Konu: Sığacık'a Gidiyorum Cuma Mayıs 21, 2010 10:54 pm
Arkadaşlar bu pazar günü eğer hava güzel olursa Sığacık'a gitme ihtimalim var.Alsancağa gideceğiz arkadaşın dershanesi için.Arkadaşımda kavak yelleri hayranı onla sığacğıa gideceğiz.İnş pazar günü çekim olurda denk geliriz.Giderek eğer resim felan çekeceğim. Not:Konu açmak doğrumu bilmiyorum.Böyle bişeye konu açılmaz derseniz bişey demem
anko
Konu: Geri: Sığacık'a Gidiyorum Cuma Mayıs 21, 2010 11:28 pm
İnşallah güzel haberlerle dönersiniz
OrijinaL.Adam
Konu: Geri: Sığacık'a Gidiyorum Cuma Mayıs 21, 2010 11:37 pm
Hadi inş
Misafir Misafir
Konu: Geri: Sığacık'a Gidiyorum C.tesi Mayıs 22, 2010 7:33 am
yok tmm konu iyi sorun yok
cypriot
Konu: Geri: Sığacık'a Gidiyorum C.tesi Mayıs 22, 2010 8:05 am
umarım hava güzel olur :(
Misafir Misafir
Konu: Geri: Sığacık'a Gidiyorum C.tesi Mayıs 22, 2010 8:06 am
yaz yağmurumu var izmirde
cerkez_hanceri
Konu: Geri: Sığacık'a Gidiyorum C.tesi Mayıs 22, 2010 8:13 am
Gittiğinde ne elde etmeyi düşünüyorsun ki nasıl olsa dağhan olmadığı için onu göremeden geri geleceksin
Misafir Misafir
Konu: Geri: Sığacık'a Gidiyorum C.tesi Mayıs 22, 2010 8:15 am
sirk kuruluyomuş onun fotolarını çekerse iyi olur aslında
cerkez_hanceri
Konu: Geri: Sığacık'a Gidiyorum C.tesi Mayıs 22, 2010 8:18 am
ya sirk kurulmuş olabilir bu sirkin dağhanla kavak yelleriyle bir alakası olduğunu nerden biliyorsunuz
şehre sirk kurulmuş bu çok normal %100 olmayan bilgilerin ışına göre hareket etmeyin
adamın teki sirk gelecek dedi diye
raskolnikow efe
Konu: Geri: Sığacık'a Gidiyorum C.tesi Mayıs 22, 2010 8:23 am
cerkez_hanceri demiş ki:
ya sirk kurulmuş olabilir bu sirkin dağhanla kavak yelleriyle bir alakası olduğunu nerden biliyorsunuz
şehre sirk kurulmuş bu çok normal %100 olmayan bilgilerin ışına göre hareket etmeyin
arkadaşım senn sorunun nedir ya kesin birşey biliyosan söyle yok gelmiyecek yok boşuna gidiyosun ne elde edeceksn daghan orda degildir çok saçma konuşuyosun farkındasın demi
Potter_PP
Konu: Geri: Sığacık'a Gidiyorum C.tesi Mayıs 22, 2010 8:25 am
raskolnikow efe demiş ki:
cerkez_hanceri demiş ki:
arkadaşım senn sorunun nedir ya kesin birşey biliyosan söyle yok gelmiyecek yok boşuna gidiyosun ne elde edeceksn daghan orda degildir çok saçma konuşuyosun farkındasın demi
Evet katılıyorum ....
cerkez_hanceri
Konu: Geri: Sığacık'a Gidiyorum C.tesi Mayıs 22, 2010 8:35 am
benmi saçma konuşuyorum kendi söylediklerinizi kendi kulaklarınız duymuyor heralde
BEN DAĞHAN DİZYE DÖNMEYECEK DİYORUM BU BENİM DÜŞÜNDEM AMA SİRKDEN HAFIZA KAYBINDAN DAHA KUVVETLİ BİR DÜŞÜNDE
efe sever
Konu: Geri: Sığacık'a Gidiyorum C.tesi Mayıs 22, 2010 8:38 am
güzel haberlerle dönersin inş.
mhe_25
Konu: Geri: Sığacık'a Gidiyorum C.tesi Mayıs 22, 2010 8:43 am
İNŞALLAH GÜSEL HABERLERLE DÖNERSİN...
