Konu: 120.Bölüm Yeni Sezon Tahminleriniz. C.tesi Mayıs 29, 2010 9:45 pm
gömülün efemiydi o
bence değil :(
En son OrijinaL.Adam tarafından C.tesi Mayıs 29, 2010 10:03 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: 120.Bölüm Yeni Sezon Tahminleriniz. C.tesi Mayıs 29, 2010 9:55 pm
son reklamdan sonrasına tam bakamadım son reklama girince aslı kısmını göstermediler hiç demi?
OrijinaL.Adam
Konu: Geri: 120.Bölüm Yeni Sezon Tahminleriniz. C.tesi Mayıs 29, 2010 9:58 pm
Hayır göstermediler
gday1905
Konu: Geri: 120.Bölüm Yeni Sezon Tahminleriniz. C.tesi Mayıs 29, 2010 10:11 pm
arkadaşlar dikkat ettiniz mi kanal d nin kavak yelleri sayfasında karakterler kısmında sarp apak YAZMIYOR...!!!!!!!!
♥ SimcRi ♥
Konu: Geri: 120.Bölüm Yeni Sezon Tahminleriniz. C.tesi Mayıs 29, 2010 10:16 pm
Yhaa o çok önceden beri böyle bence geri dönücek son olaylardan sonra ama Mine ile Deniz ne olucak onu hiç bilmiyorum Efe dönerken Mine ile Denizin gitmesini de istemiyorumm
cof35
Konu: Geri: 120.Bölüm Yeni Sezon Tahminleriniz. C.tesi Mayıs 29, 2010 10:41 pm
bence bir şeyi öğrendik mine nin oyunu olmadığını ama umarım tims in bir oyunu değildir
cypriot
Konu: Geri: 120.Bölüm Yeni Sezon Tahminleriniz. C.tesi Mayıs 29, 2010 11:22 pm
gday1905 demiş ki:
arkadaşlar dikkat ettiniz mi kanal d nin kavak yelleri sayfasında karakterler kısmında sarp apak YAZMIYOR...!!!!!!!!
hiç yazmadı zaten
yunus_emre18
Konu: Geri: 120.Bölüm Yeni Sezon Tahminleriniz. Paz Mayıs 30, 2010 7:18 am
O BARIŞ ARKADAŞIMIZ NERDE ONU ÇOK MERAK EDİYORUM KENDİSİ ÇOK ÖZLETTİ BİZE KENDİNİ ACABA NERDE....
efe sever
Konu: Geri: 120.Bölüm Yeni Sezon Tahminleriniz. Paz Mayıs 30, 2010 7:39 am
iyice göstermedilerki baştan aşağı görelim kim ama aslının şaşırmış bir hali yoktu gibi geldi aslıdan çok güven şaşırmış gibi geldi telefonu bile korka korka açan aslı bakarken arkasına sanki normal gibi geldi bana bana mı öyle geldi acaba
Misafir Misafir
Konu: Geri: 120.Bölüm Yeni Sezon Tahminleriniz. Paz Mayıs 30, 2010 8:05 am
offf burak varya tam karizma bence ben düşüncem karizma burak piskopat
bence hem mineyi hemde deniz i vurdu
mineyi vurdu diye ağladı diye düşünüyorum
efe sever
Konu: Geri: 120.Bölüm Yeni Sezon Tahminleriniz. Paz Mayıs 30, 2010 8:07 am
efe gelecek diyen çoktu ben gelmeyecek diyordum ee şimdi ne oldu geldi mi gelmedimi benmi haklıyım yoksa efe geldi diyenlermi
Misafir Misafir
Konu: Geri: 120.Bölüm Yeni Sezon Tahminleriniz. Paz Mayıs 30, 2010 8:09 am
sen haklısın engin sakin ol
efe sever
Konu: Geri: 120.Bölüm Yeni Sezon Tahminleriniz. Paz Mayıs 30, 2010 8:11 am
benmi haklıyım mert efe gelecek diyen sendin hala aynı fikirdemisin onu merak ediyorum
Misafir Misafir
Konu: Geri: 120.Bölüm Yeni Sezon Tahminleriniz. Paz Mayıs 30, 2010 8:12 am
hala aynı fikirdeyim efe gelcek diyorum ama o kişi efe değil bence
efe sever
Konu: Geri: 120.Bölüm Yeni Sezon Tahminleriniz. Paz Mayıs 30, 2010 8:16 am
öyle diyorsan öyledir o kadar efe ile ilgili şey oldu her saçma yerde efe hatırlayan aslı efeyi hatırlamadı bir efe flashbacki göremedik neden acaba efe başkası olacakta o yüzdenmi her abuk yerde efe gösteren yapım efe göstermedi flashback olarak
Misafir Misafir
Konu: Geri: 120.Bölüm Yeni Sezon Tahminleriniz. Paz Mayıs 30, 2010 8:19 am
saçmaladılar iyice ahh timur ahhhh
efe sever
Konu: Geri: 120.Bölüm Yeni Sezon Tahminleriniz. Paz Mayıs 30, 2010 8:21 am
temmuzda efe dağhan görmezsem bidaha izlemicem bu diziyi görürsem izlemeye devam
Efe_Deniz_AsLı_Mine
Konu: Geri: 120.Bölüm Yeni Sezon Tahminleriniz. Paz Mayıs 30, 2010 9:02 am
O kesin Efe Mine'nin oyunu olmadığı kesinleşti.Mine'nin başında dert varken Aslıyla mı uğraşsın miraz mantıklı düşünelim.Gel gelelimki o Dağhan Külegeç mi yoksa başka Efe mi onuda 120. Bölümde göreceğiz ...:)Umarım DAĞHAN KÜLEGEÇ'tir..
