Konu: 120.Bölüm Yeni Sezon Tahminleriniz. C.tesi Mayıs 29, 2010 9:45 pm
Konunun ilk mesajı :
gömülün efemiydi o
bence değil :(
En son OrijinaL.Adam tarafından C.tesi Mayıs 29, 2010 10:03 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Yazar
Konu: Geri: 120.Bölüm Yeni Sezon Tahminleriniz. Paz Mayıs 30, 2010 10:15 pm
arkadaşalr o sirk olayını çıkarak adama birisi mesaj yazsa ya şükrü ronamıydı o.
efe sever
Konu: Geri: 120.Bölüm Yeni Sezon Tahminleriniz. Ptsi Mayıs 31, 2010 5:56 am
hala sirk diyorlar nasıl efe olayı mine burak oyunu dediysem sirkte sallama diyorum daha önce dediğim gibi
darkower
Konu: Geri: 120.Bölüm Yeni Sezon Tahminleriniz. Ptsi Mayıs 31, 2010 6:45 am
Güven mineyle konuşmaya gittiğinde inkar etmiyorum sadece bilmiyorum dedi bu benim kafamı karıştırdı biraz.
mhe_25
Konu: Geri: 120.Bölüm Yeni Sezon Tahminleriniz. Ptsi Mayıs 31, 2010 7:10 am
arkadaşlar hadi diyelim efe deildi....minenin oyunu olamaz çünkü illa bi işaret vermeleri gerekirdi!!....kim olabilir diye düşünüyorum.....leman hanım aklıma geldi ama o da yapmaz çünkü efenin telefonundakileri nereden bilecek!!.........eskilerden birisi aklıma gelmiyor zaten....haa bi de şu oğuzmuydu o adamın ismi neydi şu sezonun başında aslıyla birlikte olan adam o da yapamaz efeyi tanımıyor!!.....şu aslıyı öldürmeye çalışan doktor vardı ismini hatırlamıyorum o da yapmaz çünkü sonunda aslıyla araları düzelmişti!!.....leyla da aklıma geliyor ama o da efeyi tanımıyor benim bildiğim kadarıyla....yha kim yapabilir ki?mantıklı düşünelim arkadaşlar bunlardan hiçbbirisi deil %98 efe diyorum ve efenin döneceğine inanıyorum!!!!!!!!!
efe sever
Konu: Geri: 120.Bölüm Yeni Sezon Tahminleriniz. Ptsi Mayıs 31, 2010 7:22 am
ben söylemekten yoruldum arkadaşlar efe sevenleri tarafından bekleniyor mine yada burak efeden bahsetse anlardık ve hiç aslı efe yi görecekmi diye izlemezdik tabiki belli etmicekler reyting kokan hareketler bunlar anlayın artık
Misafir Misafir
Konu: Geri: 120.Bölüm Yeni Sezon Tahminleriniz. Ptsi Mayıs 31, 2010 12:56 pm
deniz ölür burak hapse girer orda da psikopatlığa devam eder sonra efe yi görür hapiste orda ilk birbirlerinden nefret ederler sonra arkadaş olurlar
sonra çıkarlar hapisten
bu sefer burak güven in topuklarına sıkar efe de aslı yı öldürür
THE END .....
efe sever
Konu: Geri: 120.Bölüm Yeni Sezon Tahminleriniz. Ptsi Mayıs 31, 2010 12:58 pm
efe dönsünde burak kimi öldürürse öldürsün hatta kendi başını yesin
Misafir Misafir
Konu: Geri: 120.Bölüm Yeni Sezon Tahminleriniz. Ptsi Mayıs 31, 2010 1:00 pm
efe sever demiş ki:
efe dönsünde burak kimi öldürürse öldürsün hatta kendi başını yesin
şşşşşşşşşş bundan sonra ben burak fan ıyım aynı zamanda piskopata laf yok
daha o güven in topuklarına sıkcak :twisted: :twisted:
efe sever
Konu: Geri: 120.Bölüm Yeni Sezon Tahminleriniz. Ptsi Mayıs 31, 2010 1:05 pm
birgün hiç unutmam ki unuttum yazıdıgım bir senaryoda psikopat bir manyagı oynuyorum baktım psikopatlaşamıyorum akıllandırdım karakteri o gün bugundür efe gibi şen şakrak hayatla dalga gecen bir insan oldum
Misafir Misafir
Konu: Geri: 120.Bölüm Yeni Sezon Tahminleriniz. Ptsi Mayıs 31, 2010 1:06 pm
efe sever demiş ki:
birgün hiç unutmam ki unuttum yazıdıgım bir senaryoda psikopat bir manyagı oynuyorum baktım psikopatlaşamıyorum akıllandırdım karakteri o gün bugundür efe gibi şen şakrak hayatla dalga gecen bir insan oldum
hmm iyi
Konu: Geri: 120.Bölüm Yeni Sezon Tahminleriniz. Ptsi Mayıs 31, 2010 3:08 pm
Bence Efe Asli Guven Olur ve Guven'le Efe hep kavga ederler, Mine yada Deniz olmez ama olmeye yakin olurlar ama iyi bir doktor tarafindan kurtulurlar. Burak hapise girip bicaklanir ve olur. Asli Guven'i degil Efe'yi secer Guven buna uzulup geri dolandricilaga geri doner ve hayatlarindan cikar. Su ve Atakan barisir. Halil birini bulur ve evlenirler. Metin yine delirir Efe geri dondu diye.[b]
crazzy_girl
Konu: Geri: 120.Bölüm Yeni Sezon Tahminleriniz. Salı Haz. 01, 2010 12:37 am
gday1905 demiş ki:
arkadaşlar dikkat ettiniz mi kanal d nin kavak yelleri sayfasında karakterler kısmında sarp apak YAZMIYOR...!!!!!!!!
hayır arkadaşım güven:Sarp apak yazıyor yanılıyorsun var yani çıkmamış...
