Konu: Efe Döndü Kesin Artık İnanıyorum Paz Mayıs 30, 2010 4:12 pm
Konunun ilk mesajı :
Arkadaşlar konun yeri burası değilse kusura bakmayın
İlk öncelikle bu güne kadar efe dönmeycek dedim yanılmışım bunun içinde kusura bakmayın sürekli kafasınız ütüledim beni affedin
birkaç şey paylaşmak istiyorum
1: Efe geri döndü 119.bölümde ağların olduğu sahneyi tekrar izleyin ve güvenin surat ifadesine dikkat edin
2: 119.Bölüm ismi iz bırakanlar bölüm isminin boşuna secilmediğini bilin
3: 4.Sezonun gerçekten muhteşem olacağını bilin
4: 4.Sezonda bazı bölümlerde efenin 3 yılda neler yaşadığını kısa kısa anlatacaklarını ve efe karakterinin karanlık bir kuyuda nasıl kaybolduğunu ve bu karanlıktan kurtulmak için sevdikleriyle birlikte mücadele edeceğini izleye bilirz biliriz işte ve efe karakterinin bir süre bizim tanıdığımız orjinal gibi olacağını düşünmüyorum bakın düşünmüyorum haa
5: Tünelde ne olduğunu tam olarak bilmiyorum ama %85 ikiside vuruldu sanırım minenin durumu ağır olacak
6: Metin polisliğe geri dönecek günül karakterini başkası canlandıracak zaten gönül karakteri 2-3 bölüm bizlerle olacak heralde
BEN HEP DÖNMEYECEK DEDİM AMA ARTIK KESİNLİKLE DÖNDÜ DİYORUM
Konu: Geri: Efe Döndü Kesin Artık İnanıyorum Paz Mayıs 30, 2010 8:36 pm
ya o tüyo veren kişiye bi daha sorsan ne zmn gelecek diye çünük 2 hafta daha setteler diye biliyorum ama dağhan sette değil demekki bu ağları çeken efe değil
cerkez_hanceri
Konu: Geri: Efe Döndü Kesin Artık İnanıyorum Paz Mayıs 30, 2010 8:39 pm
bakın bölümler ile ilgili fazla bir bilgi vermez zaten ama çarşamba günü istanbulda olacam perşembe veya cuma günü yanına gidecem sorarım
sarah
Konu: Geri: Efe Döndü Kesin Artık İnanıyorum Paz Mayıs 30, 2010 8:40 pm
cerkez_hanceri demiş ki:
darkower demiş ki:
Alıntı :
arkadaşım valla o kadar çok haber varki hangi birine inanacağımı şaşırdım eğer doğru söüosanda k.bakma
Doğrudur ben bu sitede her önüme gelene inanmam ama herkez_cerkezi ye inanırım inş onun bildiği doğrudur. Benim bildiğim sadece Dağhanın döneceği anlaşmaya oturmuşlar ve anlaşmışlar açıklama yapmıyorlar çünkü süpriz için .Anlaşma olmasaydı dağhan kesinlikle açıklama yapardı + bunun yanında galiba yönetmen gidiyor jale.
ben dağhanın yeni bir tv programına başlayacağını ama ters giden bazı sorunlar yüzünden kavak yellerinde geri döndüğünü biliyorum bunu paylaşıyım birde dağhanın timur savcı ile arası çok iyiymiş heralde biraz geri dön diye timur savcı zorlamışş beldiklerimi paylaşırsam şimdi gerçekten hem dizinin hemde dağhanın dönüşünün bir anlamı kalmaz
sen ztn her zaman dönmez diodun yani dönce diosan bir bildiğin vardır ben inanıyorum
dağhanc!
Konu: Geri: Efe Döndü Kesin Artık İnanıyorum Paz Mayıs 30, 2010 8:44 pm
Sen önceden de tanıomuydun..Tanıosan neden önceden sormadın?Efenin dönecek dediği kişi..
cerkez_hanceri
Konu: Geri: Efe Döndü Kesin Artık İnanıyorum Paz Mayıs 30, 2010 8:46 pm
dağhanc! demiş ki:
Sen önceden de tanıomuydun..Tanıosan neden önceden sormadın?Efenin dönecek dediği kişi..