prens-im1903
Konu: Geri: 120.Bölüm Yeni Sezon Tahminleriniz. Paz Mayıs 30, 2010 10:09 am
bence burak denizi vurdu çünkü silah sesi gelmeden önce mine onu vurma onu vurma demıstı.. Burak sadece denizi vurdu
ismailgölbaş
Konu: Geri: 120.Bölüm Yeni Sezon Tahminleriniz. Paz Mayıs 30, 2010 1:57 pm
bence burak'ın karısı vuruldu . efe karakteri kesin geri döndü ama inşallah Dağhan Külegeç tir umarım . benim kendi görüşüm
Misafir Misafir
Konu: Geri: 120.Bölüm Yeni Sezon Tahminleriniz. Paz Mayıs 30, 2010 1:58 pm
deniz ödü belediye gömdü
olsun yeter deniz ölsünde
TugceTm
Konu: Geri: 120.Bölüm Yeni Sezon Tahminleriniz. Paz Mayıs 30, 2010 6:18 pm
yaa sirke noldu
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: 120.Bölüm Yeni Sezon Tahminleriniz. Paz Mayıs 30, 2010 7:55 pm
valla bana kalırsa sirk olayı duyulunca senaryoyu değiştirdiler ama bilmiyorum belki de yalandı bu yüzden de gerekirse özür dileyebilirim...
NAMIK
Konu: Geri: 120.Bölüm Yeni Sezon Tahminleriniz. Paz Mayıs 30, 2010 10:07 pm
Tubishh Sagolera demiş ki:
valla bana kalırsa sirk olayı duyulunca senaryoyu değiştirdiler ama bilmiyorum belki de yalandı bu yüzden de gerekirse özür dileyebilirim...
Nerden duymuştun bunu?
NAMIK
Konu: Geri: 120.Bölüm Yeni Sezon Tahminleriniz. Paz Mayıs 30, 2010 10:07 pm
Sezon başından itibaren Efe'nin döneceğini düşündüm... Çünkü Efe'yi öldürmemelerinin bir açıklamasını bulamadım. Timsle aralarında sorunlar olduğunu ve bunu zamanla aşacaklarını düşündüklerinden böyle bir olaya girdiklerini düşündüm..
Biz bu diziyi Efeyle Denizin dostluğuyla sevdik Efeyle Aslının aşkıyla sevdik...Biz onların gençliklerini kendi gençliklerimize benzeterek sevdik... Ama dönen Efeyse nasıl bir Efe göreceğimizden şüpheliym... Hepimiz için bir hayaldi Efenin geri dönmesi ama ya döndüyse gerçekten ve o sevdiğimiz Efe değilse artık... Amaç insanların gençlik yıllarındaki değişimlerini başlarında esen kavak yellerini anlatmaksa Efeyi değiştirmiş olabilirler..En çok bundan korkuyorum...
Eğer Efe döndüyse;
Bir ihtimal hapse girip cezasını çekip bir şekilde suçsuz olduğu anlaşılmış olabilir ki en mantıklı açıklama budur bence... Bir şekilde gizlemiştir kendini...Kimbilir belki dizi içindeki karakterlerden birine görünmüştür... Mesela anne babasına Gönüle görünmüş olabileceğini düşünüyorum.. Gönül de Metini bundan dolayı çağırıyor olabilir...Bunu zamanla göreceğiz...
İkinci ihtimal kaçmıştır sürekli...Bir şekilde sağda solda yaşamıştır..Ama eğer böyleyse çok saçma birşey var .. Kendisini neden Efe diye tanıtmış adama ? Kaçıyorsa başka bir isim bulabilirdi mesela ?
Ve en inanmak istemediğim ama bence en yüksek ihtimal.. Başka birisi çıkacak... Çıkan kim olur bilmiyorum ama mantıklı bağlayamayacaklarna eminim... Bu da dizinin sonu olur..
Diğer yandan Burak bence boşa ateş etti... Zeynep'in gelip onları kurtarmış olabileceğini neden bilmiyorum ama düşünmüyorum.. Şöyle olabilir.. Burak ıskalamıştır. Zeynep yetişmiştir ve Mineyle Denizi kurtarmıştır...