Nehir94
Konu: Geri: 120.Bölüm Yeni Sezon Tahminleriniz. Salı Haz. 01, 2010 9:14 am
darkower demiş ki:
Güven mineyle konuşmaya gittiğinde inkar etmiyorum sadece bilmiyorum dedi bu benim kafamı karıştırdı biraz.
Ben bunu söylediğini kaçırdım sanırım. Ama inkar etmiyorum dediğine göre Mine de olabilir diye düşünüyorum ama umarım o değildir .
Mete Günay
Konu: Geri: 120.Bölüm Yeni Sezon Tahminleriniz. Salı Haz. 01, 2010 1:04 pm
Arkadaşlar bence artık efe dönmek zorunda çünkü eğer bu yine Tims'in reyting oyunlarından biriyse ordaki efe değilse Tims bu sefer gerçekten çok izleyici kaybeder. Çünkü birçok insan umutlandı efe geri dönecek diye. Ve bence Tims'de bunun farkında Bence böyle bir riski göze alamazlar. Kendim için söylüyorum ben, eğer efe 4. sezonda gelmezse o olayın ardından bir oyun çıkarsa Kavak Yelleri'ni bir daha izlemem. Zaten bu sezon efe'nin adı geçmeyen 2-3 bölüm falan oldu. Ve şöyle bir düşüncem var tamam diyelim 3. sezonun başlarında aslı'nın hatırladığı anılar metin'in gördüğü hayaller reyting oyunu diyelim. Eğer efe gelmese neden bu kadar olayı sezon finaline denk getirsinlerki ? Bu kadar ileri gideceklerini sanmıyorum
FUATYAVUZ
Konu: Geri: 120.Bölüm Yeni Sezon Tahminleriniz. Çarş. Haz. 02, 2010 5:59 pm
ASLI İLE BULUŞMAYA GELEN KİŞİ EFE DEĞİL EFE UZAKTAN TAKİP EDİYOR GÜVEN ORADA OLDUĞU İÇİN ORTAYA ÇIKMIYACAK EFE UMULMADIK 1 ANDA ORTAYA ÇIKACAK 3 YILDIR SAKLANAN BİRİ GÜNDÜZ ORTAYA ÇIKMAZ HERKES EL AYAK YORUM YAPIYOR YUKARIDA YAZDIĞIM GİBİ 1 ANDA ORTAYA ÇIKACAK DİZİYİ DİKKATLE İZLEYİN ... .... ... .... ...
gözde can
Konu: Geri: 120.Bölüm Yeni Sezon Tahminleriniz. Çarş. Haz. 02, 2010 7:09 pm
bence efe gelmicek gelse bile aslı efeye dönmez güvenle devam eder
Princess
Konu: Geri: 120.Bölüm Yeni Sezon Tahminleriniz. Çarş. Haz. 02, 2010 9:23 pm
asli bence döner .. o efeyi da seviyor
Misafir Misafir
Konu: Geri: 120.Bölüm Yeni Sezon Tahminleriniz. Perş. Haz. 03, 2010 4:32 am
gözde can demiş ki:
bence efe gelmicek gelse bile aslı efeye dönmez güvenle devam eder
katılıyorum aslı su ya ne dedi yaşadığını bilsem iyi olduğunu bilsem görmesemde olur dedi
gözde can
Konu: Geri: 120.Bölüm Yeni Sezon Tahminleriniz. Perş. Haz. 03, 2010 5:44 am
Princess demiş ki:
asli bence döner .. o efeyi da seviyor
ama simdi güveni seviyor
yqmur
Konu: Geri: 120.Bölüm Yeni Sezon Tahminleriniz. Perş. Haz. 03, 2010 6:21 am
sevmiyor hoşlanıyor yaa
gözde can
Konu: Geri: 120.Bölüm Yeni Sezon Tahminleriniz. Perş. Haz. 03, 2010 8:13 am
yqmur demiş ki:
sevmiyor hoşlanıyor yaa
aslı metinlenurgüle ne dedi ben güveni cok seviyorum dedi
Furkan Avcı
Konu: Geri: 120.Bölüm Yeni Sezon Tahminleriniz. Perş. Haz. 03, 2010 8:51 am
efe gelınce gorurum sevgıyı .D
gözde can
Konu: Geri: 120.Bölüm Yeni Sezon Tahminleriniz. Perş. Haz. 03, 2010 9:01 am
Furkan Avcı demiş ki:
efe gelınce gorurum sevgıyı .D
insallah dediğin gibi olur tabi efe gelirse...
aleko
Konu: Geri: 120.Bölüm Yeni Sezon Tahminleriniz. Perş. Haz. 03, 2010 10:39 am
İnşallah bölüm sonunda efe'yi görürüz Tims'e Sorduğumda dönmeyecekler dedi.Güvenmiyorum nedense hep tersi çıkıyor =)
ßUrCU
Konu: Geri: 120.Bölüm Yeni Sezon Tahminleriniz. Perş. Haz. 03, 2010 10:49 am
Bencede güvei sevmiyo aslı efenin yerini doldurmaya çalışırken hoşlanmış olabilir gibi