Konu: Efe Döndü Kesin Artık İnanıyorum Paz Mayıs 30, 2010 4:12 pm
Konunun ilk mesajı :
Arkadaşlar konun yeri burası değilse kusura bakmayın
İlk öncelikle bu güne kadar efe dönmeycek dedim yanılmışım bunun içinde kusura bakmayın sürekli kafasınız ütüledim beni affedin
birkaç şey paylaşmak istiyorum
1: Efe geri döndü 119.bölümde ağların olduğu sahneyi tekrar izleyin ve güvenin surat ifadesine dikkat edin
2: 119.Bölüm ismi iz bırakanlar bölüm isminin boşuna secilmediğini bilin
3: 4.Sezonun gerçekten muhteşem olacağını bilin
4: 4.Sezonda bazı bölümlerde efenin 3 yılda neler yaşadığını kısa kısa anlatacaklarını ve efe karakterinin karanlık bir kuyuda nasıl kaybolduğunu ve bu karanlıktan kurtulmak için sevdikleriyle birlikte mücadele edeceğini izleye bilirz biliriz işte ve efe karakterinin bir süre bizim tanıdığımız orjinal gibi olacağını düşünmüyorum bakın düşünmüyorum haa
5: Tünelde ne olduğunu tam olarak bilmiyorum ama %85 ikiside vuruldu sanırım minenin durumu ağır olacak
6: Metin polisliğe geri dönecek günül karakterini başkası canlandıracak zaten gönül karakteri 2-3 bölüm bizlerle olacak heralde
BEN HEP DÖNMEYECEK DEDİM AMA ARTIK KESİNLİKLE DÖNDÜ DİYORUM
Konu: Geri: Efe Döndü Kesin Artık İnanıyorum Salı Haz. 01, 2010 4:19 pm
Evolution demiş ki:
Arkadaşlar cerkez doğru söylüyor dünde ben aynı şekilde duyum aldım dağhanın döneceğine dair bugün birkez daha teyit ettim dağhan dönüyor. Kaynağım ise Renda Güner Casting de çalışan bir personel
bişe sorcam efe diye ÇGHB deki biri oguzhan koc mu ne o giricek gibi bişe söledi biri dogru mudur ki olamaz dimi :(
xxx
Konu: Geri: Efe Döndü Kesin Artık İnanıyorum Salı Haz. 01, 2010 4:21 pm
witch_ss demiş ki:
Evolution demiş ki:
Arkadaşlar cerkez doğru söylüyor dünde ben aynı şekilde duyum aldım dağhanın döneceğine dair bugün birkez daha teyit ettim dağhan dönüyor. Kaynağım ise Renda Güner Casting de çalışan bir personel
bişe sorcam efe diye ÇGHB deki biri oguzhan koc mu ne o giricek gibi bişe söledi biri dogru mudur ki olamaz dimi :(
hadi be ayy çok kötü olur bn dağhanı istiyorum yaa. yeni biri daha .doğru değildir inş
efe sever
Konu: Geri: Efe Döndü Kesin Artık İnanıyorum Salı Haz. 01, 2010 4:26 pm
herkes inandı döneceğine bide ben inanabilsem tam olacak önce dizide göriyim söz inanıcam
JiLeT
Konu: Geri: Efe Döndü Kesin Artık İnanıyorum Salı Haz. 01, 2010 4:57 pm
witch_ss demiş ki:
Evolution demiş ki:
yok canım öyle birşey direk dağhan geliyor dağhandan başka birini sokmayacak zaten tims efe diye
BLaSTeR
Konu: Geri: Efe Döndü Kesin Artık İnanıyorum Salı Haz. 01, 2010 4:58 pm
Evolution demiş ki:
witch_ss demiş ki:
Evolution demiş ki:
yok canım öyle birşey direk dağhan geliyor dağhandan başka birini sokmayacak zaten tims efe diye
bi arakdaş daha sormuş nerden aldın ki haberi..?
anmeselesi
Konu: Geri: Efe Döndü Kesin Artık İnanıyorum Salı Haz. 01, 2010 5:01 pm
bazilarida diyorlarya iki kisi war (el ve kafanin arasindaki mesafe yüzünden...)
