Konu: EFE nin TEL kayığın içinde ? ZiL sesi bile aynı C.tesi Mayıs 22, 2010 9:38 pm
Konunun ilk mesajı :
arkadaslar ne iş ya walla artık çıksın byerden ?
En son İzMiRLee tarafından C.tesi Mayıs 22, 2010 9:40 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Yazar
Konu: Geri: EFE nin TEL kayığın içinde ? ZiL sesi bile aynı C.tesi Mayıs 22, 2010 9:53 pm
ʀυӎϵчѕᴀ demiş ki:
^^ Abe cigaran varmı die çıkıomş biri xD biri tilfonunu düşürmüş be xD orda biri olsadı telefona bakardı bence
yanlız aslı efe diyince orda bi kıpırdama oldu
İzMiRLee
Konu: Geri: EFE nin TEL kayığın içinde ? ZiL sesi bile aynı C.tesi Mayıs 22, 2010 9:53 pm
ya orda birisi yok sadece final mix yapmak içn ole sus werdiler sadece tel war bi bakıomusuz efe nın yesil TeL cıkıomus
kararsiz
ʀυӎϵчѕᴀ demiş ki:
^^ Abe cigaran varmı die çıkıomş biri xD biri tilfonunu düşürmüş be xD orda biri olsadı telefona bakardı bence
evet orda birisi olsa tele bakması lazım maşallah baya bi çaldı çnkü
cypriot
Konu: Geri: EFE nin TEL kayığın içinde ? ZiL sesi bile aynı C.tesi Mayıs 22, 2010 9:54 pm
darkower demiş ki:
Sanmıyorum bir haber olucağına insanlar oraya gitcek izlemek için zannetmiyorum ağlar oynadımı farketmedimm onu ben.Ahmet yılmaz olsa neden saklansınkii .
ağlar oynadı gibime geldi.ahmet yılmaz efe olabilir 8) ha bide uyuyodur orda saklanmıyodur
İzMiRLee
Konu: Geri: EFE nin TEL kayığın içinde ? ZiL sesi bile aynı C.tesi Mayıs 22, 2010 9:54 pm
melodi ßile aynı :(
lavagen33
Konu: Geri: EFE nin TEL kayığın içinde ? ZiL sesi bile aynı C.tesi Mayıs 22, 2010 9:55 pm
ahmet yılmaz denen sahıs orda uyuyodu bu 1 bir 2.ciside efenin kimligi degismis olmazmı bi hafızasını kaybetmis biri olarak :S yani ben ahmet yılmaz olabilr diorum :S
cypriot
Konu: Geri: EFE nin TEL kayığın içinde ? ZiL sesi bile aynı C.tesi Mayıs 22, 2010 9:55 pm
İzMiRLee demiş ki:
ya orda birisi yok sadece final mix yapmak içn ole sus werdiler sadece tel war bi bakıomusuz efe nın yesil TeL cıkıomus
o telin çıkması saçma olur. tel suya düştü ve belki saatlerce suda durdu bozulması garanti.ama eğer o çıkarda efe dönmezse valla basarım timsi.
İzMiRLee
Konu: Geri: EFE nin TEL kayığın içinde ? ZiL sesi bile aynı C.tesi Mayıs 22, 2010 9:56 pm
ya bi bakıomusuz komedıye bak o uzun saclı çawo efe cıkıomus
ʀυӎϵчѕᴀ
Konu: Geri: EFE nin TEL kayığın içinde ? ZiL sesi bile aynı C.tesi Mayıs 22, 2010 9:56 pm
Telefonun titreşmesile olmuştur bea:D Ben şahsen o kadar küçük bi yere sığamam yani bi yerlerimbelli olur elimkolum çıkar bi köşeden
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: EFE nin TEL kayığın içinde ? ZiL sesi bile aynı C.tesi Mayıs 22, 2010 9:58 pm
ya ahmet yılmaz mı ne o işte t sortu asan adam bence ya ben size diyorum efe sirkten çıkacak bence benim senaryom şöle bazı durumlardan sonra aslının ümidi kesilcek sonra aslı ve güvenin babası ayarlayacaklar aslı yardım etcek ve güveni bi şekilde sirke götürcekler ve hep birlikte sirke gitcekler...orda da tabi efe olcak ama benim tahminim tanınmaz bi halde olcak yani belki kostumu felan değişik olabilir palyaço olabilir mesela neden derseniz öle hemen herkes tanımasın diye yapcaklar herkesin içinden aslı tanıycak onu bence öle efe diycek ve sezon bitcek
crazystyle
Konu: Geri: EFE nin TEL kayığın içinde ? ZiL sesi bile aynı C.tesi Mayıs 22, 2010 9:58 pm
ya bu kadar rastlantıya dağhan (efe) çıkması lazım artık eskden gittikleri yerin aynı olması adamn efenin tişörtünün aslının sandığında olduğpunu bilmesi fln bu kadar rastlantı çooooooooooooooooooooooooooooooooooook fazla
Furkan Avcı
Konu: Geri: EFE nin TEL kayığın içinde ? ZiL sesi bile aynı C.tesi Mayıs 22, 2010 9:59 pm
arkadas ordan saldan veya bı hurdanın ıcınden efe dısında bırı cıkarsa kafayı hemen ıcerı soksun yeter be
İzMiRLee
Konu: Geri: EFE nin TEL kayığın içinde ? ZiL sesi bile aynı C.tesi Mayıs 22, 2010 9:59 pm
:(:(:(:(:(:(
crazystyle
ya sirk ne alaka biri sirk dedi die hemen inanıyosunuz
Mert90
Arkadaşlar sirk lafı çıktı.Güven babasına beni bir sirke bile götürmedin dedi.Belki o adamın dedikleri doğrudur.Adı Şükrü Rona mıydı neydi?
