Konu: İlginç Yazı ..... Ptsi Mayıs 03, 2010 12:37 pm
Her hafta sonu izlenme rekorları kıran ve büyük izleyici kitlesine sahip olan Kanal d nin fenomen dizisi Kavak Yellerinde Bakalım Yeni bölümünde neler olacak...Deniz-Aslı-Leyla üçlüsünü affettiğini söyleyerek geri dönen Mine herkesi buna inandırarak daha önce planladığı ve büyük azimle intikamını almak için etrafına öyle hissediriyordu aslında minenin daha önceden planladığı büyük oyunda zararlı çıkan deniz,aslı,leyla olacak.Mine kurduğu ve planladığı oyunu değil leylanın çözmesi hiç kimse yine çözemeyecek,peki ama diyeceksiniz ki neler planlıyor ve yaparak intikamını sert biçimde alacak.İşte bunun tartışması tahmini çok olur ancak , şimdi buradan anlatmaya kalkarsak dizinin sezon finalini herkes tahmin edebilir ve büyük heyecan gidebilir.Evet minenin alacağı intikam dizininde son bölümü mü olacak ve yaz sezonu tatiline mi girecek.Ama son final bölümünde izleyenler çok şaşıracak kazanan mine olacak ve kaybeden ise mineye acı çektirenler ve bu sert intikamı almaya yitenler çıkacak,Bakalım Sezon finalinde Hayatını Kim kaybedecek ve diziye veda edecek...Şimdilik bu kadar diyelim,Dizinin büyüsü bozulmasın diye...Bizi Takip etemeye devam ediniz...
Misafir Misafir
Konu: Geri: İlginç Yazı ..... Ptsi Mayıs 03, 2010 1:27 pm
güven dir inşallah ölen
ispirli211
Konu: Geri: İlginç Yazı ..... Ptsi Mayıs 03, 2010 1:53 pm
Konu: Geri: İlginç Yazı ..... Ptsi Mayıs 03, 2010 3:49 pm
hyr bence ölen mine olcak çünkü ben özetini okudum bu dizininyabancısını öle yazıyodu...ama inşallah güven olur bunlarda alıştılar her sezon birini öldürmeye...
safadizdar
Konu: Geri: İlginç Yazı ..... Ptsi Mayıs 03, 2010 4:18 pm
ilginç bi yazı
cypriot
Konu: Geri: İlginç Yazı ..... Ptsi Mayıs 03, 2010 4:24 pm
evet sanki biliyorlarmış gibi birinin öleceğini o şeikle emin yazmışlar.bence bi başrol oyuncusu ölmez.ölürse kesin güven olur.güven olmazsa mine içinde bir saklıyor belki kanser felan olabilir o şekilde mine olur
Duygusu
Konu: Geri: İlginç Yazı ..... Ptsi Mayıs 03, 2010 4:51 pm
güven ölmez yaaa yalakalık yapıyolar güvene ne öldürcekler ama bunlaarın işi belli olmaz
dağhOKan
Konu: Geri: İlginç Yazı ..... Ptsi Mayıs 03, 2010 5:49 pm
kimse ölmez tahminime göre orda eski sezona atıfta bulunuyor
Misafir Misafir
Konu: Geri: İlginç Yazı ..... Ptsi Mayıs 03, 2010 6:26 pm
amma ilginç yazıymış ha tartışma yarattı yine
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: İlginç Yazı ..... Ptsi Mayıs 03, 2010 6:52 pm
pardon yazının linki yokmu nerden buldunuz bu yazıyı?
