Konu: Set Şöföründen Cevap !!! Perş. Nis. 15, 2010 9:11 am
Konunun ilk mesajı :
Arkadaşlar ky. nin set şöförü Murat Özene facebookta yazı yazmıştım.Dağhan geri dönecekmi diye sormuştum. cevap geldi.tek yazdığı şey dönmeyecek. artık bu ağızdanda duyduk yeter artık arkadaşlar dönecek dönmeyecek tartışmaları yapmayalım.
Yazar
Konu: Geri: Set Şöföründen Cevap !!! Perş. Nis. 15, 2010 3:27 pm
ya aslında ferit aktuğa soralım ya o hem dağhanla daha yakın hemde çok cana yakın birisi bize yardımcı olur yaa :(
DaqhanElif <3
Konu: Geri: Set Şöföründen Cevap !!! Perş. Nis. 15, 2010 3:33 pm
Arkadaslar Daqhan'a mesaj atalım yaa icimizden ne qeliosa yazalım belik cewap weriri belki wermez ama bunu denemeden qöremeyiz dimi?
yunus_emre18
Konu: Geri: Set Şöföründen Cevap !!! Perş. Nis. 15, 2010 5:42 pm
arkadaşlar o murat özenin profline girdim ama ibrahim kendirci diye bir arkadaşı yok ...siz nasıl buldunuz.....
safadizdar
Konu: Geri: Set Şöföründen Cevap !!! Perş. Nis. 15, 2010 5:46 pm
DaqhanElif demiş ki:
Arkadaslar Daqhan'a mesaj atalım yaa icimizden ne qeliosa yazalım belik cewap weriri belki wermez ama bunu denemeden qöremeyiz dimi?
öyle sacma olur adamın konusacağı varsa bile cok sık boğaz etmiş oluruz hem cwp vermio
Konu: Geri: Set Şöföründen Cevap !!! Perş. Nis. 15, 2010 6:05 pm
warrior5461 demiş ki:
yok artık ansanı satayım böyle işin brader şöfer nerden bilsin adamın gelecegini gelmese bbbile gelmicek derler mi mantıklı düşünün biraz bir yelrlerinden uyduruyorlar bunu haber diye bilgi diye buraya koyuyorlar
arkadaşım ayıp oluyor ama.evet önemli bir haber bu.çünkü o kişi gerçektede set elemanı.
cypriot
Konu: Geri: Set Şöföründen Cevap !!! Perş. Nis. 15, 2010 6:07 pm
Arkadaşlar dediğimiz kişi Murat Özen gerçektende set elemanı hatta çekimlerden felan videoları var.rewsimler felan.O bana dönmücek dedi ama İbrahim dönecek demiş.Eğer o adamın profilinde İrahim varsa(şimdi bakacam) gerçek profilidir. ve o ibrahim profiline mesajlar atmamız lazım bence.
safadizdar
Konu: Geri: Set Şöföründen Cevap !!! Perş. Nis. 15, 2010 6:17 pm
profilinde ibrahim var ama gerçek mi ki acaba
Konu: Geri: Set Şöföründen Cevap !!! Perş. Nis. 15, 2010 6:17 pm
arkadaşlar bende ibrahim kendircinin hesabını bulamadım murat özenin hesabından siz nasıl buldunuz ya?
cypriot
Konu: Geri: Set Şöföründen Cevap !!! Perş. Nis. 15, 2010 7:04 pm
cevap lütfen murat özenin profilinde ibrahimi bulamadım.resimdeki ibrahimin profiline giriyom hiçnbişey yok
sarah
Konu: Geri: Set Şöföründen Cevap !!! Perş. Nis. 15, 2010 9:22 pm
umarım döner
cypriot
Konu: Geri: Set Şöföründen Cevap !!! Perş. Nis. 15, 2010 9:43 pm
bir diğer set çalışanı olan Merhmet Hakan Şahin diye birine sordum Dağhan ın dönüp dönmeyeceğini böyle haberler var doğrumu diye yok doğru değil dedi.birçok set çalışanının profiline ulaştım arkadaşlar.böylelikle hangi oyuncularında gerçek profilleri oldğunu anlamış olduk. dağhan hiçbirinde yok mesela dikkatimi çekti.
yunus_emre18
Konu: Geri: Set Şöföründen Cevap !!! Cuma Nis. 16, 2010 6:39 am
cypriot demiş ki:
bir diğer set çalışanı olan Merhmet Hakan Şahin diye birine sordum Dağhan ın dönüp dönmeyeceğini böyle haberler var doğrumu diye yok doğru değil dedi.birçok set çalışanının profiline ulaştım arkadaşlar.böylelikle hangi oyuncularında gerçek profilleri oldğunu anlamış olduk. dağhan hiçbirinde yok mesela dikkatimi çekti.
Çünkü siz hepiniz o pembe karikatürlü profili gerçek zannediyorsunuz da ondan yani dağhan sanırsam facebook kullanmıyordur ya da kullanıyorsa bile kendisini gizleme özelliği var adını yazdığında veya kendisini arayana bulundurmama gibi yeni özellikleri çıktı facebookun ancak kendisi arkadaş ekleyebilir...ya da bilebilirmiyiz ki başka bir ad kullanarak facebook a giriyordur....
Duygusu
Konu: Geri: Set Şöföründen Cevap !!! Cuma Nis. 16, 2010 8:07 am
arkadaşlar ama ibrahim kendirci demişdi benim facem yok diye...
cypriot
Konu: Geri: Set Şöföründen Cevap !!! Cuma Nis. 16, 2010 9:06 am
ama o karikatürlü profil %95 doğru.bütün heryol o profile çıkıyo
Duygusu
Konu: Geri: Set Şöföründen Cevap !!! Cuma Nis. 16, 2010 3:29 pm
ya ben bulamadım kimin arkadaşı ibrahim....
cypriot
Konu: Geri: Set Şöföründen Cevap !!! Cuma Nis. 16, 2010 5:28 pm