Dağhan Külegeç Fan Sitesi
Forumdan daha iyi yararlanabilmek için Üye olunuz.
Forumdan daha iyi yararlanabilmek için Üye olunuz.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dağhan Külegeç Hayranlarının Fan Sitesi, Dağhan Külegeç En Büyük Tek Fan Kulübü.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Sığacık'a Gidiyorum

+20
xxx
serqan
ecem
aefırat
coco
İzMiRLee
Furkan Avcı
darkower
BLaSTeR
Ezqi~ferman
Tubishh Sagolera
g_90
mhe_25
efe sever
Potter_PP
raskolnikow efe
cerkez_hanceri
OrijinaL.Adam
anko
cypriot
24 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4
YazarMesaj
cypriot
Üye
Üye
cypriot

Takımı : Sığacık'a Gidiyorum - Sayfa 4 Fb10

Sığacık'a Gidiyorum - Sayfa 4 Empty
MesajKonu: Sığacık'a Gidiyorum   Sığacık'a Gidiyorum - Sayfa 4 EmptyCuma Mayıs 21, 2010 10:54 pm

Konunun ilk mesajı :

Arkadaşlar bu pazar günü eğer hava güzel olursa Sığacık'a gitme ihtimalim var.Alsancağa gideceğiz arkadaşın dershanesi için.Arkadaşımda kavak yelleri hayranı onla sığacğıa gideceğiz.İnş pazar günü çekim olurda denk geliriz.Giderek eğer resim felan çekeceğim.
Not:Konu açmak doğrumu bilmiyorum.Böyle bişeye konu açılmaz derseniz bişey demem Sığacık'a Gidiyorum - Sayfa 4 743856
http://www.erdincbirinci.tr.gg

YazarMesaj
mhe_25
Üye
Üye
mhe_25

Ruh Hali : Sığacık'a Gidiyorum - Sayfa 4 Kimses10
Takımı : Sığacık'a Gidiyorum - Sayfa 4 Gs10

MesajKonu: Geri: Sığacık'a Gidiyorum   Sığacık'a Gidiyorum - Sayfa 4 EmptySalı Mayıs 25, 2010 3:43 pm

cerkez_hanceri demiş ki:
cypriot demiş ki:
yok arkadaşlar gitmedim ya. bu c.tesi gitcem.hava kötüydü bu hafta.ayrıca sığacığa çekimi görmek için gitmicem zaten gezmeye gitcem.bişey görürsem yazacam.istanbula gitme olayı yalan.set halen izmirde.

istanbul haberinin yalan olduğunu tahmin ediyordum zaten de şu suyla atakanın evinin başaltılıp kiraya verilmesi kafamı kurcaladı
evet bende bi ara senin gibi düşündüm ama demek yalanmış!!!
http://tarihsor.tr.gg
cypriot
Üye
Üye
cypriot

MesajKonu: Geri: Sığacık'a Gidiyorum   Sığacık'a Gidiyorum - Sayfa 4 EmptyC.tesi Mayıs 29, 2010 11:50 pm

arkadaşalr dediğim gibi yarın sığacıka gitmek için şuan yatacağım ama setten murat özenden yarın çekimin bucada olduğunu öğrendim :( üzgünüm.ama yine gidecem ben sığacığa.yanlız adama da sordum bucada çekim oluyomu ya iye bişey yazmadı
güven_savar
Moderatörler
Moderatörler
güven_savar

Ruh Hali : Sığacık'a Gidiyorum - Sayfa 4 Pusuda10

MesajKonu: Geri: Sığacık'a Gidiyorum   Sığacık'a Gidiyorum - Sayfa 4 EmptyC.tesi Mayıs 29, 2010 11:59 pm

cypriot demiş ki:
arkadaşalr dediğim gibi yarın sığacıka gitmek için şuan yatacağım ama setten murat özenden yarın çekimin bucada olduğunu öğrendim :( üzgünüm.ama yine gidecem ben sığacığa.yanlız adama da sordum bucada çekim oluyomu ya iye bişey yazmadı

benim bildiğim var bucada çekim.eğer sen sırf set için gitceksen sıgacıga boşver bucaya git murat özende demiş hem.
cypriot
Üye
Üye
cypriot

MesajKonu: Geri: Sığacık'a Gidiyorum   Sığacık'a Gidiyorum - Sayfa 4 EmptyPaz Mayıs 30, 2010 4:24 am

güven_savar demiş ki:
cypriot demiş ki:

benim bildiğim var bucada çekim.eğer sen sırf set için gitceksen sıgacıga boşver bucaya git murat özende demiş hem.
yok arkadaşım ben set için değil gezmek için gidecem çok hoşuma gitti orası.bucada ne çekimi var açıkçası merak ettim.varsada çok az sahne vardır ara sahnelerden bazıları
ÖzLem.x
Üye
Üye
ÖzLem.x

Ruh Hali : Sığacık'a Gidiyorum - Sayfa 4 Manyak10
Takımı : Sığacık'a Gidiyorum - Sayfa 4 Ts10

MesajKonu: Geri: Sığacık'a Gidiyorum   Sığacık'a Gidiyorum - Sayfa 4 EmptyPaz Mayıs 30, 2010 6:43 am

Karışlşcgınızı düşünmüyorum ama umrm iyi haberLerle dönersiniz (:
JiLeT
Üye
Üye
JiLeT

Ruh Hali : Sığacık'a Gidiyorum - Sayfa 4 Sarhos10
Takımı : Sığacık'a Gidiyorum - Sayfa 4 Bjkk

MesajKonu: Geri: Sığacık'a Gidiyorum   Sığacık'a Gidiyorum - Sayfa 4 EmptyPaz Mayıs 30, 2010 7:48 am

Keşke diziye geri dönse ama bende döneceğini sanmıyorum.Güvenede güven fanlarınada nasıl ayar oluyorum.Öyle dalga geçer gibi yorum yapmaları filan bitriyor beni. O ky nin kendi sitesi diye adlandırılan sitenin forumunada deli oluyorum adını değiştirip güven fan clup filan yapsınlar
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Sığacık'a Gidiyorum   Sığacık'a Gidiyorum - Sayfa 4 EmptyPaz Mayıs 30, 2010 1:37 pm

kilit

Sığacık'a Gidiyorum
4 sayfadaki 4 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4
 Similar topics
-
» Etkin - Gidiyorum