benim senaryom şöle bazı durumlardan sonra aslının ümidi kesilcek sonra aslı ve güvenin babası ayarlayacaklar aslı yardım etcek ve güveni bi şekilde sirke götürcekler ve hep birlikte sirke gitcekler...orda da tabi efe olcak ama benim tahminim tanınmaz bi halde olcak yani belki kostumu felan değişik olabilir palyaço olabilir mesela neden derseniz öle hemen herkes tanımasın diye yapcaklar herkesin içinden aslı tanıycak onu bence öle efe diycek ve sezon bitcek
güzel tahmin aslıya deli falanda derler kızı delide ederler ozaman yanlış gördün falan filan bu arada efeyi biz görelim onlar görmesin ama diziye girdiğini biz bilelim ya bu bize yeter yavaş yavaş kaynaşırlar
tşkler canım benim tahminim böle böle olmasını çok istyiorum olabilme ihtimalini yüksek görüyorum kendimce efe o kayıktan çıkmıycak bu da kesin bence o kayıkta bi insan olsa o kadar da değil belli olur yani güven de aslı da kör değil ya görürlerdi bana öle geliyo sadece ağ vardı tel çalıyodu bana öle geldi bilmiyorum...
ya inş bu hafta olur ky,en azından özeti yarın çıksın .ayrıca eğer efe dönecekse ve sirkle dönecekse( ki izmirde sirk gören yok) kesin özette güven babası ve aslı sirke giderler ve sirkte hiç beklemedikleri biri ile karşılaşırlar felan yazar.bizde anlarız ki efe döndü
selhul
Konu: Geri: 119.Bölüm Tahminleriniz ..... Ptsi Mayıs 24, 2010 1:10 am
[quote] önemli:::: diziyi izlerken kaçırdığınız bir nokta var aslı eve giderken bahçede efenin tisörtünü görmeden önce yolda bir adamı gördük ekranda kocaman dikkat edin. şaçları uzun. o adam bunları yapan ama o kimdir? bilmiyorum. efe gelmiyor yani:( çok üzgünü m
Ezqi~ferman
Konu: Geri: 119.Bölüm Tahminleriniz ..... Ptsi Mayıs 24, 2010 8:58 am
selhul demiş ki:
önemli:::: diziyi izlerken kaçırdığınız bir nokta var aslı eve giderken bahçede efenin tisörtünü görmeden önce yolda bir adamı gördük ekranda kocaman dikkat edin. şaçları uzun. o adam bunları yapan ama o kimdir? bilmiyorum. efe gelmiyor yani:( çok üzgünüm
Mantıken bir düşün o adam Efe'yi Aslıya nlayacak şeleri nerden bilebilir ki.Muhtemelen efe ona diyordur o yapıyordur..
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: 119.Bölüm Tahminleriniz ..... Ptsi Mayıs 24, 2010 10:18 am
flood yapmak yasakk!!!
selhul
Konu: Geri: 119.Bölüm Tahminleriniz ..... Ptsi Mayıs 24, 2010 11:32 am
şöyleki aslının peşine burak onu taktı . aslıyı da gece izlediiiii. ve sandıkta o tişörtün olduğunu bilen aslı ve annesi. yani efe bilmiyorki nereden söyleyecek başkasına yaptıracak?
