Konu: Set Şöföründen Cevap !!! Perş. Nis. 15, 2010 9:11 am
Arkadaşlar ky. nin set şöförü Murat Özene facebookta yazı yazmıştım.Dağhan geri dönecekmi diye sormuştum. cevap geldi.tek yazdığı şey dönmeyecek. artık bu ağızdanda duyduk yeter artık arkadaşlar dönecek dönmeyecek tartışmaları yapmayalım.
Duygusu
Konu: Geri: Set Şöföründen Cevap !!! Perş. Nis. 15, 2010 9:46 am
bencede yani şoför bile gelmiycek diyosa susalım bizde gelcek diyip durmayalım.... CYPRİOT sanada teşekkürler....
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Set Şöföründen Cevap !!! Perş. Nis. 15, 2010 12:32 pm
o set şöförünün profilinden buldum ibrahim kendircinin gerçek profilini ve orda dağhanın geleceğini ama daha fazla bilgi veremeyeceğini söyledi sarpmı dağhanmı sorusuna da ikiside kardeşim gibidir yazmış :S
track
Konu: Geri: Set Şöföründen Cevap !!! Perş. Nis. 15, 2010 12:43 pm
Bahsettiğiniz adam set şöförü...
Yapımcılar böyle birşeyi şöförle paylaşacak değiller.
buray
Konu: Geri: Set Şöföründen Cevap !!! Perş. Nis. 15, 2010 12:44 pm
Tubishh Sagolera demiş ki:
o set şöförünün profilinden buldum ibrahim kendircinin gerçek profilini ve orda dağhanın geleceğini ama daha fazla bilgi veremeyeceğini söyledi sarpmı dağhanmı sorusuna da ikiside kardeşim gibidir yazmış :S
nerde buldun link atarmısın rica etcem
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Set Şöföründen Cevap !!! Perş. Nis. 15, 2010 12:51 pm
Arkadaşlar lütfen beni yanlış anlamayın sadece gördüğüm şeyi paylaşmak istedim o adamın profilinden buldum ibrahimi... yukardaki resim efeyle denizin resmi... ve denizle aslının yani pelin ve ibrahimin çok özel resimleri var...nette daha önce hiç görmediğim resimler...ben kolay kolay herşeye inanan birisi değilim buna da inanmış değilim sadece sizlerle paylaşmak istedim Alttaki yorumlaşmalar o set şöförü dediğiniz adamın profilinden bulduğum ibrahim kendircinin profilindeki efe ve denizin resminin altına yazılmış yorumlardır...kızmayın bana lütfen...
buray
Konu: Geri: Set Şöföründen Cevap !!! Perş. Nis. 15, 2010 12:56 pm
peki o şoförün ismi ne ?
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Set Şöföründen Cevap !!! Perş. Nis. 15, 2010 12:57 pm
yukarda ark yazmış murat özen...
DaqhanElif <3
Konu: Geri: Set Şöföründen Cevap !!! Perş. Nis. 15, 2010 1:10 pm
Ya bn şoförün profilini bulamıorum arkadaşlar.
safadizdar
Konu: Geri: Set Şöföründen Cevap !!! Perş. Nis. 15, 2010 1:39 pm
şoförün profili bu yanlış olmaması lazım bilen arkadaşlar bi baksın
Konu: Geri: Set Şöföründen Cevap !!! Perş. Nis. 15, 2010 1:51 pm
evet budur
warrior5461
Konu: Geri: Set Şöföründen Cevap !!! Perş. Nis. 15, 2010 2:47 pm
yok artık ansanı satayım böyle işin brader şöfer nerden bilsin adamın gelecegini gelmese bbbile gelmicek derler mi mantıklı düşünün biraz bir yelrlerinden uyduruyorlar bunu haber diye bilgi diye buraya koyuyorlar
Duygusu
Konu: Geri: Set Şöföründen Cevap !!! Perş. Nis. 15, 2010 2:59 pm
verdiğin linkten adamın profilil açılmıyo ama daha öncede resmini koymuştum kameradan bakan bi adam resmi dimi eğer oysa evet o şoförün facesi...
track
Konu: Geri: Set Şöföründen Cevap !!! Perş. Nis. 15, 2010 3:01 pm
Evet.Bütün oyuncularda ekli.Ferit aktuğ da var.Birisi sorsun gelecek mi geri efe diye..
