şimdi kavak yelleri bölüm tahminlerinde okudum euro d de kavak yellerinin bu sezonun leyla burak güven aslı su atakan düğün görüntülerinden oluşan karması gösterilmiş ve en sonda aslı ile güven efeyi ararken güven eğilip ağları açarken kavak yelleri sezon finali ile 5 haziran cumartesi akşamı kanald de diye gösterilmiş ben kavak yelleri bölüm tahminlerinin yalancısıyım bu hafta yok doğruysa bu yazı
çok saçma.eğer bu hafta yoksa fragmanın çıkması imkansız
TugceTm
Konu: Geri: 119.Bölüm Tahminleriniz ..... Salı Mayıs 25, 2010 8:54 am
bişey dikkatimi çekti aslı önceki bölümlerede rüyasıda ağlarla sarılmış halde gördü kendini ve güveni şimdide ağların altında efenin telefonunu arıyolar garip değil mi?
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: 119.Bölüm Tahminleriniz ..... Salı Mayıs 25, 2010 11:14 am
tugcetm demiş ki:
bişey dikkatimi çekti aslı önceki bölümlerede rüyasıda ağlarla sarılmış halde gördü kendini ve güveni şimdide ağların altında efenin telefonunu arıyolar garip değil mi?
hmm enteresannnn aslında aklıma hiç gelmemişti ama o rüyadan bişey çıkmadı sonra belki bunla alakalı olabilir ama bilmiyorum :S
TugceTm
Konu: Geri: 119.Bölüm Tahminleriniz ..... Salı Mayıs 25, 2010 11:20 am
arık nerde ne olacağı belli olmuyo heran herşey olabilir
efe sever
Konu: Geri: 119.Bölüm Tahminleriniz ..... Salı Mayıs 25, 2010 11:21 am
özet çıkmış birisi alıp eklesin sezon finali cumartesi akşamı
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: 119.Bölüm Tahminleriniz ..... Salı Mayıs 25, 2010 11:27 am
bence mine sadece çocuuunu kaybedicek deniz ya da mine ölürse bir de onlar için yaz tutmayalım:D efe de qeri dönücek ama sirk mirk hikaye bana qöre aslı buluşma yerinde qörücek efe dicek orda biticek 3 ay bekle babam bekle