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: 119.Bölüm Tahminleriniz ..... Ptsi Mayıs 24, 2010 11:41 am
burak nerden bilecekse efe de ordan bilebilir
cerkez_hanceri
Konu: Geri: 119.Bölüm Tahminleriniz ..... Ptsi Mayıs 24, 2010 11:55 am
t-şörtün yerini aslı söledi ya sadece kendi ve annesi biliyormuş herşeyi attım birtek t-şörtü atamadım dedi denedim yapamadım dedi ben anlamıyorum t-şörtün yerini sadece 2 kişi biliyorsa 3.bir kişi o t-şörtü nasıl bulurda bahceye asar gizlice aslının odasına girdi odayı aradı buldu olamaz t-şörtü kim aldıyasa odayı kurcalamamış öle olsa belli olurdu eliyle koymuş gibi bulmuş t-şörtü aklıma birşey daha geliyor bunların hepsini yapan kişi aslının ta kendisi şizofreni hastalığına yakalanmış olabilirr 119.bölüm aslının tımarhaneye kapatılmasıyla bitebilir ben efeyi ekranda görmedikce onun döneceğine hiçbir şekilde inanmam
t-şörtün yerini aslı söledi ya sadece kendi ve annesi biliyormuş herşeyi attım birtek t-şörtü atamadım dedi denedim yapamadım dedi ben anlamıyorum t-şörtün yerini sadece 2 kişi biliyorsa 3.bir kişi o t-şörtü nasıl bulurda bahceye asar gizlice aslının odasına girdi odayı aradı buldu olamaz t-şörtü kim aldıyasa odayı kurcalamamış öle olsa belli olurdu eliyle koymuş gibi bulmuş t-şörtü aklıma birşey daha geliyor bunların hepsini yapan kişi aslının ta kendisi şizofreni hastalığına yakalanmış olabilirr 119.bölüm aslının tımarhaneye kapatılmasıyla bitebilir ben efeyi ekranda görmedikce onun döneceğine hiçbir şekilde inanmam
şimdi kavak yelleri bölüm tahminlerinde okudum euro d de kavak yellerinin bu sezonun leyla burak güven aslı su atakan düğün görüntülerinden oluşan karması gösterilmiş ve en sonda aslı ile güven efeyi ararken güven eğilip ağları açarken kavak yelleri sezon finali ile 5 haziran cumartesi akşamı kanald de diye gösterilmiş ben kavak yelleri bölüm tahminlerinin yalancısıyım bu hafta yok doğruysa bu yazı
şimdi kavak yelleri bölüm tahminlerinde okudum euro d de kavak yellerinin bu sezonun leyla burak güven aslı su atakan düğün görüntülerinden oluşan karması gösterilmiş ve en sonda aslı ile güven efeyi ararken güven eğilip ağları açarken kavak yelleri sezon finali ile 5 haziran cumartesi akşamı kanald de diye gösterilmiş ben kavak yelleri bölüm tahminlerinin yalancısıyım bu hafta yok doğruysa bu yazı
Sanmıyoorum doğru olsun fragman saçma hemde özet çıkmadan fragman çıkmaz.
ya aslı bi gün önce tsörtü çıkarıp bakıp ağlamadı mı bu işi yapacak adam da gizlice onu izlemiş bölelikle yerni örenmiş olabilir... ve ertesi günde aslı gelmeden önce bunu yapmış olabilir ve herkes te biliyo ki aslı eve girmeden önce onların evinden biri geliyordu uzun saçlı bunlar da mı şizofreni nbelirtileri bilemiyorum
ya aslı bi gün önce tsörtü çıkarıp bakıp ağlamadı mı bu işi yapacak adam da gizlice onu izlemiş bölelikle yerni örenmiş olabilir... ve ertesi günde aslı gelmeden önce bunu yapmış olabilir ve herkes te biliyo ki aslı eve girmeden önce onların evinden biri geliyordu uzun saçlı bunlar da mı şizofreni nbelirtileri bilemiyorum
canım benim evin içine kameramı yerleştirmişlerde t-şörtün yerini öğrenmişler bi söle bakıyım gizlice nasıl izliyor ben şizofreniyi aniden aklıma geldi yakın bir akrabanda aynı durumda yani şizofreni nedeniyle hastanede yatıyor baylaşıyım dedim
ya şöle olmuş olabilir hani efenin aslıya masal anlattığı yer varya aslının odasının pencere kısmı adam belki ordan izliyo tesadüfen gördü ve böle bişey yaparsa efeyi hatırlıycanı düşündü bilmiyorum...
daha önce yazıcaktımda hangi konuya yazıcam bilemedim dikkat ettiyseniz geçen bölümde aslı ile güven efenin eski evinden geçerken aslı evin ışıklarının yandıgını ve de biri geçtiğini söyledi birkaç kere baktım o sahneye o metin değil gerçektende hızlıca biri geçti metinin evinin önünden sonra aslı eve gidip metini gördü ama başka biri geçti ordan hızlıca kamera hızlıydı baya
daha önce yazıcaktımda hangi konuya yazıcam bilemedim dikkat ettiyseniz geçen bölümde aslı ile güven efenin eski evinden geçerken aslı evin ışıklarının yandıgını ve de biri geçtiğini söyledi birkaç kere baktım o sahneye o metin değil gerçektende hızlıca biri geçti metinin evinin önünden sonra aslı eve gidip metini gördü ama başka biri geçti ordan hızlıca kamera hızlıydı baya
hııı doğru sölüyorsun o metin olmaz aslı güvene gördünmü biri geçti diyor güvenle aslı eve yaklaşıyor metin evden çıkıyır bahcede değildi yani haklısın ben farketmiştimde önemsememiştim ordan geçen kişi yine uzun saclı herif olabilir veya hiçkimse olmaya bilir eğer dönüyorsa gerçekten efede olabilir