şöle sölyüm önceden hiç tanışmadım ama bu bilgiyi aldığım kişiyi bu forumda herkez tanır tanışmamalarına rağmen
darkower
Konu: Geri: Efe Döndü Kesin Artık İnanıyorum Paz Mayıs 30, 2010 8:49 pm
Alıntı :
şöle sölyüm önceden hiç tanışmadım ama bu bilgiyi aldığım kişiyi bu forumda herkez tanır tanışmamalarına rağmen
tamam birader tamam kimse kim yaw uzattınız tamam.
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Efe Döndü Kesin Artık İnanıyorum Paz Mayıs 30, 2010 8:53 pm
cerkez_hanceri demiş ki:
Tubishh Sagolera demiş ki:
vay be cerkez seni de gördüm ya bu sözleri söylerken yaşasın yaşasın ben kaç bölümdür dncek diyom ama hadi hayırlısı sana da güveniyorum Allahım bu bir ay nasıl geçerrrrr
çerkez değil ismim efe tubaa
biraz yabancı dizi izle çabucak geçer 1 ay
dawson's creek izleye bilirsin mesela intden indirip
yaf nerden indircem benim kota sınırlı sölemiştim sana
cerkez_hanceri
Konu: Geri: Efe Döndü Kesin Artık İnanıyorum Paz Mayıs 30, 2010 8:54 pm
ben konuyu acmadan öncede uzuyacağını biliyordum ama haklısın ne diyim
cerkez_hanceri demiş ki:
vay be cerkez seni de gördüm ya bu sözleri söylerken yaşasın yaşasın ben kaç bölümdür dncek diyom ama hadi hayırlısı sana da güveniyorum Allahım bu bir ay nasıl geçerrrrr
çerkez değil ismim efe tubaa
biraz yabancı dizi izle çabucak geçer 1 ay
dawson's creek izleye bilirsin mesela intden indirip
yaf nerden indircem benim kota sınırlı sölemiştim sana
ee ozaman yapcak bişi yok gez 1 ay boyuncaa
snm!
Konu: Geri: Efe Döndü Kesin Artık İnanıyorum Paz Mayıs 30, 2010 9:07 pm
darkower ve cerkez_hanceri
Size inanıyorum. Yeni üyeyim ama okuduğum yorumlar arasında en iyi olan sizlerdiniz. Teşekkürler bu haber için. Beni çok mutlu ettiniz =) Bi de hangi bölümde döndüğünü bilsek daha iyi olurdu AMA En güzel haber gelmiş zaten bize
Emeğinize sağlık =)
sarah
Konu: Geri: Efe Döndü Kesin Artık İnanıyorum Paz Mayıs 30, 2010 9:10 pm
birde şu setde dağhanın resmini görsem uçarım heralde=)
cypriot
Konu: Geri: Efe Döndü Kesin Artık İnanıyorum Paz Mayıs 30, 2010 11:01 pm
cerkez_hanceri sana güveniyoruz.umarım doğrudur yaa.
OrGinaL AdaM
Konu: Geri: Efe Döndü Kesin Artık İnanıyorum Paz Mayıs 30, 2010 11:25 pm
YAW İSTANBULA DÖNSELER. BENDE SORDURTUCAM. SU YANİ CEREN MORAY. ABİMLE AYNI ÜNİDELER. YANİ TANIŞIKLIKLARI YOK AMA GİT TANIŞ BAĞLA KIZI DİCEM
Konu: Geri: Efe Döndü Kesin Artık İnanıyorum Ptsi Mayıs 31, 2010 11:13 am
kesin dönecek
sarah
Konu: Geri: Efe Döndü Kesin Artık İnanıyorum Ptsi Mayıs 31, 2010 11:35 am
ALINTI BU YAZI KAVAK YELLERİ SAYFASINDAN ALINTIDIR...
Arkadaşlar Facebook'ta bir grup kurulmuş.. Ben Facebook'a üye değilim ama üye olan bir arkadaşım yolladı bana bunları. %100 gerçek. İnanmayan inanmasın ama kanıtlar ortada!
