Konu: Efe Döndü Kesin Artık İnanıyorum Paz Mayıs 30, 2010 4:12 pm
Konunun ilk mesajı :
Arkadaşlar konun yeri burası değilse kusura bakmayın
İlk öncelikle bu güne kadar efe dönmeycek dedim yanılmışım bunun içinde kusura bakmayın sürekli kafasınız ütüledim beni affedin
birkaç şey paylaşmak istiyorum
1: Efe geri döndü 119.bölümde ağların olduğu sahneyi tekrar izleyin ve güvenin surat ifadesine dikkat edin
2: 119.Bölüm ismi iz bırakanlar bölüm isminin boşuna secilmediğini bilin
3: 4.Sezonun gerçekten muhteşem olacağını bilin
4: 4.Sezonda bazı bölümlerde efenin 3 yılda neler yaşadığını kısa kısa anlatacaklarını ve efe karakterinin karanlık bir kuyuda nasıl kaybolduğunu ve bu karanlıktan kurtulmak için sevdikleriyle birlikte mücadele edeceğini izleye bilirz biliriz işte ve efe karakterinin bir süre bizim tanıdığımız orjinal gibi olacağını düşünmüyorum bakın düşünmüyorum haa
5: Tünelde ne olduğunu tam olarak bilmiyorum ama %85 ikiside vuruldu sanırım minenin durumu ağır olacak
6: Metin polisliğe geri dönecek günül karakterini başkası canlandıracak zaten gönül karakteri 2-3 bölüm bizlerle olacak heralde
BEN HEP DÖNMEYECEK DEDİM AMA ARTIK KESİNLİKLE DÖNDÜ DİYORUM
Konu: Geri: Efe Döndü Kesin Artık İnanıyorum Salı Haz. 01, 2010 9:25 pm
ya sen en önemli haberi verdin efe.gerisi okadarda önemli değil.öğrenirsen izinde verirse kaynağın öğrenmeyi tabiki isteriz ama kaynağında haklı olarak söylemeyebilir söylesede senden söylemeni istemeyebilir.bu çok doğal yani.
cypriot
Konu: Geri: Efe Döndü Kesin Artık İnanıyorum Salı Haz. 01, 2010 9:39 pm
valla ben geri dönmese üzülmücem nasıl olsa yeni sezonda bi dizide veya programda karşımıza çıkacaktır.aama inş dizi olur.
Stormrage
Konu: Geri: Efe Döndü Kesin Artık İnanıyorum Çarş. Haz. 02, 2010 6:29 am
cerkez_hanceri demiş ki:
cypriot demiş ki:
cerkez_hanceri demiş ki:
Evolution demiş ki:
cerkez_hanceri demiş ki:
BLaSTeR demiş ki:
cypriot demiş ki:
Evolution demiş ki:
Evolution demiş ki:
cerkez hanceri bide şunu sorsana sarp diziden ayrılıyor diyorlar doğrumu bu eğer ayrılmayacaksa aslı kimi seçecek
ek olarak birde sirk mevzusu doğrumu ben efenin diziye istanbulda katılacağını duydum sen nerde katılacağını biliyormusun
bence çok şey sitiyoruz.dneceğini ve ne zaman döneceğini kesin öğrenmesi yeter
katılıyorum......
sorarım arkadaişar ama dizi ile ilgili yani senaryoyla ilgili bilgi verirmi bilmem
verdiği en güzel bilgi zaten dağhanın dönüşü oldu
şimdiden sölüyüm bilgi alırsam int paylaşacağımı sölücem paylaşma derse paylaşmam kusura bakmayın
bildiğim başka şeylerde var ama onları paylaşmamı istemedi bende paylaşmadım paylaşma derse bir bildiği vardır
varya dağhanın dönüşü yanında sarpta çıkıyor diye bir müjde versen 10 kaymaklı kadayıf olur valla
vallaha onu bilmiyorum hiç sarpla ilgili konuşmadık ama benim düşüncen sarp dizide kalıcı gibi gözüküyorr
bu adamın kavak yelleri ve dağhanla bi bağlantısı yok dedin peki ama kim??? çok merak ediyorum açıkkçası ya.bağlantısı olmayan biri bu kadar şeyi nasıl bilecekki?adam tv konusunda bilgilidir ve olması gerekeni veya onun tahminini sölemedi demi sana .keisn biliyor yani
ben dağhanla bir ilgisi yok dedim timsle bir ilgisi yok demedim timsden sayılabilir dedim zaten ben kaynağımın kim olduğunu forumda bir kişiye söledim oda duyunca çok şaşırdıı
sadece tahmin yurutuyorum ne kadar dogru bılemem ama arkadasın kaynagı Timur savcı mı acaba )
efe sever
Konu: Geri: Efe Döndü Kesin Artık İnanıyorum Çarş. Haz. 02, 2010 7:23 am
sanki devlet sırrı kaynağı kimse kim önemli değil önemli olan kaynağın kim oldugu değil güvenilir olması efe kaynağına güveniyorsa benim için no problem bende biriyle konuşuyorum uzun zamandır ve bu yüzden döneceğine inanmıyorum madem efe inandı söyledi neden inandıgını bende neden inanmadıgımı söyliyimde tam olsun
OrGinaL AdaM
Konu: Geri: Efe Döndü Kesin Artık İnanıyorum Çarş. Haz. 02, 2010 7:25 am
söyleyin ?
