:20 am
çıkmadıgına göre bilinki bunda bir iş var nasıl bir iş bilmem ama bu sezon finali ortalık karışacak gibi geliyor bana sadece içimdeki his öyle söylüyor bildiğim birşey yok
yunus_emre18
Konu: Geri: Fragmanı İzledim ... Perş. Mayıs 27, 2010 7:24 am
yavv süpriz felan dediler süprizi bumu sezon finalinin c.tesi saat 22.15 kadar fragman yok tek süpriz bumu madem öyle özetide vermeseydiniz anasınısatim....ne alaka özeti verdiyse fragmanıda verecen....Birde efenin olayında başka öyle bir süprizde yok 85.bölümden sonraki klasik kavak yelleri ben öyle düşünüyorum efenin dışında alingirli bi olay da yok...
TugceTm
Konu: Geri: Fragmanı İzledim ... Perş. Mayıs 27, 2010 7:25 am
ya hala yok fragman nolyo ya çoktan çıkmış olması gerekiyodu var bu işte bi iş
efe sever
Konu: Geri: Fragmanı İzledim ... Perş. Mayıs 27, 2010 7:27 am
efeden başka sürpriz mi olur başka sürpriz kabul etmiyorum ben efe dışında
mhe_25
Konu: Geri: Fragmanı İzledim ... Perş. Mayıs 27, 2010 8:37 am
aynen başka süprizi kimse kabul etmiyor!!!
rizeli_kızz53
Konu: Geri: Fragmanı İzledim ... Perş. Mayıs 27, 2010 10:17 am
Valla inşallah bu söylenenler doğrudur yoksa kanal d yi arayıp ağzıma geleni söylicem valla
serqan
Konu: Geri: Fragmanı İzledim ... Perş. Mayıs 27, 2010 10:25 am
yok ben arkadaşa güveniyorum dağhan külegeç fanında seviyesiz insanlar olmaz ) inanıyorum :Z:
revan <3 efe :)
Konu: Geri: Fragmanı İzledim ... Perş. Mayıs 27, 2010 10:30 am
tşekkürler:)
OrijinaL.Adam
Konu: Geri: Fragmanı İzledim ... Perş. Mayıs 27, 2010 10:32 am
tv de hala fragman çıkmadı ilginç
bedosi
Konu: Geri: Fragmanı İzledim ... Perş. Mayıs 27, 2010 10:36 am
bunlar islerini tam biliyor. nasi lefe ismi gecdiyse fragmanlar yok piyasada . biliyorlar ki herkez merak la bakiyor. ariyor..ilgi igce artiyor, reyting yapiyor. hersey taktik :((
eger efe gelmese bidaha da bakmam ya.. bu kadar da olmaz
mineee
Konu: Geri: Fragmanı İzledim ... Perş. Mayıs 27, 2010 10:59 am
efe gelmezse artık eskı bolumlerı ızlıcez her gun askı memnu yerıne kavak yellerini versinler:D:D
elvu
Konu: Geri: Fragmanı İzledim ... Perş. Mayıs 27, 2010 11:04 am
fragman bu kadar zamanda çıkmadıysa ilgimizi çekecek bişeyler vardır diye düşünüyorum sizce?
werux
Konu: Geri: Fragmanı İzledim ... Perş. Mayıs 27, 2010 11:05 am
qeLMezse artık tims'e insan minsan deniLmez waLa onlar insansa yemınLe ayılarda insan OLur xD
SamSuN
Konu: Geri: Fragmanı İzledim ... Perş. Mayıs 27, 2010 11:06 am
Rant Vermeyin Arkadaşlar bu baŞlığı aÇana ya madem dün göRdün fRagmanı teLevizyonda dün verİlen şey dünden bu qune kaç kez çıkmıştır €'dede arkadaşa göre.Fragmanı VideoLa arkadaşım maDem göRdün ? bak biz haLa bekLiyoRuz MerakLandırma Bizide.Madem Grdün Çık Paylaş Videoyu
bedosi
Konu: Geri: Fragmanı İzledim ... Perş. Mayıs 27, 2010 11:06 am
bence hayir
yavas yavas ümidiim de gidiyor . inanmiyorum artik ...
ecem
Konu: Geri: Fragmanı İzledim ... Perş. Mayıs 27, 2010 11:07 am
SamSuN demiş ki:
Rant Vermeyin Arkadaşlar bu baŞlığı aÇana ya madem dün göRdün fRagmanı teLevizyonda dün verİlen şey dünden bu qune kaç kez çıkmıştır €'dede arkadaşa göre.Fragmanı VideoLa arkadaşım maDem göRdün ? bak biz haLa bekLiyoRuz MerakLandırma Bizide.Madem Grdün Çık Paylaş Videoyu
sadece o degil ama face de "orijinal adam gitti ky bitti" sayfasına girin. orada da birisi fragmanda efeeeeeeeee var demiş .ben ona mesajla sordum. evet var dedi efeye coook benziyordu dedi. gece eurodde cıktı dedi. offff nerede bu fragman ya. dun varsa bugun neden yok anlamadım yaaaaaa
SamSuN
Konu: Geri: Fragmanı İzledim ... Perş. Mayıs 27, 2010 11:10 am
Şimdi tamam hoş diOsunda Dünden bu yana teLevizyonu bi yatarken kapadım qeCe 02:30'da sabahtan bu yanada açık ne hikmetse ben €'dede Fragman göRmedim ya benim gözLerimde soRun vaR fragman dönüyorda ben görmüyorum yada..