Konu: Sığacık'a Gidiyorum Cuma Mayıs 21, 2010 10:54 pm
Konunun ilk mesajı :
Arkadaşlar bu pazar günü eğer hava güzel olursa Sığacık'a gitme ihtimalim var.Alsancağa gideceğiz arkadaşın dershanesi için.Arkadaşımda kavak yelleri hayranı onla sığacğıa gideceğiz.İnş pazar günü çekim olurda denk geliriz.Giderek eğer resim felan çekeceğim. Not:Konu açmak doğrumu bilmiyorum.Böyle bişeye konu açılmaz derseniz bişey demem
Yazar
Konu: Geri: Sığacık'a Gidiyorum C.tesi Mayıs 22, 2010 10:02 am
Alıntı :
inan çok rahatım altan emin olabilirsin.....
kebap diosun yani çok güzel
Furkan Avcı
Konu: Geri: Sığacık'a Gidiyorum C.tesi Mayıs 22, 2010 11:23 am
hadı hayırlısı efe yı cek barı
Misafir Misafir
Konu: Geri: Sığacık'a Gidiyorum C.tesi Mayıs 22, 2010 12:05 pm
ben izmirde oslaydım bugünümü sırf çekim yerlerine ayrırıdım ama değilim işte.. of izmirimi özledim
İzMiRLee
Konu: Geri: Sığacık'a Gidiyorum C.tesi Mayıs 22, 2010 3:03 pm
İzmir şuan çok yaqmurlu pazar da normal olcaqını sanmam bnce 19 mayısda ordaydım ama çkm yoktu sadece aslıların ew efe nın cekımlerı olduqu yerlerde fotolar cekLdm xD
coco
Konu: Geri: Sığacık'a Gidiyorum Paz Mayıs 23, 2010 4:00 pm
arkadaşım senden haber bekliyoruzzzzzzz
cypriot
Konu: Geri: Sığacık'a Gidiyorum Paz Mayıs 23, 2010 6:27 pm
arkadaşalr malesef gidemedim sığacığa.aama bu c.tesi kesin gidecez.ben şimdi set çalışanlarından c.tesi günü çekim nerde olacak onu öğrenmeye çalışıyorum ama daha belli değil diyolar.bu hafta sezon finali olsa çekim olmaz bitmiş olur zaten ama eurovizyon varmış olmucakmış yeni bölüm
anko
Konu: Geri: Sığacık'a Gidiyorum Paz Mayıs 23, 2010 6:48 pm
cypriot demiş ki:
arkadaşalr malesef gidemedim sığacığa.aama bu c.tesi kesin gidecez.ben şimdi set çalışanlarından c.tesi günü çekim nerde olacak onu öğrenmeye çalışıyorum ama daha belli değil diyolar.bu hafta sezon finali olsa çekim olmaz bitmiş olur zaten ama eurovizyon varmış olmucakmış yeni bölüm
önümüzdeki hafta yeni bölüm yokmu hakkaten ?
aefırat
Konu: Geri: Sığacık'a Gidiyorum Paz Mayıs 23, 2010 9:11 pm
Eurovision var MANGAYA BAŞARILAR :d
cypriot
Konu: Geri: Sığacık'a Gidiyorum Paz Mayıs 23, 2010 10:36 pm
anko demiş ki:
cypriot demiş ki:
önümüzdeki hafta yeni bölüm yokmu hakkaten ?
daha kesin birşey yok ama eurovizyon varmış.olmaz galiba.
mhe_25
Konu: Geri: Sığacık'a Gidiyorum Ptsi Mayıs 24, 2010 6:32 am
EVET OLMAYABİLİR!!