efe sever
Konu: Geri: Efe Döndü Kesin Artık İnanıyorum Çarş. Haz. 02, 2010 7:26 am
benim kaynağım kendim
OrGinaL AdaM
Konu: Geri: Efe Döndü Kesin Artık İnanıyorum Çarş. Haz. 02, 2010 7:31 am
yok neden inanmadığını sordum ben
efe sever
Konu: Geri: Efe Döndü Kesin Artık İnanıyorum Çarş. Haz. 02, 2010 7:36 am
benim fikrim bu tabi efe olsaydı heyecan olsun diye gösterirlerdi yüzünü o ağların arasından efe çıkmazsa hiç çıkmaz bana öyle geliyor şahsi fikrim tabi hep söylüyorum yine söyliyim inşallah dağhan gelirde yanılan ben olurum
OrGinaL AdaM
Konu: Geri: Efe Döndü Kesin Artık İnanıyorum Çarş. Haz. 02, 2010 7:41 am
bende diyorumki efeyi gösterirlerse. jeneriktede yazmak zorundalar. e jenerikte yazsa sen boşuna izlermisin. ben şahsen bi son kısmı izlerim. ayrıca yeni sezon için heycan kalmazdı merak kalmazdı. mine ve deniz öldümü sorusuylamı merakta bırakcaklar. kim takar mineyi denizi. zaten ölmeyecekleri belli. o yüzden bencede göstermemeleri normal. yadırgamam yani timsi. ayrıca el efenin olabilirde olmayabilirde. ağların arasından çıkmayabilirde. ama ilk bölümde göründü göründü. sora bende artık bütün inancımı kaybederim.
efe sever
Konu: Geri: Efe Döndü Kesin Artık İnanıyorum Çarş. Haz. 02, 2010 7:46 am
bende aynı şeyi söylemeye çalışıyorum yeni sezonun ilk bölümünde özette aslı efe ile konuşur bunca yılın hesabını sorar gibilerinden birşey yazmazsa ya da fragmanda gösterilmezse dağhan en son jenerikte dağhan külegeç yazmazlarsa o zaman çok şey kaybederler eğer bu bir oyunsa bence çoktan maksatlarını aştılar efe gelir umuduyla bakıyordum gelmezse artık hiç bakmıcam aslı istediği kadar efeyi hayal etsin canlısı olmadıktan sonra banane hayal demişken sezon finalinde efe hatırlanacak o kadar şey vardı 118 de bile efe hatırlayan aslı 119 da efe hatırlamadı ben çalgıcıları görünce hatırlar diye ümit ettim ama oda olmadı neden acaba buda kafamı kurcalıyor
OrGinaL AdaM
Konu: Geri: Efe Döndü Kesin Artık İnanıyorum Çarş. Haz. 02, 2010 7:50 am
hayal etmeye gerek yok zaten bütün bölüm efeden bahsedildi. efenin yaptıklarından. flashbacklik bişiy yoktu bence. belki 1-2 yerde olabilirdi ama o da senaristlere baglı. gene yadırgamam
efe sever
Konu: Geri: Efe Döndü Kesin Artık İnanıyorum Çarş. Haz. 02, 2010 7:52 am
benim içime kurt düştü ağların arasından efe çıktı da zaten döndü flashbacke gerek yokmu demek istediler birde o şarkı kafamı karıştırdı benim
OrGinaL AdaM
Konu: Geri: Efe Döndü Kesin Artık İnanıyorum Çarş. Haz. 02, 2010 7:59 am
efe sever demiş ki:
benim içime kurt düştü ağların arasından efe çıktı da zaten döndü flashbacke gerek yokmu demek istediler birde o şarkı kafamı karıştırdı benim
valla demiş olabilirler. ya o şarkı yokmu o şarkı(özge fışkın&levent yüksel-unutulurmuş) mahvetti beni ya cumartesi gününden beri dinlediğim tek şarkı. sabahtan akşama kadar. yurtta odada millet illallah etii bu şarkıdan.dinlemekten. gerçekten çok güzel şarkıda. benimde aklıma geldi o. niye o şarkı. şarkının sözlere dikkat...