eger Daghan izmire gelmediyse büyük ihtimal onun eline benziyen birinin elini göstermislerdirr, kafadada ayni ondanbelki öyle gözükmüstürr... xDDD
güzel mantik ama diyiillmiii???
efe sever
Konu: Geri: Efe Döndü Kesin Artık İnanıyorum Salı Haz. 01, 2010 5:07 pm
ay inanmıyorum ay inanmıyorum ay inanmıyorum efenin döneceğine
JiLeT
Konu: Geri: Efe Döndü Kesin Artık İnanıyorum Salı Haz. 01, 2010 5:08 pm
Dün timsı aradım. Çıkan kadına bir diziniz hakkında konuşmak istiyorum diyince bu konu hakkında bilgi veremiyoruz oldu. (o kadar çok telefon geliyormuşki) ben bilgi istemiyorum sadece bir görüşümü bildiricem dedim. Tabi dedi. Kavak yellerinde efe rolünde başka bir karakteri görmek istemiyorum öyle bir düşünceniz varsada efeyi hiç sokmayın daha iyi dedim. Kadın önce bir duraksadı ve güldü. Eğer diziye efeyi sokmak istersek bu kişi dağhan olur dedi. Bende efeyi döndürmek istiyormusunuz dedim. Bu konu hakkında bilgi veremiyeceğim dedi. Peki son sorum dedim. Eğer dağhan dönüyorsa Renda Güner Castingin bunun hakkında bilgisi olurmu diye sordum. Tabiki olur Dağhanın ajansı o ama onlarda zaten bilgi vermezler dedi.Teşekkür ettim kapadım.
Renda günerin bilgi sahibi olduğunu ve başka birinin efe rolünde girmeyeceğini teyit ettim böylece. Renda Günerde çalışan kişide dağhan döndü diyorsa bu iş bitmiştir
JiLeT
Konu: Geri: Efe Döndü Kesin Artık İnanıyorum Salı Haz. 01, 2010 5:10 pm
Birde başka bir yerden dağhan istanbulda katılacak diziye diye duydum.O el efeye ait değil ona yardım eden birine ait dedi.
Ama bu habere çok sağlam diyemeyeceğim. ama anladığım kadarı ile cerkezin kaynağı çok sağlam belki o nerde gireceğini biliyordur
efe sever
Konu: Geri: Efe Döndü Kesin Artık İnanıyorum Salı Haz. 01, 2010 5:10 pm
dedi mi peki
JiLeT
Konu: Geri: Efe Döndü Kesin Artık İnanıyorum Salı Haz. 01, 2010 5:12 pm
kim dedimi
efe sever
Konu: Geri: Efe Döndü Kesin Artık İnanıyorum Salı Haz. 01, 2010 5:13 pm
renda güner ajans dedin ya derse doğrudur dedilermi dağhan dönecek diye diyorum
anko
Konu: Geri: Efe Döndü Kesin Artık İnanıyorum Salı Haz. 01, 2010 5:13 pm
Evolution demiş ki:
Dün timsı aradım. Çıkan kadına bir diziniz hakkında konuşmak istiyorum diyince bu konu hakkında bilgi veremiyoruz oldu. (o kadar çok telefon geliyormuşki) ben bilgi istemiyorum sadece bir görüşümü bildiricem dedim. Tabi dedi. Kavak yellerinde efe rolünde başka bir karakteri görmek istemiyorum öyle bir düşünceniz varsada efeyi hiç sokmayın daha iyi dedim. Kadın önce bir duraksadı ve güldü. Eğer diziye efeyi sokmak istersek bu kişi dağhan olur dedi. Bende efeyi döndürmek istiyormusunuz dedim. Bu konu hakkında bilgi veremiyeceğim dedi. Peki son sorum dedim. Eğer dağhan dönüyorsa Renda Güner Castingin bunun hakkında bilgisi olurmu diye sordum. Tabiki olur Dağhanın ajansı o ama onlarda zaten bilgi vermezler dedi.Teşekkür ettim kapadım.