raskolnikow efe
Konu: Geri: EFE nin TEL kayığın içinde ? ZiL sesi bile aynı C.tesi Mayıs 22, 2010 10:00 pm
arkadaşlar şu ahmet yanmaz kimse efeyle igisi kesin var okadar şeyi bilmeisimkansız zil sesi bile degişmemiş telin eskiden gittikleri yer felan
darkower
Konu: Geri: EFE nin TEL kayığın içinde ? ZiL sesi bile aynı C.tesi Mayıs 22, 2010 10:00 pm
Alıntı :
Rüzgar
İzMiRLee
Konu: Geri: EFE nin TEL kayığın içinde ? ZiL sesi bile aynı C.tesi Mayıs 22, 2010 10:01 pm
aRkadaslar bi anda iskeleye qttler ya arka cadırdan birisi çıkcak sandım walla
ʀυӎϵчѕᴀ
Konu: Geri: EFE nin TEL kayığın içinde ? ZiL sesi bile aynı C.tesi Mayıs 22, 2010 10:01 pm
Valla Ama o herif tişörtü nasl buldu köpekten olmamıdır nedir çok iyimi koku alıo da buldu Ama haftya da dağhan gelmezse tims'i basmayı planlıorm
İzMiRLee
Konu: Geri: EFE nin TEL kayığın içinde ? ZiL sesi bile aynı C.tesi Mayıs 22, 2010 10:02 pm
basarız mailleri hürriyet e TİMS kıanıyor die manset cıkar
darkower
Konu: Geri: EFE nin TEL kayığın içinde ? ZiL sesi bile aynı C.tesi Mayıs 22, 2010 10:02 pm
Alıntı :
ya ahmet yılmaz mı ne o işte t sortu asan adam bence ya ben size diyorum efe sirkten çıkacak bence benim senaryom şöle bazı durumlardan sonra aslının ümidi kesilcek sonra aslı ve güvenin babası ayarlayacaklar aslı yardım etcek ve güveni bi şekilde sirke götürcekler ve hep birlikte sirke gitcekler...orda da tabi efe olcak ama benim tahminim tanınmaz bi halde olcak yani belki kostumu felan değişik olabilir palyaço olabilir mesela neden derseniz öle hemen herkes tanımasın diye yapcaklar herkesin içinden aslı tanıycak onu bence öle efe diycek ve sezon bitcek
Ve 120. bölüm o palyaço efe değil 3 ay sonra büyük bir hayal kırıklığı
ʀυӎϵчѕᴀ
Konu: Geri: EFE nin TEL kayığın içinde ? ZiL sesi bile aynı C.tesi Mayıs 22, 2010 10:04 pm
İzMiRLee demiş ki:
aRkadaslar bi anda iskeleye qttler ya arka cadırdan birisi çıkcak sandım walla
Belki haftaya çıkar efe buyrun birine mi baktınız diye Hafızasını kaybetmiş bi şekilde
raskolnikow efe
Konu: Geri: EFE nin TEL kayığın içinde ? ZiL sesi bile aynı C.tesi Mayıs 22, 2010 10:04 pm
darkower demiş ki:
Alıntı :
Rüzgar
rüzgarın zamanlamasıda süpermiş ne rüzgarı ya ama orda efede yo k bnce
sedat_gencfb
Arkadaşlar bence dağhan kesinlikle dönecek ama şöyle birşeyde var....
Dönmiceğini düşünün ve adamlar sezon finalini kesin bi açık kapı bırakarak yapıcaklar efeyle ilgili olucak kesinlikle düşüsenize ordaki reytingi
kararsiz
Konu: Geri: EFE nin TEL kayığın içinde ? ZiL sesi bile aynı C.tesi Mayıs 22, 2010 10:06 pm
önümüzdeki bölm sonuna kadar efeyi bulamayacaklar aslında efe ahmet yılmaz hafoızasını kaybettiği için ( 3 yıl boyuncada insann hafızasının yerine gelmemesi çok saçma D: ) öle sanmıştır kendini ve efe ağlarla uğraşırken aslı onu görr ve arkasından efe der efede bakmaz çünkü o ahmet yılmaz ! tekrrdan efe der ve bu sefer kim kimi çağırıo die bakar ve karşısında aslıyı görür aslı ona yaklaşır ve kime bakmıştınız der oda tekkrrdan efe der:D pardon ben ahmet birine benzettiniz der ve kamera tam aslıdayken sezon finaline girilir....:D
ayrıca inş mine ile deniz barışır ve mine çocuğu aldırmaz...