Konu: Sığacık'a Gidiyorum Cuma Mayıs 21, 2010 10:54 pm
Konunun ilk mesajı :
Arkadaşlar bu pazar günü eğer hava güzel olursa Sığacık'a gitme ihtimalim var.Alsancağa gideceğiz arkadaşın dershanesi için.Arkadaşımda kavak yelleri hayranı onla sığacğıa gideceğiz.İnş pazar günü çekim olurda denk geliriz.Giderek eğer resim felan çekeceğim. Not:Konu açmak doğrumu bilmiyorum.Böyle bişeye konu açılmaz derseniz bişey demem
Yazar
Konu: Geri: Sığacık'a Gidiyorum C.tesi Mayıs 22, 2010 9:22 am
efe sever demiş ki:
güzel haberlerle dönersin inş.
mhe_25
Konu: Geri: Sığacık'a Gidiyorum C.tesi Mayıs 22, 2010 9:23 am
Konu: Geri: Sığacık'a Gidiyorum C.tesi Mayıs 22, 2010 9:23 am
cypriot demiş ki:
cerkez-hanceri arkadaşım.dağhanın döneceğine bende inanmıyorum ama gidip bakacağız zaten çekime denk gelirsek emin olun şu ana biriktiriğim kin yüzünden kesinlikle soracağım.olmadı çekim yapılırken efesiz kavak yelleri istemiyoruz sloganı atacam.aa işte burda havalar ötü yağmur var. :((
Güzel kardeşim git ben gitme demiyorum sana inşallah kazasız belasız gider gelirsin ama sen soru sorduğunda çok afedersiniz o şerefsizlerin doğru cevap vereceklerini nerden biliyorsun sana niye doğru cevap versinlerki adam dizinin izlenmesi için işsiz kalmaması için sana dönecek der süpriz var der herşeyi der yanii
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Sığacık'a Gidiyorum C.tesi Mayıs 22, 2010 9:24 am
sadece moral bozuyo söylediklerin o yüzden ve bu sadece sana karşı değil olumsuz düişünen herkese hep diyorum olumlu düşünün olumlu olsun tmm mı
BLaSTeR
Konu: Geri: Sığacık'a Gidiyorum C.tesi Mayıs 22, 2010 9:26 am
güle güle.....
mhe_25
Konu: Geri: Sığacık'a Gidiyorum C.tesi Mayıs 22, 2010 9:29 am
Tubishh Sagolera demiş ki:
sadece moral bozuyo söylediklerin o yüzden ve bu sadece sana karşı değil olumsuz düişünen herkese hep diyorum olumlu düşünün olumlu olsun tmm mı
FAZLADA OLUMLU DÜŞÜNMEMEK GEREK YHA......HEP OLUMLU HEP OLUMLU NEREYE KADAR!!!
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Sığacık'a Gidiyorum C.tesi Mayıs 22, 2010 9:29 am
cerkez_hanceri demiş ki:
cypriot demiş ki:
cerkez-hanceri arkadaşım.dağhanın döneceğine bende inanmıyorum ama gidip bakacağız zaten çekime denk gelirsek emin olun şu ana biriktiriğim kin yüzünden kesinlikle soracağım.olmadı çekim yapılırken efesiz kavak yelleri istemiyoruz sloganı atacam.aa işte burda havalar ötü yağmur var. (
Güzel kardeşim git ben gitme demiyorum sana inşallah kazasız belasız gider gelirsin ama sen soru sorduğunda çok afedersiniz o şerefsizlerin doğru cevap vereceklerini nerden biliyorsun sana niye doğru cevap versinlerki adam dizinin izlenmesi için işsiz kalmaması için sana dönecek der süpriz var der herşeyi der yanii
bak bu doğru işte adamlar reyting için herşeyi söleyecek değil giderseniz oraya ya yalan sölerler yada hiç bişey sölemezler emin olun
mhe_25
Konu: Geri: Sığacık'a Gidiyorum C.tesi Mayıs 22, 2010 9:31 am
AYNEN DORU SÖYLÜYORSUN!!!
cerkez_hanceri
Konu: Geri: Sığacık'a Gidiyorum C.tesi Mayıs 22, 2010 9:32 am
Tubishh Sagolera demiş ki:
Benim önüme olumlu düşünecek bir şey koysana
BEN SÖYLÜYÜM BANA ÖYLE GELİYOR TİMS YİNE OYUN OYNUYOR BU OYUNDAN SONRA DAĞHAN KALKIP SİZ BENİ SEVENLERİ NASIL KANDIRIRSINIZ DEMESSE BİZİM YANIMIZDA OLMASSA BU HAKSIZLIK KARŞISINDA SESSİZ KALIRSA BEN DAĞHANIN ADANI BİR DAHA AZIMA ALMIYACAĞIM DAĞHANA OLAN SEVGİM TAMAMİYLE BİTER
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Sığacık'a Gidiyorum C.tesi Mayıs 22, 2010 9:36 am
peki ya oyun değilse?
cerkez_hanceri
Konu: Geri: Sığacık'a Gidiyorum C.tesi Mayıs 22, 2010 9:39 am
Oyun değilse ben burda çıkar herkezden özür dilerim gider timse ilk önce azıma geleni söyler aklınız yenimi başınıza geldi diye veya daha önce bizi niye kandırdınız diye sonrada onlardanda özür dilerim
AMA YA YİNE OYUNSA ??
