Konu: 120.Bölüm Yeni Sezon Tahminleriniz. C.tesi Mayıs 29, 2010 9:45 pm
Konunun ilk mesajı :
gömülün efemiydi o
bence değil :(
En son OrijinaL.Adam tarafından C.tesi Mayıs 29, 2010 10:03 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Yazar
Konu: Geri: 120.Bölüm Yeni Sezon Tahminleriniz. Perş. Haz. 03, 2010 10:54 am
bencede aslı güveni sevmiyor sadece efeyi kaybettiği gibi onuda kaybetmek istemiyor o kadar aslı güven için tutunacak bir dal bence efeyi sevmese her güvenle birlkiteyken hatırlamaz kaybetmeyi göze alamadıgı için güven ne yaparsa yapsın affedecektir aslı kolay değil öyle bir kazada sevdiği adamı kaybetti aslı hayatına giren birini daha kaybetmek istemiyor o kadar
Konu: Geri: 120.Bölüm Yeni Sezon Tahminleriniz. Perş. Haz. 03, 2010 5:36 pm
Furkan Avcı demiş ki:
efe gelınce gorurum sevgıyı .D
Bencede Efe gelince artik goruruz oo ay ben seni cok seviyorumu guven zaten ama kesin guvenle efe kavga edecek efe guveni bitirecek ve asli ayy orjinal adamim diycek...
Misafir Misafir
Konu: Geri: 120.Bölüm Yeni Sezon Tahminleriniz. Cuma Haz. 04, 2010 2:39 pm
efe gelsede kar tmez bence artık
NAMIK
Konu: Geri: 120.Bölüm Yeni Sezon Tahminleriniz. Cuma Haz. 04, 2010 9:02 pm
Buyrun arkadaşlar herşey Burak ve Mine'nin oyunu..
O kişi Efe değil. Mantıklı bir açıklamalarının da olacağını sanmıyorum..
crazzy_girl
Konu: Geri: 120.Bölüm Yeni Sezon Tahminleriniz. Cuma Haz. 04, 2010 10:45 pm
NAMIK demiş ki:
Buyrun arkadaşlar herşey Burak ve Mine'nin oyunu..
O kişi Efe değil. Mantıklı bir açıklamalarının da olacağını sanmıyorum..
Nasıl yani ozaman bu resim doğruysa tims bizi kandırıyor ama yeter artık cıvığı çıktı işin bence efe gelsin bu tatil döneminde ikna etmey çalışsınlar yoksa reytingleri cidden düşüşe giricek yani bu ne ya madem öyle şey yok hiç karıştırma sinir oldum ya...
Misafir Misafir
Konu: Geri: 120.Bölüm Yeni Sezon Tahminleriniz. C.tesi Haz. 05, 2010 8:39 am
bitti artık efe gelmicek diye düşünüyorum ben
efe sever
Konu: Geri: 120.Bölüm Yeni Sezon Tahminleriniz. C.tesi Haz. 05, 2010 9:30 am
gelecekte birgün gelecek
Misafir Misafir
Konu: Geri: 120.Bölüm Yeni Sezon Tahminleriniz. C.tesi Haz. 05, 2010 11:25 am
deniz ölsün ama ölmüyomuş tühhh :(
piskopat diziden çıkmasın sakın efe gelsin istiyorum ama gelmicek diye düşünüyorum
efe sever
Konu: Geri: 120.Bölüm Yeni Sezon Tahminleriniz. C.tesi Haz. 05, 2010 11:29 am
sonunda çark etti bugunleri de gördüm ya
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: 120.Bölüm Yeni Sezon Tahminleriniz. C.tesi Haz. 05, 2010 2:13 pm
daha bişey belli değil o yüzden bekleyip görelim
oberuyar
Konu: Geri: 120.Bölüm Yeni Sezon Tahminleriniz. Paz Haz. 06, 2010 11:12 am
Arkadaşlar bence Deniz ya da Mine rüya görüyorlar.Bence kimse vurulmuyor.Nedeni de resimde Burak Minenin yanında yani hiçbişey olmamış gibi ..Ayrıca yne bir arkadaş bir video koymuştu fransız kültür merkezi önünde Deniz yaşıyor yani hiç bişey olmamış gibi çekimler devam ediyor .Acayip saçmaladılar artık ne yapacaklarını şaşırdılar ,insanları kandırıp bekletmekten başka bişey yapmıyorlar yazık yaaa ............