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Set Şöföründen Cevap !!! Perş. Nis. 15, 2010 3:01 pm
yok canım o ama adam profil resmini değiştirmiş ben linke baktım doru o linkteki ....
DaqhanElif <3
Konu: Geri: Set Şöföründen Cevap !!! Perş. Nis. 15, 2010 3:03 pm
Ben Murat Özen'i ekledim kabul edince mesaj atıcam arkadaslar
track
Konu: Geri: Set Şöföründen Cevap !!! Perş. Nis. 15, 2010 3:06 pm
Tubishh Sagolera demiş ki:
Arkadaşlar lütfen beni yanlış anlamayın sadece gördüğüm şeyi paylaşmak istedim o adamın profilinden buldum ibrahimi... yukardaki resim efeyle denizin resmi... ve denizle aslının yani pelin ve ibrahimin çok özel resimleri var...nette daha önce hiç görmediğim resimler...ben kolay kolay herşeye inanan birisi değilim buna da inanmış değilim sadece sizlerle paylaşmak istedim Alttaki yorumlaşmalar o set şöförü dediğiniz adamın profilinden bulduğum ibrahim kendircinin profilindeki efe ve denizin resminin altına yazılmış yorumlardır...kızmayın bana lütfen...
Sence gerçekten İbrahim Kendirci mi?
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Set Şöföründen Cevap !!! Perş. Nis. 15, 2010 3:07 pm
bilmiyorum orda açıkladığım gibi işte ne bileyim ben sonuçta bana kamera falan açmadı...gerçekliğini ancak o şekilde inanabilirim oda yok ben zaten inandığımı söylemedim sadece orda gördüğümü paylaştım ve o dedikleri set şöförünün profilinden bulduğum ibrahim kendirciydi...!
track
Konu: Geri: Set Şöföründen Cevap !!! Perş. Nis. 15, 2010 3:09 pm
Cidden bütün oyuncular ekli.Setten de fotograflar eklemiş.Doğru olabilir.Ama şöför dönmeyecek diyor.İbrahim dönecek diyor kafa karıştırıcı bi durum
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Set Şöföründen Cevap !!! Perş. Nis. 15, 2010 3:11 pm
evet sanat yönetmenine kadar herkes ekliydi o adamda o adamın profilinden buldum resimlerindeki yorumlaşmaları gördüm şok oldum...keşke doru olsa ama bilmiyorum yani sadece sizle paylaşmak istediğim inandığım için değil...kolay kolay da inanmam bilmiyorum...
track
Konu: Geri: Set Şöföründen Cevap !!! Perş. Nis. 15, 2010 3:14 pm
Ben de birisine mesaj yolladım.Sanırım kameraman.Cevap gelince burada paylaşırım.
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Set Şöföründen Cevap !!! Perş. Nis. 15, 2010 3:16 pm
ama direk olarak da efe gelecekmi demeyin ya ne biliyim adamlar başlarından savmak içinde doru sölememiş olabilir zaten gelecekse gelecek demezler yani gizli bişeyse bu açıklamaz hiç biri belki ibrahimde doru değil bilmiyorum off :(
EL!FF
Konu: Geri: Set Şöföründen Cevap !!! Perş. Nis. 15, 2010 3:17 pm
bnde dün facebookta daghan,ferit ve aslınnkıleri buldm ama pelinle,ibrahiminki yoktu kımsede
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Set Şöföründen Cevap !!! Perş. Nis. 15, 2010 3:18 pm
sanırım aslı enverin facesi yok diğerlerininki var :S
EL!FF
Konu: Geri: Set Şöföründen Cevap !!! Perş. Nis. 15, 2010 3:26 pm