Konu: EFE nin TEL kayığın içinde ? ZiL sesi bile aynı C.tesi Mayıs 22, 2010 9:38 pm
Konunun ilk mesajı :
arkadaslar ne iş ya walla artık çıksın byerden ?
En son İzMiRLee tarafından C.tesi Mayıs 22, 2010 9:40 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Yazar
Konu: Geri: EFE nin TEL kayığın içinde ? ZiL sesi bile aynı C.tesi Mayıs 22, 2010 10:06 pm
Alıntı :
Arkadaşlar bence dağhan kesinlikle dönecek ama şöyle birşeyde var....
Dönmiceğini düşünün ve adamlar sezon finalini kesin bi açık kapı bırakarak yapıcaklar efeyle ilgili olucak kesinlikle düşüsenize ordaki reytingi
Kesinlikle döncek diyosan bırak dönmeyeceğini düşünme stres yapma çünkü haftaya dönüyor hemde kesin şekilde.
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: EFE nin TEL kayığın içinde ? ZiL sesi bile aynı C.tesi Mayıs 22, 2010 10:06 pm
ya adam önceki gün aslı t sörtü çıkardığında evi gözetlemştir sonra girmiştir bi şekilde efeyi hatırlasın diie asmıştır
SweetEgeli87
Konu: Geri: EFE nin TEL kayığın içinde ? ZiL sesi bile aynı C.tesi Mayıs 22, 2010 10:07 pm
arkadaslar tüylerim diken diken oldu vallah bencede büyük bi ihtimal ahmet yilmaz Efedir
sedat_gencfb
Konu: Geri: EFE nin TEL kayığın içinde ? ZiL sesi bile aynı C.tesi Mayıs 22, 2010 10:08 pm
darkower demiş ki:
Alıntı :
Dönmiceğini düşünün ve adamlar sezon finalini kesin bi açık kapı bırakarak yapıcaklar efeyle ilgili olucak kesinlikle düşüsenize ordaki reytingi
Kesinlikle döncek diyosan bırak dönmeyeceğini düşünme stres yapma çünkü haftaya dönüyor hemde kesin şekilde.
Zaten buna 1 senedir inanıyoruz gelecek bir gün diye ama.Bide belki gelmez olayı var kesin şekilde demenin sebebi bişeymi var acaba ?
darkower
Konu: Geri: EFE nin TEL kayığın içinde ? ZiL sesi bile aynı C.tesi Mayıs 22, 2010 10:08 pm
Alıntı :
ayrıca inş mine ile deniz barışır ve mine çocuğu aldırmaz...
Ben bu mineye çok acıyorum yazık ya.Çok üstüne gidiyolar kızın dizide senaristler minede bir insan lütfennn .
Furkan Avcı
Konu: Geri: EFE nin TEL kayığın içinde ? ZiL sesi bile aynı C.tesi Mayıs 22, 2010 10:09 pm
darkower demiş ki:
Alıntı :
inşallah kardesım o kadar kesın konustun kı ben bıle ınandım hemen
crazystyle
Konu: Geri: EFE nin TEL kayığın içinde ? ZiL sesi bile aynı C.tesi Mayıs 22, 2010 10:09 pm
ya arkadaki siyah çadıra sirk demiceksiniz dimi?
Furkan Avcı
Konu: Geri: EFE nin TEL kayığın içinde ? ZiL sesi bile aynı C.tesi Mayıs 22, 2010 10:10 pm
crazystyle demiş ki:
ya arkadaki siyah çadıra sirk demiceksiniz dimi?
yok ya ne alaka :D
darkower
Konu: Geri: EFE nin TEL kayığın içinde ? ZiL sesi bile aynı C.tesi Mayıs 22, 2010 10:11 pm
Alıntı :
inşallah kardesım o kadar kesın konustun kı ben bıle ınandım hemen
İnan inan
BLaSTeR
Konu: Geri: EFE nin TEL kayığın içinde ? ZiL sesi bile aynı C.tesi Mayıs 22, 2010 10:12 pm
arkadaşlar kayıkta efenin cesedi var sandım ilk,kurukafa felan gördüm sandım.. dizi çok geç bitiyor insanın kafası böyle oluyor..
darkower
Konu: Geri: EFE nin TEL kayığın içinde ? ZiL sesi bile aynı C.tesi Mayıs 22, 2010 10:13 pm
Alıntı :
Zaten buna 1 senedir inanıyoruz gelecek bir gün diye ama.Bide belki gelmez olayı var kesin şekilde demenin sebebi bişeymi var acaba ?
Evet bildiğim birşey vardı onlar çıktı ve son birşey daha var galiba.
Furkan Avcı
Konu: Geri: EFE nin TEL kayığın içinde ? ZiL sesi bile aynı C.tesi Mayıs 22, 2010 10:14 pm
BLaSTeR demiş ki:
arkadaşlar kayıkta efenin cesedi var sandım ilk,kurukafa felan gördüm sandım.. dizi çok geç bitiyor insanın kafası böyle oluyor..
Senin kafa baya bı gıtmıs ya :D
sedat_gencfb
Konu: Geri: EFE nin TEL kayığın içinde ? ZiL sesi bile aynı C.tesi Mayıs 22, 2010 10:15 pm
Ya arkadaşlar şöyle bişi söyliyim her kapı döneceğini gösteriyor.
İlk olarak ;
-Kavak yelleri DC ye benzetildiği için çoğu şey aynı gelişiyor.Bazılarınız biliyormu bilmiyorum ama ordada 1 sezon boyunca pacey(efe) olmuyor.
