Konu: İlginç Yazı ..... Ptsi Mayıs 03, 2010 12:37 pm
Konunun ilk mesajı :
Her hafta sonu izlenme rekorları kıran ve büyük izleyici kitlesine sahip olan Kanal d nin fenomen dizisi Kavak Yellerinde Bakalım Yeni bölümünde neler olacak...Deniz-Aslı-Leyla üçlüsünü affettiğini söyleyerek geri dönen Mine herkesi buna inandırarak daha önce planladığı ve büyük azimle intikamını almak için etrafına öyle hissediriyordu aslında minenin daha önceden planladığı büyük oyunda zararlı çıkan deniz,aslı,leyla olacak.Mine kurduğu ve planladığı oyunu değil leylanın çözmesi hiç kimse yine çözemeyecek,peki ama diyeceksiniz ki neler planlıyor ve yaparak intikamını sert biçimde alacak.İşte bunun tartışması tahmini çok olur ancak , şimdi buradan anlatmaya kalkarsak dizinin sezon finalini herkes tahmin edebilir ve büyük heyecan gidebilir.Evet minenin alacağı intikam dizininde son bölümü mü olacak ve yaz sezonu tatiline mi girecek.Ama son final bölümünde izleyenler çok şaşıracak kazanan mine olacak ve kaybeden ise mineye acı çektirenler ve bu sert intikamı almaya yitenler çıkacak,Bakalım Sezon finalinde Hayatını Kim kaybedecek ve diziye veda edecek...Şimdilik bu kadar diyelim,Dizinin büyüsü bozulmasın diye...Bizi Takip etemeye devam ediniz...
Yazar
Konu: Geri: İlginç Yazı ..... C.tesi Mayıs 29, 2010 3:53 pm
bence o minen intikami. intikamda aslida varmis. :S
enbiey26
Konu: Geri: İlginç Yazı ..... Paz Mayıs 30, 2010 3:12 pm
x-sweet-piskopat demiş ki:
evet kavak ylleri dizisi bi yabanci dizi aslinda. yabanci dizide de mine hamile oluyordu ve ölüyordu. efede son bölümde vardi ve aslilan deniz yeniden barisarak evleniyordu.
Yanlıs hatırlıyosun o dizinin sonunda pacey joey yani aslı ile efe beraberler... Bide mine cocugunu dogurduktan sonra ölüyordu
x-sweet-piskopat
Konu: Geri: İlginç Yazı ..... Paz Mayıs 30, 2010 6:18 pm
dogru mine cocuktan sonra ölüyor ama asli denizlen evleniyordu, istersen youtube git bak son bölüme , dügün leri vardi
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: İlginç Yazı ..... Paz Mayıs 30, 2010 7:48 pm
yanlış ben nette araştırdım o dizi de aslı karakterine benzeyen ile efe karakterine benzeyen evleniyolar sonunda ve ky de de zaten açıklandı aslının erkeği olarak en başından beri efe yazılmıştı onlar önce dost oldular arkadaş sırdaş sonra sevgili ve en sonunda da eş olcaklar bu böyle yani
cerkez_hanceri
Konu: Geri: İlginç Yazı ..... Paz Mayıs 30, 2010 7:54 pm
Tubishh Sagolera demiş ki:
yanlış ben nette araştırdım o dizi de aslı karakterine benzeyen ile efe karakterine benzeyen evleniyolar sonunda ve ky de de zaten açıklandı aslının erkeği olarak en başından beri efe yazılmıştı onlar önce dost oldular arkadaş sırdaş sonra sevgili ve en sonunda da eş olcaklar bu böyle yani
dawson's creek bahsediyorsunuz sanırım ben 6 sezonuda izledim vallah güzel diziydi oda
dizi şöle bitiyor
kavak yellerine uyarlarsak
mine ölüyor
aslı ve efe evleniyor avrupaya gidiyor orda yaşamaya başlıyorlar
deniz çok iyi bir yönetmen oluyor
aslı ve efe avrupa evlerindeyeken deniz yönettiği bir filmi izliyorlar sonra telde deniz ile konuşuyorlar böle bitiyor dawson's creek
x-sweet-piskopat
Konu: Geri: İlginç Yazı ..... Paz Mayıs 30, 2010 8:12 pm
kavak yellerin kitabi varmi
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: İlginç Yazı ..... Paz Mayıs 30, 2010 8:20 pm
evet aslı ve efe evleniyo
x-sweet-piskopat
Konu: Geri: İlginç Yazı ..... Paz Mayıs 30, 2010 8:20 pm
ama nasil ya bende izledimmm, denizle aslinin dügünü oluyorduu :S
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: İlginç Yazı ..... Paz Mayıs 30, 2010 8:44 pm
yanlışın var arkadaşım nette araştırsan bile bulursun bunu kavak yelleri dawson creek yaz
x-sweet-piskopat
Konu: Geri: İlginç Yazı ..... Paz Mayıs 30, 2010 8:45 pm
ben yine izliyecem diziyii
zafer
Konu: Geri: İlginç Yazı ..... Ptsi Mayıs 31, 2010 10:09 am
ya arkadaşlar bence ölen mine deniz yada güven değil neden buragın öldüğünü düşünmüyosunuz bence ölen BURAK***
x-sweet-piskopat
Konu: Geri: İlginç Yazı ..... Ptsi Mayıs 31, 2010 11:30 am
ölen burak degil , burak sag cikti tunelden izlemedin mi sen ?
Misafir Misafir
Konu: Geri: İlginç Yazı ..... Ptsi Mayıs 31, 2010 12:59 pm
x-sweet-piskopat demiş ki:
ölen burak degil , burak sag cikti tunelden izlemedin mi sen ?
başka bişeyle uğraşıyodu o an galiba
İreMinEfe
Konu: Geri: İlginç Yazı ..... Ptsi Mayıs 31, 2010 4:13 pm
SamSuN demiş ki:
İyide Sizin Söylediklerinizle bu yazı arasında çok fark var.Bu Tünel İşide Planlı Olmasın ? Burak Ve Minenin Oyunu oLabilir Deniz Ölebilir. yazıdan tek çıkan nokta bu .
ya saçmalama mine denizi sewiyo mineyi bu kadar kötü görmeyin xDé
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: İlginç Yazı ..... Ptsi Mayıs 31, 2010 4:14 pm
ya emir (burak) çk karizma yaa
mhe_25
Konu: Geri: İlginç Yazı ..... Ptsi Mayıs 31, 2010 4:15 pm
aynen yha bu kadar da kötü olamaz mine
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: İlginç Yazı ..... Ptsi Mayıs 31, 2010 4:21 pm
mne kötü değil zaten arkadaşlar tamam mı sadece canı yandı haksız değil tamam mı düşünün ya evlenceğini düşündüğünüz adam baştan beri arkadaşın aslıyla öpüşüyor ve tam evlenmek üzereyken bunu öğreniyorsun canı yandı ama o kadar ileri gitmez zaten mine burak oyunu olsa diyelim öle bunlar salakmı tam aslının canı yanarken onu seyredip ohh diyeceği zaman burda işimiz bitti deyip gidiyolar istanbula hala anlamış değilim...
esqimmm
Konu: Geri: İlginç Yazı ..... Ptsi Mayıs 31, 2010 4:27 pm
bence sırf heyecan vermek ve merak ettirmek için yazılmış bişi