"aşk intikam kokan çiçek... sessizce simsiyah solar gider...kalbimde hançeri...acıtır rüyamda...veda çeker kürekleri ağır ağır uzaklara..."
ne demek istiyolar bence kasıtlı koyulmus bişey bu. yani efe geldi döndü. aslıyı güvenle gördü. çok zoruna gitti. intikam alıyo bu yaptıklarıyla. ama bi yandanda aşık. bu mudur yane ?
efe sever
Konu: Geri: Efe Döndü Kesin Artık İnanıyorum Çarş. Haz. 02, 2010 8:04 am
yine başka bir konuda yazdım ben sanki efe geldi güvenle gördü aslıyı telefonu kayıga bıraktı ahmet yılmaz efe diye bir oğlan dedi beni en çok şaşırtan telefon rehberinde mösyö almanyalı denizoğlan yazısı orda kesin efe dönecek dedim hatta kafa güvenin mi bilmem ama sanki efenin kafasına benzettim bilmiyorum ne kadar doğru ama bir an öyle geldi
OrGinaL AdaM
Konu: Geri: Efe Döndü Kesin Artık İnanıyorum Çarş. Haz. 02, 2010 8:07 am
bende ilk kafayı dağhana benzettim ama kafanın güven oldugunu daha sonra inceledikten sonra anladım. güven oldugu çok net ve kesin :S
efe sever
Konu: Geri: Efe Döndü Kesin Artık İnanıyorum Çarş. Haz. 02, 2010 8:09 am
telefon rehberine kadar ilerlediğine göre olay dönebilirde dönmeyebilirde ben aslının telefonuna gelen çağrı efe yazdıgından beri mine ve buraktan şüpheleniyordum şu an bilmiyorum şüphelensemmi şüphelenmesemmi
mhe_25
Konu: Geri: Efe Döndü Kesin Artık İnanıyorum Çarş. Haz. 02, 2010 8:13 am
bence şüphelenme oonlar deildir!!
BLaSTeR
Konu: Geri: Efe Döndü Kesin Artık İnanıyorum Çarş. Haz. 02, 2010 8:21 am
yeni sezon jenerikte efe yoksa bakmicam zaten sizde öyle yapın..
mhe_25
Konu: Geri: Efe Döndü Kesin Artık İnanıyorum Çarş. Haz. 02, 2010 8:22 am
aynen efe yoksa bizde yokuz!! :evil:
OrGinaL AdaM
Konu: Geri: Efe Döndü Kesin Artık İnanıyorum Çarş. Haz. 02, 2010 8:22 am
efe sever demiş ki:
telefon rehberine kadar ilerlediğine göre olay dönebilirde dönmeyebilirde ben aslının telefonuna gelen çağrı efe yazdıgından beri mine ve buraktan şüpheleniyordum şu an bilmiyorum şüphelensemmi şüphelenmesemmi
olabilirde olmayabilirde garantisi yok
efe sever
Konu: Geri: Efe Döndü Kesin Artık İnanıyorum Çarş. Haz. 02, 2010 8:25 am
jenerikte dağhan külegeç yoksa bende yokum
OrGinaL AdaM
Konu: Geri: Efe Döndü Kesin Artık İnanıyorum Çarş. Haz. 02, 2010 8:28 am
bende...
velvet
Konu: Geri: Efe Döndü Kesin Artık İnanıyorum Çarş. Haz. 02, 2010 8:29 am
ben yenıyımde cypriot arkadas guvenılır kaynakmı anladıgım kadarylan oyle cunku herkes arkadasa ınanmıs...
efe sever
Konu: Geri: Efe Döndü Kesin Artık İnanıyorum Çarş. Haz. 02, 2010 8:34 am
şu kadarını söyliyim konuyu açan arkadaşla ben dönmez gözümüzle görmeden inanmayız biz diyorduk şimdi ise o inandıgını söylüyor ben hala inanmıyorum görmediğim için dağhanı görsem inanacam
mhe_25
Konu: Geri: Efe Döndü Kesin Artık İnanıyorum Çarş. Haz. 02, 2010 8:35 am