OrijinaL.Adam
Konu: Geri: 120.Bölüm Yeni Sezon Tahminleriniz. Ptsi Haz. 07, 2010 3:13 am
oberuyar demiş ki:
Arkadaşlar bence Deniz ya da Mine rüya görüyorlar.Bence kimse vurulmuyor.Nedeni de resimde Burak Minenin yanında yani hiçbişey olmamış gibi ..Ayrıca yne bir arkadaş bir video koymuştu fransız kültür merkezi önünde Deniz yaşıyor yani hiç bişey olmamış gibi çekimler devam ediyor .Acayip saçmaladılar artık ne yapacaklarını şaşırdılar ,insanları kandırıp bekletmekten başka bişey yapmıyorlar yazık yaaa ............
o video'yu izlediysen denizin vurulduğunu anlardın zaten
eda_zayin
Konu: Geri: 120.Bölüm Yeni Sezon Tahminleriniz. Ptsi Haz. 07, 2010 9:14 pm
arkadaşlar bir yerde arkadan gösterdiler ya sanırım o an şaşırtmak amaçlı güveni arkadan çekmiş olabilirler. bende emin değilim bence de o ağın arkasındaki efe değil efe çıkamaz direk ortaya istanbulda bu bütün belaların sebebi olan arkadaşı aslıyı huzursuz etmek için gelmiş olabilir bunuda düşünmekte fayda var. ama umarım efedir
ilayda1996
Konu: Geri: 120.Bölüm Yeni Sezon Tahminleriniz. Salı Haz. 08, 2010 8:54 am
Şuda olamazmı Deniz yada Mine vuruldu ya birinin durumu ağır hastanedeler işte kan verilmesi gerekiyor ve kanı bulamıyorlar sonra efe dayanamıyor geliyor kan veriyr.belki saçma ama benim aklıma bu geldi eğer aslıya gözülmiycekse ama ismini vermiyor belki hemşireye sorarlar tipini o da tarif eder... Saçma biraz ama neden olmasın
OrijinaL.Adam
Konu: Geri: 120.Bölüm Yeni Sezon Tahminleriniz. Çarş. Haz. 09, 2010 10:02 am
1.Deniz nabzı durdu öldü geri geldi 2.Efe nabzı durdu öldü geri geldi 3.Aslı öldü morga kadar gitti geri geldi 4.Mine'de ise oda ölecek nabzı duracak ve bizim şahane doktorlarımız onu yaşatacak görürsünüz ::
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: 120.Bölüm Yeni Sezon Tahminleriniz. Çarş. Haz. 09, 2010 11:37 am
kesinlikle katılıyorum doktorlarımız çok iyi çalışıyo gerçekten
BLaSTeR
Konu: Geri: 120.Bölüm Yeni Sezon Tahminleriniz. Çarş. Haz. 09, 2010 6:39 pm
hastanenin iyi reklamını yaptılar..parmağı kanayan buraya gelir..
yqmur
Konu: Geri: 120.Bölüm Yeni Sezon Tahminleriniz. Perş. Haz. 10, 2010 10:03 am
alıntıdır/tims/forum
Sirkte gösteriler son hızıyla devam etmektedir.
Herkes çok mutludur, Aslı dışında. Aslı'nın içinde anlaşılmaz bir sıkıntı vardır. Nurgül'ün Metin'in omzuna yaslandığın gören Aslı, içindeki sıkınıtınında etkisiyle Güven'in omzuna yaslanır. Kolunu açan Güven Aslı'yı sımsıkı sarar.
Palyaço seyircilerin arasında dolaşmakta, binbir muziplikle seyircileri güldürmektedir.
Bizimkilere yaklaşmakta olan palyaço ile Aslı'nın bakışları birdenbire kesişir. Aslı, Güven'in kolları arasında palyaçoya bakmakta, palyaçoda Aslı'ya dikkatli gözlerle bakmaktadır.
Palyaço gözlerini kaçırır. Aslı tedirgin olmuştur.
Mine ve Burak'ın Efe ile ilgili oyununu öğrenen Aslı bunalıma girmiştir. Bu bunalımını Güven ile atlatmaya çalışan Aslı, yaşadığı Efe hayallerini kafasında bir türlü bitirememektedir.
Sahneye geri dönen palyaço da tedirgin hareketleriyle dikkat çekmektedir. Metin'de birşeyler hissetmiştir.
Palyaço tedirgin adımlarla, sahneyi terkeder.
Güven; Aşkım ne oldu sana birdenbire?
Aslı; Güven ben çok kötüyüm. Hayaller, kabuslar kuruyorum kafamda.
Güven: Çıkalım istersen canım, temiz hava alalım iyi gelir.
Aslı: Başını sallar.
Dışarı çıkarlar, Aslı'nın gözünden yaşlar süzülmektedir.
Güven: Canım, aşkım anla artık, Efe öldü, o yok artık. Bak ben yanındayım ve seni çok seviyorum.
Aslı başını çevirir. Sirk çalışanlarının soyunma odalarının hemen yanındaırlar.
Aslı: Biliyorum canım, biliyorum ama engelleyemiyorum, kendimi tutamıyorum.
