Konu: EFE nin TEL kayığın içinde ? ZiL sesi bile aynı C.tesi Mayıs 22, 2010 9:38 pm
Konunun ilk mesajı :
arkadaslar ne iş ya walla artık çıksın byerden ?
En son İzMiRLee tarafından C.tesi Mayıs 22, 2010 9:40 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Yazar
Konu: Geri: EFE nin TEL kayığın içinde ? ZiL sesi bile aynı C.tesi Mayıs 22, 2010 10:27 pm
fetih demiş ki:
Tubishh Sagolera demiş ki:
ya şu dawson creek olayı gerçekmiş ya araştırdım efeyi benzetildiği karakter bir sezon diziden ayrılmış sonra geri dönmüş ve dizinin sonunda efe karakterini oynayan kişiyle aslıyı oynayan kişi evleniyolar
ya o diziden çok farklı gidiyo bu dizi:)
ben diziyi izlemedim ama okuduklarımı sölüyorum karakterler tamamen aynı ve gidişatta artık bezemeye başladı aslında bence bilmiyorum yani
Sedaa34
Konu: Geri: EFE nin TEL kayığın içinde ? ZiL sesi bile aynı C.tesi Mayıs 22, 2010 10:28 pm
ewt Dawson's Creek gibi degil artik
Furkan Avcı
Konu: Geri: EFE nin TEL kayığın içinde ? ZiL sesi bile aynı C.tesi Mayıs 22, 2010 10:28 pm
İNŞALLAH ya sırkede razıyız
sedat_gencfb
fetih demiş ki:
ya şu dawson creek olayı gerçekmiş ya araştırdım efeyi benzetildiği karakter bir sezon diziden ayrılmış sonra geri dönmüş ve dizinin sonunda efe karakterini oynayan kişiyle aslıyı oynayan kişi evleniyolar
ben diziyi izlemedim ama okuduklarımı sölüyorum karakterler tamamen aynı ve gidişatta artık bezemeye başladı aslında bence bilmiyorum yani
Zaten bi dizi tıpa tıp aynı giderse çok tepki çeker ne biliyim bi şarkı bile alt yapısı alındığında çalıntı olayları çıkıyo.Ayriyetten oyuncu fazlalığı ve ülkenin geleneklerine göre değişiyo senaryolar.Bakın dedğim gibi paceyin abisi gay ama türkiyede yapabilirlermi yemez
OrijinaL.Adam
Konu: Geri: EFE nin TEL kayığın içinde ? ZiL sesi bile aynı C.tesi Mayıs 22, 2010 10:31 pm
fetih demiş ki:
ya Allah aşkına nasıl benzemeye başladı. Deniz karakteri o dizide kendi hayatlarını dizi yapıyor ve çok başarılı oluyor deniz değil dizi çekmek kısa film bile çekemez :: ::
darkower
Konu: Geri: EFE nin TEL kayığın içinde ? ZiL sesi bile aynı C.tesi Mayıs 22, 2010 10:31 pm
Alıntı :
dönsün artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.S.S:S:S:s
Döncek döncek
Furkan Avcı
yapsınlar rtuk dırek kapatır kanalı .D
sedat_gencfb
Konu: Geri: EFE nin TEL kayığın içinde ? ZiL sesi bile aynı C.tesi Mayıs 22, 2010 10:32 pm
Furkan Avcı demiş ki:
darkower demiş ki:
Alıntı :
Döncek döncek
kardes nasıl bu kadar emın olabılıyosun :S
Bende anlamadımda hayırlısı
Furkan Avcı
Konu: Geri: EFE nin TEL kayığın içinde ? ZiL sesi bile aynı C.tesi Mayıs 22, 2010 10:34 pm
sedat_gencfb demiş ki:
Furkan Avcı demiş ki:
darkower demiş ki:
Alıntı :
Döncek döncek
Bende anlamadımda hayırlısı
söylese anlıcaz da soylemıyo da
Sedaa34
Konu: Geri: EFE nin TEL kayığın içinde ? ZiL sesi bile aynı C.tesi Mayıs 22, 2010 10:34 pm
Daghan Külegec kendisi ispatladi zaten geri dönecegini
sedat_gencfb
Konu: Geri: EFE nin TEL kayığın içinde ? ZiL sesi bile aynı C.tesi Mayıs 22, 2010 10:35 pm
Sedaa34 demiş ki:
Daghan Külegec kendisi ispatladi zaten geri dönecegini
O nası oluyo ?
darkower
Konu: Geri: EFE nin TEL kayığın içinde ? ZiL sesi bile aynı C.tesi Mayıs 22, 2010 10:36 pm
Alıntı :
Bence sizde rahat olun
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: EFE nin TEL kayığın içinde ? ZiL sesi bile aynı C.tesi Mayıs 22, 2010 10:36 pm
bakıyorumda kimse flood olayına dikkat etmiyo heycandan dyorum ama lütfen dikkat edin flood yapmayın...!!
