Sezon finali zaten bu bölüm 119. benim bildiğim Efeyi bulamicaklar vazgeçicekler veya vazgeçmicekler , Sirk gelicek Aslı Güven , babası sirke gidicek Efe orda olucak bu kadar
benim senaryom şöle bazı durumlardan sonra aslının ümidi kesilcek sonra aslı ve güvenin babası ayarlayacaklar aslı yardım etcek ve güveni bi şekilde sirke götürcekler ve hep birlikte sirke gitcekler...orda da tabi efe olcak ama benim tahminim tanınmaz bi halde olcak yani belki kostumu felan değişik olabilir palyaço olabilir mesela neden derseniz öle hemen herkes tanımasın diye yapcaklar herkesin içinden aslı tanıycak onu bence öle efe diycek ve sezon bitcek
Konu: Geri: 119.Bölüm Tahminleriniz ..... Paz Mayıs 23, 2010 6:32 am
BİR SİRK MUHABBAETİ GİDİYOR NE SİRKİ ŞU ANDA İZMİRE SADECE SİRK BAYRAKLIYA GELİYOR BİLMEYENLER İÇİN SU PASTANESİ İLE BAYRAKLI ARASI TRAFİĞE TAKILMADAN 1 SAAT YANİ MESAFE UZAK EKİP OLARAK BAYRAKLIYA TAŞINMALARI LAZIM
ebosum
Konu: Geri: 119.Bölüm Tahminleriniz ..... Paz Mayıs 23, 2010 7:42 am
Tubishh Sagolera demiş ki:
hadi öle olsun
benim senaryom şöle bazı durumlardan sonra aslının ümidi kesilcek sonra aslı ve güvenin babası ayarlayacaklar aslı yardım etcek ve güveni bi şekilde sirke götürcekler ve hep birlikte sirke gitcekler...orda da tabi efe olcak ama benim tahminim tanınmaz bi halde olcak yani belki kostumu felan değişik olabilir palyaço olabilir mesela neden derseniz öle hemen herkes tanımasın diye yapcaklar herkesin içinden aslı tanıycak onu bence öle efe diycek ve sezon bitcek
güzel tahmin aslıya deli falanda derler kızı delide ederler ozaman yanlış gördün falan filan bu arada efeyi biz görelim onlar görmesin ama diziye girdiğini biz bilelim ya bu bize yeter yavaş yavaş kaynaşırlar
darkower
Konu: Geri: 119.Bölüm Tahminleriniz ..... Paz Mayıs 23, 2010 7:56 am
Haftaya efe geri döncek.Benim senaryom bu
efe sever
Konu: Geri: 119.Bölüm Tahminleriniz ..... Paz Mayıs 23, 2010 8:02 am
benim tahminim burak ın soyadı da yılmaz ahmet yılmaz duyunca artık emin olmaya başladım mine burak oynu oldugundan
karaposu2
Konu: Geri: 119.Bölüm Tahminleriniz ..... Paz Mayıs 23, 2010 8:03 am
Tubishh Sagolera demiş ki:
hadi öle olsun
Aynen Katılıyorum xD
Duygusu
Konu: Geri: 119.Bölüm Tahminleriniz ..... Paz Mayıs 23, 2010 8:03 am
bence sirk falan yok o kayıktan efe çıkıcak sakallı falan ki inşallah öle olur
darkower
Konu: Geri: 119.Bölüm Tahminleriniz ..... Paz Mayıs 23, 2010 8:05 am
Alıntı :
bence sirk falan yok o kayıktan efe çıkıcak sakallı falan ki inşallah öle olur
olmaz olmaz.
efe sever
Konu: Geri: 119.Bölüm Tahminleriniz ..... Paz Mayıs 23, 2010 8:06 am
ben daha önce kavak yelleri fan da okudum kayık olayıno orda yazdılar hatta inanmadım ama kayıktan efe çıkıcak dediler istermisiniz doğru olsun
Misafir Misafir
Konu: Geri: 119.Bölüm Tahminleriniz ..... Paz Mayıs 23, 2010 8:13 am
ben demiştim aslı güven i sirk e götürememişti o bölüm ... babasına da söyledi güven efe sirkle döncek setten arkadaşlar söylemişti bana bence doğru ama tam bilmiyorum
efe sever
Konu: Geri: 119.Bölüm Tahminleriniz ..... Paz Mayıs 23, 2010 8:15 am
sen o yüzden daha önce açılan sirk olayında kendinden emin konuştun
Misafir Misafir
Konu: Geri: 119.Bölüm Tahminleriniz ..... Paz Mayıs 23, 2010 8:18 am
ee kardeşim sende izmirde olsaydın sende çekimlere her gün gitsen
tiyatro dan çok arkadaşım var bide.. işte kameraman falan yani oyuncu arkadaş çevrem varda tanınmış değil işte
efe sever
Konu: Geri: 119.Bölüm Tahminleriniz ..... Paz Mayıs 23, 2010 8:21 am
ben sonunu görmedim kayıkta birşey varmıydı gören söyleyebilirmi
Misafir Misafir
Konu: Geri: 119.Bölüm Tahminleriniz ..... Paz Mayıs 23, 2010 8:23 am
vardı ağlar vardı ...
efe sever
Konu: Geri: 119.Bölüm Tahminleriniz ..... Paz Mayıs 23, 2010 8:25 am
açtıgımda jenerik vardı bitiyordu reklamdan sonra aslı garip garip bakıyordu tekneye dedim ne gördü acaba yoksa efeyimi
Misafir Misafir
Konu: Geri: 119.Bölüm Tahminleriniz ..... Paz Mayıs 23, 2010 8:26 am
ben kayığın içinde bişey görmedim tekne değil kayık
efe sever
Konu: Geri: 119.Bölüm Tahminleriniz ..... Paz Mayıs 23, 2010 8:28 am
kayık yazıyorum heryerde demekki burda şaşırmışım sorry
Misafir Misafir
Konu: Geri: 119.Bölüm Tahminleriniz ..... Paz Mayıs 23, 2010 8:30 am