Renda günerin bilgi sahibi olduğunu ve başka birinin efe rolünde girmeyeceğini teyit ettim böylece. Renda Günerde çalışan kişide dağhan döndü diyorsa bu iş bitmiştir
peki sen renda güner casting deki bir kişiden bilgi aldınmı?
efe sever
Konu: Geri: Efe Döndü Kesin Artık İnanıyorum Salı Haz. 01, 2010 5:14 pm
bende aynı şeyi soruyorum
anko
Konu: Geri: Efe Döndü Kesin Artık İnanıyorum Salı Haz. 01, 2010 5:15 pm
efe sever demiş ki:
bende aynı şeyi soruyorum
efe sever
Konu: Geri: Efe Döndü Kesin Artık İnanıyorum Salı Haz. 01, 2010 5:17 pm
bilselerde söylemezler boşuna yormayın kendinizi herkese söyleyeceklerse ne anlamı kalır sel verip sır vermezler
Misafir Misafir
Konu: Geri: Efe Döndü Kesin Artık İnanıyorum Salı Haz. 01, 2010 5:18 pm
ha tabi size söylerler
JiLeT
Konu: Geri: Efe Döndü Kesin Artık İnanıyorum Salı Haz. 01, 2010 5:43 pm
anko demiş ki:
Evolution demiş ki:
peki sen renda güner casting deki bir kişiden bilgi aldınmı?
direk almadım sadece iş yerinden arkadaşımın abisi orda çalışıyor banada arkadaşım söyledi
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Efe Döndü Kesin Artık İnanıyorum Salı Haz. 01, 2010 8:03 pm
evet bana söledi efe ama ona söz verdim söylemeyeceğime dair üzgünüm efeye de güveniyorum umarım boşa çıkmaz ama artık bişeylerin değişmesi şart efenin gelmesi şart...!
JiLeT
Konu: Geri: Efe Döndü Kesin Artık İnanıyorum Salı Haz. 01, 2010 8:07 pm
evet tubish candanıda sıkıştırdım kaynağı onada söylememişsin
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Efe Döndü Kesin Artık İnanıyorum Salı Haz. 01, 2010 8:21 pm
söyleyemem cansu kuzuma bile sölemedim o da anlayış gösterdi söz verdiysen olmaz tabi diye
JiLeT
Konu: Geri: Efe Döndü Kesin Artık İnanıyorum Salı Haz. 01, 2010 8:23 pm
neyse zaten dönecek önemli olan bu.
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Efe Döndü Kesin Artık İnanıyorum Salı Haz. 01, 2010 8:24 pm
evet tabi yeter ki o dönsün herşey dağhan için
sarah
Konu: Geri: Efe Döndü Kesin Artık İnanıyorum Salı Haz. 01, 2010 8:52 pm
Tubishh Sagolera demiş ki:
söyleyemem cansu kuzuma bile sölemedim o da anlayış gösterdi söz verdiysen olmaz tabi diye
sölemedi valla ama söz vermiş napalım beklicez=)
cerkez_hanceri
Konu: Geri: Efe Döndü Kesin Artık İnanıyorum Salı Haz. 01, 2010 9:09 pm
arkadaşlar ilk önce anlayışınız için tşkler
efe karakterine dağhandan başkası gelmeyecek içiniz rahat olsun
dağhanın diziye istdemi yoksa izmirdemi katılacağını ve tam olarak kacıncı bölümde katılacağını bilmiyorum ama 120.bölümde ağların ordan çıkabilir veya 120.bölümün sonunda aslıyı gizlice izlerken çıkabilir fragmanda veya tanıtımda ip ucu vereceklerini biliyorum ama dağhanı göstermeyebilirler heycan olsun diye bunları soracağım zaten cuma günü
kaynağımla şimdiye kadar 3 kez konuştum biri yüz yüze ikisi telde haklı olarak senaryoyla ilgili fazla bişi sölemedi
senaryoyla ilgili bir bilgi alırsam size sölüyüp sölemicemi bilmiyorum intde paylaşma derse kesinlikle paylaşmam
vee daha önemlisi kaynağım bana kim olduğumu söleme derse onuda sölüyemem
ANLAYIŞ GÖSTERMENİZİ BEKLİYORUMM VEE BU KONULARDA ANLAYIŞ GÖSTERECEĞİNİZE İNANIYORUM