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Sığacık'a Gidiyorum Ptsi Mayıs 24, 2010 10:06 am
hmm sezon finaliyse haftaya olmayabilir ya :S hemde bu onlar için daha iyi oldu mileti iyice heycanlandırcaklar bakalım göreceğiz :S
ecem
Konu: Geri: Sığacık'a Gidiyorum Ptsi Mayıs 24, 2010 10:07 am
şu daghanın arkadaşının babası herşeyi anlattı işte, sirk dedi guven. sezon finalinde efeyi gorecegiz inş...iyi ki şu adam anlattı bence sadece bize o acıdı merak anlamda ve daghan donecek dedi bize
serqan
Konu: Geri: Sığacık'a Gidiyorum Ptsi Mayıs 24, 2010 11:59 am
YAV UZATMAYA GEREK YOK İŞTE BU SEZON FİNAL İNİ EFE NİN DÖNÜŞÜ İLE BİTİRECEKLER HEM FİLM ÇOK KÖTÜ OLDU HEMDE SEZON FİNALİNDE EFE NİN DÖNÜŞÜNÜ Bİ SONRAKİ SEZON İÇİN KULLACAKLAR EFE DÖNMEZSE BU SEZON FİNALİNİ BİTİREBİLECEKLERİ ÇOK BÜYÜK Bİ OLAY YOK
darkower
Konu: Geri: Sığacık'a Gidiyorum Ptsi Mayıs 24, 2010 12:01 pm
Alıntı :
YAV UZATMAYA GEREK YOK İŞTE BU SEZON FİNAL İNİ EFE NİN DÖNÜŞÜ İLE BİTİRECEKLER HEM FİLM ÇOK KÖTÜ OLDU HEMDE SEZON FİNALİNDE EFE NİN DÖNÜŞÜNÜ Bİ SONRAKİ SEZON İÇİN KULLACAKLAR EFE DÖNMEZSE BU SEZON FİNALİNİ BİTİREBİLECEKLERİ ÇOK BÜYÜK Bİ OLAY YOK
Olay olur neden olmasın mesela Burak,Mine'nin hamile olduğunu öğrenir denize yada mineye bişeyler yapar orada biter. Ama yeni sezonda inan bana dizi 10 bölüm sonra biter.
Misafir Misafir
Konu: Geri: Sığacık'a Gidiyorum Ptsi Mayıs 24, 2010 1:17 pm
arkadaşım gittinmi sığacığa
xxx
Konu: Geri: Sığacık'a Gidiyorum Ptsi Mayıs 24, 2010 1:48 pm
dağhan gelmesse 10 bölümde biter . eğer gelirse herkes izlicek . tims in işine gelcek. dağhan gelirse bu dizi bitmesin
Misafir Misafir
Konu: Geri: Sığacık'a Gidiyorum Ptsi Mayıs 24, 2010 1:49 pm
gelsin biz bitirmeyiz diziyi
mhe_25
Konu: Geri: Sığacık'a Gidiyorum Ptsi Mayıs 24, 2010 4:02 pm
AYNEN BİTİRMEYİZ MERAK ETMEYİN... :evil:
Ezqi~ferman
Konu: Geri: Sığacık'a Gidiyorum Ptsi Mayıs 24, 2010 4:03 pm
Gittin mi Sığacığa
mhe_25
Konu: Geri: Sığacık'a Gidiyorum Ptsi Mayıs 24, 2010 4:07 pm
Konu: Geri: Sığacık'a Gidiyorum Ptsi Mayıs 24, 2010 4:54 pm
bosuna gıtme cunku oyuncular ıstanbuldaymıs ve cekım bıtmıs sanırsam.
BLaSTeR
Konu: Geri: Sığacık'a Gidiyorum Ptsi Mayıs 24, 2010 4:57 pm
melisae demiş ki:
bosuna gıtme cunku oyuncular ıstanbuldaymıs ve cekım bıtmıs sanırsam.
eğer doğruysa efe sezon finalinde gelmez çünkü sığacık çekimlerinde dağhan görülürdü..yada görülmesin diye gece mi çekip bitirdiler acep...
cypriot
Konu: Geri: Sığacık'a Gidiyorum Ptsi Mayıs 24, 2010 5:57 pm
yok arkadaşlar gitmedim ya. bu c.tesi gitcem.hava kötüydü bu hafta.ayrıca sığacığa çekimi görmek için gitmicem zaten gezmeye gitcem.bişey görürsem yazacam.istanbula gitme olayı yalan.set halen izmirde.
mhe_25
Konu: Geri: Sığacık'a Gidiyorum Salı Mayıs 25, 2010 8:54 am
o zamana kadar bitmiş olur çekim varsa!!
cerkez_hanceri
Konu: Geri: Sığacık'a Gidiyorum Salı Mayıs 25, 2010 9:46 am
cypriot demiş ki:
yok arkadaşlar gitmedim ya. bu c.tesi gitcem.hava kötüydü bu hafta.ayrıca sığacığa çekimi görmek için gitmicem zaten gezmeye gitcem.bişey görürsem yazacam.istanbula gitme olayı yalan.set halen izmirde.
istanbul haberinin yalan olduğunu tahmin ediyordum zaten de şu suyla atakanın evinin başaltılıp kiraya verilmesi kafamı kurcaladı