Aslı'nın o arada gözü çadır pencerelerinden birine takılır.
Az önceki palyaço üstü yarı çıplak bir şekilde aynada makyajını silmektedir.
Aslı'nın gözü aynaya takılır ve aynada palyaçonun göğsündeki Aslı dövmesini görür.
Fonda Hayko Cepkin şarkısı tekrar çalmaya başlar.
Palyaçoyu aynada tekrar görürüz. Onunda gözünden yaşlar süzülmektedir.
Duygusu
Konu: Geri: 120.Bölüm Yeni Sezon Tahminleriniz. Perş. Haz. 10, 2010 10:07 am
bu gerçekmi yaa sanmam ama tims forumda yazıyo inanmam yani ama güzel senaryoymuş
xxx
Konu: Geri: 120.Bölüm Yeni Sezon Tahminleriniz. Perş. Haz. 10, 2010 11:17 am
yqmur demiş ki:
alıntıdır/tims/forum
Sirkte gösteriler son hızıyla devam etmektedir.
Herkes çok mutludur, Aslı dışında. Aslı'nın içinde anlaşılmaz bir sıkıntı vardır. Nurgül'ün Metin'in omzuna yaslandığın gören Aslı, içindeki sıkınıtınında etkisiyle Güven'in omzuna yaslanır. Kolunu açan Güven Aslı'yı sımsıkı sarar.
Palyaço seyircilerin arasında dolaşmakta, binbir muziplikle seyircileri güldürmektedir.
Bizimkilere yaklaşmakta olan palyaço ile Aslı'nın bakışları birdenbire kesişir. Aslı, Güven'in kolları arasında palyaçoya bakmakta, palyaçoda Aslı'ya dikkatli gözlerle bakmaktadır.
Palyaço gözlerini kaçırır. Aslı tedirgin olmuştur.
Mine ve Burak'ın Efe ile ilgili oyununu öğrenen Aslı bunalıma girmiştir. Bu bunalımını Güven ile atlatmaya çalışan Aslı, yaşadığı Efe hayallerini kafasında bir türlü bitirememektedir.
Sahneye geri dönen palyaço da tedirgin hareketleriyle dikkat çekmektedir. Metin'de birşeyler hissetmiştir.
Palyaço tedirgin adımlarla, sahneyi terkeder.
Güven; Aşkım ne oldu sana birdenbire?
Aslı; Güven ben çok kötüyüm. Hayaller, kabuslar kuruyorum kafamda.
Güven: Çıkalım istersen canım, temiz hava alalım iyi gelir.
Aslı: Başını sallar.
Dışarı çıkarlar, Aslı'nın gözünden yaşlar süzülmektedir.
Güven: Canım, aşkım anla artık, Efe öldü, o yok artık. Bak ben yanındayım ve seni çok seviyorum.
Aslı başını çevirir. Sirk çalışanlarının soyunma odalarının hemen yanındaırlar.
Aslı: Biliyorum canım, biliyorum ama engelleyemiyorum, kendimi tutamıyorum.
Aslı'nın o arada gözü çadır pencerelerinden birine takılır.
Az önceki palyaço üstü yarı çıplak bir şekilde aynada makyajını silmektedir.
Aslı'nın gözü aynaya takılır ve aynada palyaçonun göğsündeki Aslı dövmesini görür.
Fonda Hayko Cepkin şarkısı tekrar çalmaya başlar.
Palyaçoyu aynada tekrar görürüz. Onunda gözünden yaşlar süzülmektedir.
ya çok güzel keşke böyle olsa. farklıda olabilir ama bu dövme olayı olsun çok güzel olmuş
eda_zayin
Konu: Geri: 120.Bölüm Yeni Sezon Tahminleriniz. Perş. Haz. 10, 2010 3:43 pm
inanamıyorum o zaman efe kesin geliyor şükür ya güzel bi sahne hazırlanmış.
yqmur
Konu: Geri: 120.Bölüm Yeni Sezon Tahminleriniz. Perş. Haz. 10, 2010 5:39 pm
bu gerçek değil sadece kişisel bi senaryoo
durdane
Konu: Geri: 120.Bölüm Yeni Sezon Tahminleriniz. Çarş. Haz. 16, 2010 8:01 am
senaryo çok güzelmiş harbi gerçek olma payı var... tv 8 e ceyda yani uyuz leyla konuk olmuş efe dönüyor demiş ki dönsün artık.Senaryo gerçek mi yada izleyen falnlar mıyazdı bilemem ama çok hoşuma gitti.ayrıca bir sirk muhabbeti gdiyor döncek ya valla kesin dönecek adım kadar eminim yani öyle hissediyorum...
JoJo
Konu: Geri: 120.Bölüm Yeni Sezon Tahminleriniz. Ptsi Haz. 28, 2010 6:36 pm