-Dağhan bildiğimiz gibi sakal bırakıyor 3 yıl olayı malum biraz saçma ama buda bi örnek
-Boş mezar
-Sürekli efenin dizide gösterilmesi.Ayrıca çıkan bir oyuncu 1 2 hatırlatmadan sonra gösterilmez.Heleki dağhanın kavgayla ayrıldığı konuşuluyordu.Mantıksız...
-Sarp apakın film projeleri varmış... -Efenin kazadan önce aslı birgün mutlaka geri dönücem demesi...
Ve bunun gibi baya bir örnek...
Sedaa34
Konu: Geri: EFE nin TEL kayığın içinde ? ZiL sesi bile aynı C.tesi Mayıs 22, 2010 10:18 pm
bence orda efe yatiyor da ,hafizasini kaybetmis olacak,duydugum kadariyla
darkower
Konu: Geri: EFE nin TEL kayığın içinde ? ZiL sesi bile aynı C.tesi Mayıs 22, 2010 10:19 pm
Alıntı :
Konu: Geri: EFE nin TEL kayığın içinde ? ZiL sesi bile aynı Bugün 1:15 am Ya arkadaşlar şöyle bişi söyliyim her kapı döneceğini gösteriyor.
İlk olarak ;
-Kavak yelleri DC ye benzetildiği için çoğu şey aynı gelişiyor.Bazılarınız biliyormu bilmiyorum ama ordada 1 sezon boyunca pacey(efe) olmuyor.
-Dağhan bildiğimiz gibi sakal bırakıyor 3 yıl olayı malum biraz saçma ama buda bi örnek
-Boş mezar
-Sürekli efenin dizide gösterilmesi.Ayrıca çıkan bir oyuncu 1 2 hatırlatmadan sonra gösterilmez.Heleki dağhanın kavgayla ayrıldığı konuşuluyordu.Mantıksız...
-Sarp apakın film projeleri varmış... -Efenin kazadan önce aslı birgün mutlaka geri dönücem demesi...
Birgün geri döncek döncek.
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: EFE nin TEL kayığın içinde ? ZiL sesi bile aynı C.tesi Mayıs 22, 2010 10:19 pm
ya şu dawson creek olayı gerçekmiş ya araştırdım efeyi benzetildiği karakter bir sezon diziden ayrılmış sonra geri dönmüş ve dizinin sonunda efe karakterini oynayan kişiyle aslıyı oynayan kişi evleniyolar
Furkan Avcı
Konu: Geri: EFE nin TEL kayığın içinde ? ZiL sesi bile aynı C.tesi Mayıs 22, 2010 10:20 pm
sedat_gencfb demiş ki:
Ya arkadaşlar şöyle bişi söyliyim her kapı döneceğini gösteriyor.
İlk olarak ;
-Boş mezar
dedıklerın mantıklı ınsallah doner
*Dnz
Konu: Geri: EFE nin TEL kayığın içinde ? ZiL sesi bile aynı C.tesi Mayıs 22, 2010 10:20 pm
Pacey çalışmak için gemiyle seyahete gitmişti şehirde falan yoktu ama arada gösteriyorlardı :S
sedat_gencfb
Konu: Geri: EFE nin TEL kayığın içinde ? ZiL sesi bile aynı C.tesi Mayıs 22, 2010 10:22 pm
*Dnz demiş ki:
Pacey çalışmak için gemiyle seyahete gitmişti şehirde falan yoktu ama arada gösteriyorlardı :S
Herşey aynı olacak değilya.Mesela o dizide paceyin abisi gaydı ama türkiyede böyle bi senaryo güzel olmayacağı için bazı bölümler değiştirildi.Ayriyetten orda ara sıra gösteriyorlarsa burdada eski görüntülerle hatırlatıyorlar
Furkan Avcı
Konu: Geri: EFE nin TEL kayığın içinde ? ZiL sesi bile aynı C.tesi Mayıs 22, 2010 10:23 pm
dönsün artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.S.S:S:S:s
fetih
Konu: Geri: EFE nin TEL kayığın içinde ? ZiL sesi bile aynı C.tesi Mayıs 22, 2010 10:25 pm
Tubishh Sagolera demiş ki:
ya şu dawson creek olayı gerçekmiş ya araştırdım efeyi benzetildiği karakter bir sezon diziden ayrılmış sonra geri dönmüş ve dizinin sonunda efe karakterini oynayan kişiyle aslıyı oynayan kişi evleniyolar
ya o diziden çok farklı gidiyo bu dizi:)
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: EFE nin TEL kayığın içinde ? ZiL sesi bile aynı C.tesi Mayıs 22, 2010 10:25 pm
sedat_gencfb demiş ki:
*Dnz demiş ki:
Herşey aynı olacak değilya.Mesela o dizide paceyin abisi gaydı ama türkiyede böyle bi senaryo güzel olmayacağı için bazı bölümler değiştirildi.Ayriyetten orda ara sıra gösteriyorlarsa burdada eski görüntülerle hatırlatıyorlar
kesinlikle doru
melisae
ya ben ilk basta ahmet efedir dıye dusunmustm hanı acaba hafızasını kaybettıgnde falan... Ama bılmıyorum
Furkan Avcı
Konu: Geri: EFE nin TEL kayığın içinde ? ZiL sesi bile aynı C.tesi Mayıs 22, 2010 10:26 pm
fetih demiş ki:
Tubishh Sagolera demiş ki:
ya o diziden çok farklı gidiyo bu dizi:)
VALLA IZLEMEDIM AMA .D EFE DONECEK DESINLER O DIZIYE BILE BASLARIM .D
sedat_gencfb
Konu: Geri: EFE nin TEL kayığın içinde ? ZiL sesi bile aynı C.tesi Mayıs 22, 2010 10:26 pm
Bence o son sahneden ümidi kesin.Ama bu sirk olayı çok mantıklı geliyo bana güven ve babası falan...