Dağhan Külegeçin ayrılma nedenleri.. 1_) 61.bölümde bir sahnede Pelin Karahan sürekli gülüyormuş ve o sahne sürekli baştan çekiliyormuş bu Dağhanın sinirlerini bozmuş ve yeter artık çoluk çocukla çekim yapıyoruz burada demiş.Pelin bunun üzerine ağlamış ve İbrahime ne anlattıysa İbrahim o bölüm Dağhanla kavga etmişler.Eski yönetmen Kerem Çakıroğlu olayı yatıştırmış. 2_)Olaydan sonra Pelin ve İbrahim Dağhana cephe aldı Pelinli Dağhanlı sahneler en erken 10 tekrardan sonra çekiliyordu bu da Dağhanı yıpratıyordu 3_)Dağhan ayrılmak istedi ama sözleşmedeki şartlar yüzünden ve kendisine verilen yeni sözler (jale incekolla konuşulup durumun düzeleceği) sonucu kaldı üstelik sezon ortasıydı ve ekonomik kriz pek çok diziye darbe vuruyordu gerçekçi düşünüp kaldı. 4_)Timsle, Jale arasında geçen konuşmalar sonucumudur bilinmez ama birden bire Dağhanın gece çekimleri arttı ( Kanıt isteyen 61 bölümden sonra Dağhan sahnelerini sayabilir) 5_)Dağhan kesin olarak ayrılmak istediğini Timur Savcıya anlattı Mart ayında 6_)Çekimler sırasında set ekibi dışında Dağhanla konuşan tek kişi Ferit Aktuğ kalmıştı 7_)Dağhanın kulağına Pelin tarafından çıkartılan söylentiler geliyordu 8_)Sette Dağhanın çekimi sırasında gülüşmeler ben yapamıyorum ayyyy çok iğrenççç gibi profesyonelliğin p sini bile kuramayacağınız cümleler ediliyordu. 9_)Jale ile Dağhan son kez kavga etti kavganın sebebi ayyy çok iğrenç kelimesini Dağhanın duyması ve yönetmenin haklısın canım ama bu son kelimesi Dağhanı çileden çıkardı ayyyy çok iğrenç Dağhanmıydı Efe miydi bilinmez ama yönetmenin cevabına bakın. 10_)Bu olayıda basına Dağhan yönetmene sandalye fırlattı şeklinde duyurdular amaçlarını yazmama herhalde gerek yoktur. Bunlar benim duyduğum çok sağlam tüyolar hatta gerçekler.
sizce bu ne şimdiii
x-sweet-piskopat
Konu: Geri: Efe Döndü Kesin Artık İnanıyorum Ptsi Mayıs 31, 2010 11:38 am
yalan daghan sandalye firlatmaz öyle seyler icin cocuk degilya
yigit_fan
Konu: Geri: Efe Döndü Kesin Artık İnanıyorum Ptsi Mayıs 31, 2010 11:44 am
EN SON ÇIKAN SÖYLENTİDE O TİŞÖRT OLAYDINDA DİZİDE GÖSTERİLENİN YENİ EFE OLACAĞI ARTIK YETER BİR DUR DİYİP TİMS SIKIŞTIRALIM OYNAMASINLAR BİZLE..ÇOCUKMUYUZ Kİ REYTİGLER DÜŞÜNCE DAGHAN YÜKSELİNCE SARP ÇOCUKMUYUZ BİZ KULLANMASINLAR DAGHANI YA GERİ GELSİN YADA RAHAT BIRAKSINLAR ONUDA GERÇEK REYTİGLERİ ÇIKSIN ORTAYADA GÖRELİM BU SENE NEDEN HİÇ ÖDÜL ALMADILAR ARAŞTIRSINLAR BAKALIM SARP KURTARSIN ONLARIDA GÖRELİM TİMS SIKIŞTIRALIM HADİ BERABER 1 AY KALDI.....
Daqhan~~
Konu: Geri: Efe Döndü Kesin Artık İnanıyorum Ptsi Mayıs 31, 2010 1:13 pm
İnş Dönmüştürr
JiLeT
Konu: Geri: Efe Döndü Kesin Artık İnanıyorum Ptsi Mayıs 31, 2010 5:18 pm
Artık bende inanıyorum dönecek dağhan
breakdown.