OrijinaL.Adam
Konu: Geri: EFE nin TEL kayığın içinde ? ZiL sesi bile aynı C.tesi Mayıs 22, 2010 10:40 pm
bu arada dön bana şarkısı tam uydu diziye
darkower
Konu: Geri: EFE nin TEL kayığın içinde ? ZiL sesi bile aynı C.tesi Mayıs 22, 2010 10:41 pm
Alıntı :
bu arada dön bana şarkısı tam uydu diziye
Aynen çok güzeldii + gönderme oldu.
cypriot
Konu: Geri: EFE nin TEL kayığın içinde ? ZiL sesi bile aynı C.tesi Mayıs 22, 2010 10:44 pm
arkadaşlar bakın sirk olayı illaki ümit arkadaşımızın gittiği sığacıkta olacak diye birşey yok belki karşıyakada açılır veya belki bornovada açılır oraya giderler.ayrıca eğer benim görüğüm kıpırtı rüzgardansa ve orda biri yoksa(ama bana göre var çünkü aslı efe dedi)yani birisi var orda.eğer efe değilse efe dönmez bunu bilelim.
sedat_gencfb
Konu: Geri: EFE nin TEL kayığın içinde ? ZiL sesi bile aynı C.tesi Mayıs 22, 2010 10:46 pm
cypriot demiş ki:
arkadaşlar bakın sirk olayı illaki ümit arkadaşımızın gittiği sığacıkta olacak diye birşey yok belki karşıyakada açılır veya belki bornovada açılır oraya giderler.ayrıca eğer benim görüğüm kıpırtı rüzgardansa ve orda biri yoksa(ama bana göre var çünkü aslı efe dedi)yani birisi var orda.eğer efe değilse efe dönmez bunu bilelim.
Bikere şunu söyliyim haftaya maluım sezon finali diyorlar sezon finalinin başında pat efe çıkıcak diye bir olay yok o yüzden o işi unutun.Ayriyetten sirk olayı çok mantıklı ama ordada efeyi gösterceklerini sanmıyorum anca sırtı dönük birisi falan filan olursa diye düşünüyorum...
snm!
Konu: Geri: EFE nin TEL kayığın içinde ? ZiL sesi bile aynı C.tesi Mayıs 22, 2010 10:47 pm
Eğer ortaya çıksa bile sezon finalinde sadece arkasından görürüz ve hala şüphe duymaya devam ederiz....
darkower
Konu: Geri: EFE nin TEL kayığın içinde ? ZiL sesi bile aynı C.tesi Mayıs 22, 2010 10:49 pm
Alıntı :
Orada kimse yok birader rahat olsan takma kafanı oraya.
sedat_gencfb
Konu: Geri: EFE nin TEL kayığın içinde ? ZiL sesi bile aynı C.tesi Mayıs 22, 2010 11:13 pm
Bu arada haftaya kavak yelleri %99 verilmicek çünkü eurevision var
sarah
Konu: Geri: EFE nin TEL kayığın içinde ? ZiL sesi bile aynı C.tesi Mayıs 22, 2010 11:21 pm
haber çıkcağını sanmıyorum bu konuyla ilgili üstü kapalı msjlar var ama dağhan açıklama yapmadığı sürece küçükte olsa bi umut var
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: EFE nin TEL kayığın içinde ? ZiL sesi bile aynı C.tesi Mayıs 22, 2010 11:25 pm
bakın burdan herkesi uyarıyorum gerekli gereksiz konu açmayın sakın...! her gelen bi konu açarsa işimiz var cvp olarak yazın yazacaklarınızı lütfen rica ediyorum ve flood yapmayın...!!!
éfé$iz@sla
Konu: Geri: EFE nin TEL kayığın içinde ? ZiL sesi bile aynı Paz Mayıs 23, 2010 5:58 am
Güven babasına dedı bni bi sirke goturmedın bu bölum sezon finali olursa guven ve babası sirke gıderse asıl o zaman heyecanlanalım bundan bişey cıkıcagını sanmıyorum
ebosum
Konu: Geri: EFE nin TEL kayığın içinde ? ZiL sesi bile aynı Paz Mayıs 23, 2010 7:24 am
acaba telefonda efenin kendi telefonumu melodisi dahi aynı duyunca şok oldum birden efeyi biri arıyomuş gibi oldum efe birden buyrun orjinal adam dicekmiş gibi hiseettim ama kayıkta ne gördüler ya telefonumu?bu arada kayık bile eski kayık ya efenin sahilde yattığı zamanlardan ilk bölümlerden hani şu 3 türlü mafya vardı diyalooglarının yapıldığı kayık of ya nolur efe olsun
Misafir Misafir
Konu: Geri: EFE nin TEL kayığın içinde ? ZiL sesi bile aynı Paz Mayıs 23, 2010 7:50 am