sarah
Konu: Geri: İlginç Yazı ..... Ptsi Mayıs 03, 2010 9:11 pm
güven ölür inş
ebosum
Konu: Geri: İlginç Yazı ..... Salı Mayıs 04, 2010 6:54 am
güveni öldürüyozmu acaba izlemiyorum ama heyecanla okudum izlnir sezon finali ama tv den değil tabi
yqmur
Konu: Geri: İlginç Yazı ..... Salı Mayıs 04, 2010 11:29 am
başrol oyuncusunu öldürmezler demeyin gördük çünkü kimin gidip kimin geldiğini ama inşallah o gelenlerde deker deker defolup gider
sarah
Konu: Geri: İlginç Yazı ..... Salı Mayıs 04, 2010 10:37 pm
yqmur demiş ki:
başrol oyuncusunu öldürmezler demeyin gördük çünkü kimin gidip kimin geldiğini ama inşallah o gelenlerde deker deker defolup gider
bencedeeeee
emre_efe
Konu: Geri: İlginç Yazı ..... Paz Mayıs 09, 2010 9:18 am
cypriot demiş ki:
evet sanki biliyorlarmış gibi birinin öleceğini o şeikle emin yazmışlar.bence bi başrol oyuncusu ölmez.ölürse kesin güven olur.güven olmazsa mine içinde bir saklıyor belki kanser felan olabilir o şekilde mine olur
mine ölecek arkadaşlar senaryo gereği denizin hayatına ADA tipi yeni biri girecek
efe sever
Konu: Geri: İlginç Yazı ..... C.tesi Mayıs 29, 2010 8:02 am
ilk okudugumda inanmadım ama yazı doğru tünelde silah patlıyor demekki tünelde biri ölecek ama kim kesin buraktır
Duygusu
Konu: Geri: İlginç Yazı ..... C.tesi Mayıs 29, 2010 8:21 am
ya acaba burak mineyimi vurcak ya mine gitmesin of inşallah gitmez güven gitsin efe gelceğne göre onun bi rolü kalmadı defolsun
xxx
Konu: Geri: İlginç Yazı ..... C.tesi Mayıs 29, 2010 8:26 am
minenin alacağı intikam dizinin son bölümü olacak diyo. offf intikamı gerçekten aslıya efe yi hatırlatmak mı. inş değildir aslıya efe yi hatırlatan kendisi yani efe olsun :(
Duygusu
Konu: Geri: İlginç Yazı ..... C.tesi Mayıs 29, 2010 8:57 am
aynen bende onu düşündüm ama düşünmek istemiyorumefe gelicekk
efe sever
Konu: Geri: İlginç Yazı ..... C.tesi Mayıs 29, 2010 9:02 am
ben aslının telefonu çalıp efe yazdıgından beri aynı şeyi düşünüyor ve de söylüyorum inşallah ben yanılırımda geri döner efe efe kaygısız gelde artık bitsin kaygılarımız
SamSuN
Konu: Geri: İlginç Yazı ..... C.tesi Mayıs 29, 2010 10:04 am
İyide Sizin Söylediklerinizle bu yazı arasında çok fark var.Bu Tünel İşide Planlı Olmasın ? Burak Ve Minenin Oyunu oLabilir Deniz Ölebilir. yazıdan tek çıkan nokta bu .
dağhOKan
Konu: Geri: İlginç Yazı ..... C.tesi Mayıs 29, 2010 11:21 am
Arkadaşlar birisi gidecek olsaydı dağhandaki gibi haberler çıkardı bu bir ikinci ölmez kimse göze alamazlar tıms 4.lükten kurtulamazken bu darbe onları kanal d nin standartları olan ilk 5 içine sokmaz ve dizi hemen bitirilir
cerkez_hanceri
Konu: Geri: İlginç Yazı ..... C.tesi Mayıs 29, 2010 11:49 am
bende diziden birinin ayrılacağını düşünüyorum ama sadece düşünce bence deniz ölebilir
fetih
Konu: Geri: İlginç Yazı ..... C.tesi Mayıs 29, 2010 12:33 pm
bnce daha kimseyi öldürmeyi göze alamazlar zaten efeyi diziden çıkartıp pişman olanlar kendileri böle bişeyi daha yapmazlar heralde:)
x-sweet-piskopat
Konu: Geri: İlginç Yazı ..... C.tesi Mayıs 29, 2010 3:52 pm
evet kavak ylleri dizisi bi yabanci dizi aslinda. yabanci dizide de mine hamile oluyordu ve ölüyordu. efede son bölümde vardi ve aslilan deniz yeniden barisarak evleniyordu.