Potter_PP
Konu: Geri: Sığacık'a Gidiyorum C.tesi Mayıs 22, 2010 8:48 am
cerkez_hanceri demiş ki:
benmi saçma konuşuyorum kendi söylediklerinizi kendi kulaklarınız duymuyor heralde
BEN DAĞHAN DİZYE DÖNMEYECEK DİYORUM BU BENİM DÜŞÜNDEM AMA SİRKDEN HAFIZA KAYBINDAN DAHA KUVVETLİ BİR DÜŞÜNDE
Sen sadece dönmeyecek demiyorsun ... Başka birçok şey daha diyorsun (:
cerkez_hanceri
Konu: Geri: Sığacık'a Gidiyorum C.tesi Mayıs 22, 2010 8:51 am
Potter_PP demiş ki:
cerkez_hanceri demiş ki:
Sen sadece dönmeyecek demiyorsun ... Başka birçok şey daha diyorsun (:
söylediklerimi söle ozaman canım
eğer söylediklerim yanlış gelirse bana merak etme düzeltemesini bilirim
g_90
Konu: Geri: Sığacık'a Gidiyorum C.tesi Mayıs 22, 2010 8:53 am
Dağhan'ı görmeseniz bile setten birine sorsanız.
mhe_25
Konu: Geri: Sığacık'a Gidiyorum C.tesi Mayıs 22, 2010 8:55 am
AYNEN SORARSINIZ!!!
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Sığacık'a Gidiyorum C.tesi Mayıs 22, 2010 9:08 am
cerkez_hanceri demiş ki:
en azından bizim biraz ümidimiz var ya senin ümidin yok burda neden gelip yorum yapıp insanın canını sıkıyorsun ki yapma lütfen... kırıcı olmaya gerek yok tmm mı arkadaşım
mhe_25
Konu: Geri: Sığacık'a Gidiyorum C.tesi Mayıs 22, 2010 9:09 am
Tubishh Sagolera demiş ki:
cerkez_hanceri demiş ki:
en azından bizim biraz ümidimiz var ya senin ümidin yok burda neden gelip yorum yapıp insanın canını sıkıyorsun ki yapma lütfen... kırıcı olmaya gerek yok tmm mı arkadaşım
AYNEN YHA BU NE HEP KARAMSAR HEP KARAMSAR... OLMUYOR BÖYLE.... :o :o
cerkez_hanceri
Konu: Geri: Sığacık'a Gidiyorum C.tesi Mayıs 22, 2010 9:12 am
Tubishh Sagolera demiş ki:
cerkez_hanceri demiş ki:
tamam değil arkadaşım canınızı sıkan benim düşüncelerimse siz zaten kendi düşüncelerinizden başka kimsenin düşüncelerine kulak vermeiyorsunuz demektir
ben eleştiriyorum sizde beni eleştirin ama yok
benden bu kadar haratsız oluyorsan ya banla beni yada söle bir daha hiç bir şeye yorum yapmıyım eleştirmiyim
mhe_25
Konu: Geri: Sığacık'a Gidiyorum C.tesi Mayıs 22, 2010 9:13 am
TABİ SENİN DÜŞÜNCELERİNE SAYGIMIZ VAR AMA SEN KESİNMİŞ KONUŞUYORSUN YHA ONA BOZULUYORUM... :roll:
cypriot
Konu: Geri: Sığacık'a Gidiyorum C.tesi Mayıs 22, 2010 9:17 am
cerkez-hanceri arkadaşım.dağhanın döneceğine bende inanmıyorum ama gidip bakacağız zaten çekime denk gelirsek emin olun şu ana biriktiriğim kin yüzünden kesinlikle soracağım.olmadı çekim yapılırken efesiz kavak yelleri istemiyoruz sloganı atacam.aa işte burda havalar ötü yağmur var. :((
mhe_25
Konu: Geri: Sığacık'a Gidiyorum C.tesi Mayıs 22, 2010 9:18 am
inşallah düzgün bi bilgi alırsınız!!
cerkez_hanceri
Konu: Geri: Sığacık'a Gidiyorum C.tesi Mayıs 22, 2010 9:20 am
mhe_25 demiş ki:
TABİ SENİN DÜŞÜNCELERİNE SAYGIMIZ VAR AMA SEN KESİNMİŞ KONUŞUYORSUN YHA ONA BOZULUYORUM... :roll:
yaa arkadaşım daha önce tims bu kadar oyun oymamamış olsa bende derdim dağhan dönüyor diye ama güvenmiyorum kardeşim napıyımm
KEŞKE DÖNSE ÖZELLİKLE O SARPA KIL OLUYORUM DAĞHANIN YERİNDE ONU GÖRDÜKÇE BOĞASIM GELİYOR AMA BENİM GERÇEĞİM BU RESMİ BİR AĞIZDAN DÖNECEĞİNİ DUYMADAN YADA DİZİDE KENDİ GÖZÜMLE GÖRMEDEN İNANMAM