Konu: Geri: Efe Döndü Kesin Artık İnanıyorum Ptsi Mayıs 31, 2010 5:35 pm
sarah demiş ki:
ALINTI BU YAZI KAVAK YELLERİ SAYFASINDAN ALINTIDIR...
Arkadaşlar Facebook'ta bir grup kurulmuş.. Ben Facebook'a üye değilim ama üye olan bir arkadaşım yolladı bana bunları. %100 gerçek. İnanmayan inanmasın ama kanıtlar ortada!
Dağhan Külegeçin ayrılma nedenleri.. 1_) 61.bölümde bir sahnede Pelin Karahan sürekli gülüyormuş ve o sahne sürekli baştan çekiliyormuş bu Dağhanın sinirlerini bozmuş ve yeter artık çoluk çocukla çekim yapıyoruz burada demiş.Pelin bunun üzerine ağlamış ve İbrahime ne anlattıysa İbrahim o bölüm Dağhanla kavga etmişler.Eski yönetmen Kerem Çakıroğlu olayı yatıştırmış. 2_)Olaydan sonra Pelin ve İbrahim Dağhana cephe aldı Pelinli Dağhanlı sahneler en erken 10 tekrardan sonra çekiliyordu bu da Dağhanı yıpratıyordu 3_)Dağhan ayrılmak istedi ama sözleşmedeki şartlar yüzünden ve kendisine verilen yeni sözler (jale incekolla konuşulup durumun düzeleceği) sonucu kaldı üstelik sezon ortasıydı ve ekonomik kriz pek çok diziye darbe vuruyordu gerçekçi düşünüp kaldı. 4_)Timsle, Jale arasında geçen konuşmalar sonucumudur bilinmez ama birden bire Dağhanın gece çekimleri arttı ( Kanıt isteyen 61 bölümden sonra Dağhan sahnelerini sayabilir) 5_)Dağhan kesin olarak ayrılmak istediğini Timur Savcıya anlattı Mart ayında 6_)Çekimler sırasında set ekibi dışında Dağhanla konuşan tek kişi Ferit Aktuğ kalmıştı 7_)Dağhanın kulağına Pelin tarafından çıkartılan söylentiler geliyordu 8_)Sette Dağhanın çekimi sırasında gülüşmeler ben yapamıyorum ayyyy çok iğrenççç gibi profesyonelliğin p sini bile kuramayacağınız cümleler ediliyordu. 9_)Jale ile Dağhan son kez kavga etti kavganın sebebi ayyy çok iğrenç kelimesini Dağhanın duyması ve yönetmenin haklısın canım ama bu son kelimesi Dağhanı çileden çıkardı ayyyy çok iğrenç Dağhanmıydı Efe miydi bilinmez ama yönetmenin cevabına bakın. 10_)Bu olayıda basına Dağhan yönetmene sandalye fırlattı şeklinde duyurdular amaçlarını yazmama herhalde gerek yoktur. Bunlar benim duyduğum çok sağlam tüyolar hatta gerçekler.
sizce bu ne şimdiii
Bizim okula Kavak Yelleri'nde Osman'ı oynayan adam gelmişti. Şuan ismini hatırlamıyorum. "Efe'yi dizide hiç önemsemiyorlardı ismi jenerikte ilk sayfada çıkmıyordu bu yüzden ayrıldı." dedi.
cerkez_hanceri
Konu: Geri: Efe Döndü Kesin Artık İnanıyorum Ptsi Mayıs 31, 2010 5:40 pm
breakdown. demiş ki:
Bizim okula Kavak Yelleri'nde Osman'ı oynayan adam gelmişti. Şuan ismini hatırlamıyorum. "Efe'yi dizide hiç önemsemiyorlardı ismi jenerikte ilk sayfada çıkmıyordu bu yüzden ayrıldı." dedi.
alakası yok arkadaşım çocukmu bunlar ya böle şeyler için diziden ayrılsın ben söylentilerle ilgili konu açtım