En son cerkez_hanceri tarafından C.tesi Mayıs 22, 2010 9:41 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Sığacık'a Gidiyorum C.tesi Mayıs 22, 2010 9:40 am
cerkez_hanceri
Konu: Geri: Sığacık'a Gidiyorum C.tesi Mayıs 22, 2010 9:42 am
ben dedim dağhan dönmezse ve olanlara sesiz kalırsa ben dağhan külegeç diye birini artık tanımam sevmem o dakkadan sonra gider sarp fanatiği olurum sevdiğimizden bir şey göremedik belki sevmediğimiz doğrudur
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Sığacık'a Gidiyorum C.tesi Mayıs 22, 2010 9:45 am
saçmalama arkadaşım herşeyin bi usulu bi yolu yordamı vardır kafanı çalıştır
darkower
Konu: Geri: Sığacık'a Gidiyorum C.tesi Mayıs 22, 2010 9:45 am
Alıntı :
ben dedim dağhan dönmezse ve olanlara sesiz kalırsa ben dağhan külegeç diye birini artık tanımam sevmem o dakkadan sonra gider sarp fanatiği olurum sevdiğimizden bir şey göremedik belki sevmediğimiz doğrudur
tamam arkadaşım en iyi sensin.Bu kadar stres yapma geri gelirse özür dilicekmissin ne gerek var buna bunlarda senin fikirlerin senin düşüncelerin saygı duyuyorum haksızda değilsin arkadaşım özür dilicem felan diyerek kendini kck duruma düşürüyorsun sen özür dileyecek bir durumda değilsinki senin düşüncen herkezde saygı duymak zorunda.Herkesin düşüncesi farklıdır.
cerkez_hanceri
Konu: Geri: Sığacık'a Gidiyorum C.tesi Mayıs 22, 2010 9:49 am
ben iyi değilim kardeşim kafadan arızalıyımmm ya öyle dönerse özür dilerim kendimide küçük düşürmem bende herkesin düşüncesine saygı duyuyorum benim düşüncelerim biraz dik olabilir buda yapımla alakalı her konuda böyleyimdir
tmm abartmış olabilirim belki gidip sarp fanatiği olmam ama dağhana olan sevgim ciddi ölcüde azalır biter hatta
Misafir Misafir
Konu: Geri: Sığacık'a Gidiyorum C.tesi Mayıs 22, 2010 9:51 am
kavga mı ediyosunuz ?
darkower
Konu: Geri: Sığacık'a Gidiyorum C.tesi Mayıs 22, 2010 9:53 am
Alıntı :
ben iyi değilim kardeşim kafadan arızalıyımmm
tmm abartmış olabilirim belki gidip sarp fanatiği olmam ama dağhana olan sevgim ciddi ölcüde azalır biter hatta
sende haklısın kardeşim bence suan yapmamız gereken bu aksam diziyi izlememek.Yarın izlersiniz internetten eger oyunsa oyunlarına gelmiyelim arkadaşlar .
Alıntı :
kavga mı ediyosunuz ?
baktım bunlar tartışıo ortalıgı yumuşatmaya çalıştım.
En son darkower tarafından C.tesi Mayıs 22, 2010 9:55 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
cerkez_hanceri
Konu: Geri: Sığacık'a Gidiyorum C.tesi Mayıs 22, 2010 9:55 am
kavga yok tartışma var insanlar tartıştıkca hep bir şeyler öğrenir özelliklede kendileriyle ilgili
ben sabaha karşı anca internetten indirir izlerim diziyi bu akşam çok önemli birşey olacağı yok zaten en merak ettiğim güvenin efeyi duydukça suratının alacağı şekille t-şört meselesi
Misafir Misafir
Konu: Geri: Sığacık'a Gidiyorum C.tesi Mayıs 22, 2010 9:56 am
iyi kavga olmasın zaten
darkower
Konu: Geri: Sığacık'a Gidiyorum C.tesi Mayıs 22, 2010 9:57 am
Alıntı :
iyi kavga olmasın zaten
rahat ol sen birader
Misafir Misafir
Konu: Geri: Sığacık'a Gidiyorum C.tesi Mayıs 22, 2010 9:58 am
inan çok rahatım altan emin olabilirsin.....
cerkez_hanceri
Konu: Geri: Sığacık'a Gidiyorum C.tesi Mayıs 22, 2010 9:59 am
kavga yok zaten sanal alemde ne kavgası birbirimize smiley yerine taşmı atcazz
bi biramı açıyım nidiyim yavvv canım sıkıldı
Misafir Misafir
Konu: Geri: Sığacık'a Gidiyorum C.tesi Mayıs 22, 2010 10:00 am
efe sende bişey var kardeşim psikolojin bozulmuş
cerkez_hanceri
Konu: Geri: Sığacık'a Gidiyorum C.tesi Mayıs 22, 2010 10:02 am