Konu: Sığacık Gezim,Haberler ve Fotoğraflar Paz Mayıs 30, 2010 9:58 pm
Konunun ilk mesajı :
Arkadaşalr bugün sığacıka gittim.Çekim yoktu ancak bazı şeyler öğrendim.Birsürü resim çektim aslıların evden otelden felan ama onları yarın koyacağım bugün biraz yorgunum. Öğrendiğim haberleri söyleyeyim.Sığacığa giden bilir aslıların evi Kavak Yelleri gözleme diye geçiyo orda gözlme yapılıyo.Geçtik resim felan çekildik gözleme yedik orda aklıma geldi bunlardan bilgi alabilirmiyim diye ve hemen gözlemyi yapan yaşlı teyzeye abla kavak yellerinde neler olacak bi bilgin varmı diye sordum.Gelişmelerden pek haberim yok dedi.Ve sonra hemen atladım efe gerimi dönüyo peki diye.Yok dedi efe kendi yaptı kendi ayrıldı dizden birdaha dönmez o dedi.Ben yıkıldım orda.Dedim o o el sahnesi ne olacak finaldeki sahne dedi onlar burağın oyunu burak yapıyor onları dedi.Efeyi bekleyip umutlanmayın boşuna dönmez o dedi.Teyzeye teşekkür ettim ve sahile gittim Finalin ordaki teknelerden birinin sahibiyle konuştum o sahnede efeyimi gördü aslı diye sordum .Ne olduğunu bilmiyorum ana dağhan gelmedi hiç buraya dedi.Yani öyle bişey yok dedi.Bu olaylardan sonra benim umudum iyice azaldı ve hiç kalmadı dostlar malesef.Ayrıca aslıların evi çekimde büyük görünüyor merdivenle kapı arası baya uzak görünüyo ama çok yakın ya.Nasıl oynuyolar demekki görüntüyle. İşte Resimler
En son cypriot tarafından Ptsi Mayıs 31, 2010 4:00 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
ya arkadaşım emeğin için saol da akıl var mantık var kadın sadece orda iş yapmak ıcın dızının ısmını ve mekanını kullanıyor kadına şey mı dıyecek yonetmenler buraya dağhanın hayranları gelırse onları bunu bunu soyle mı dıyecek veya kadının nerdne haberı olucak o kadın sadece keım olmadıgı zamanlarda orada işini yapıyor ve emınım o teyze kavak yelleri takipcisi değildir öyle olsa bile son 2-3 bolumu izlememiştir başka dizileri izlemekten
ya arkadaşım emeğin için saol da akıl var mantık var kadın sadece orda iş yapmak ıcın dızının ısmını ve mekanını kullanıyor kadına şey mı dıyecek yonetmenler buraya dağhanın hayranları gelırse onları bunu bunu soyle mı dıyecek veya kadının nerdne haberı olucak o kadın sadece keım olmadıgı zamanlarda orada işini yapıyor ve emınım o teyze kavak yelleri takipcisi değildir öyle olsa bile son 2-3 bolumu izlememiştir başka dizileri izlemekten
yok bilader o kadın söylediği ordan diğer kadınlardanda söyledi dönmez diye.dağhan kendi ayrılmış.yani tabi dediğin gibi herşey olabilir ama bana samimi geldiler
ya kadın sölemiştir tabi ama nerden haberi olcak sette çalışanların bile haberi yok hem dönmeyecek olsa taş deil ya bu adam çıkıp kavak yellerine dönmüyorum diyemezmeydi berna laçinin programında bile kesin bişey sölemedi ve yani bence ordaki kadınların kendi tahminidir bi olay fln gömüşlerdir tartışma fln abartıp dönmeyecek fln filan die kendilerince tahmin yürütüyolardır yani dağhanın teyzelere gidip ben dönmüyorum siz herkese söleyin dememişse
ya kadın sölemiştir tabi ama nerden haberi olcak sette çalışanların bile haberi yok hem dönmeyecek olsa taş deil ya bu adam çıkıp kavak yellerine dönmüyorum diyemezmeydi berna laçinin programında bile kesin bişey sölemedi ve yani bence ordaki kadınların kendi tahminidir bi olay fln gömüşlerdir tartışma fln abartıp dönmeyecek fln filan die kendilerince tahmin yürütüyolardır yani dağhanın teyzelere gidip ben dönmüyorum siz herkese söleyin dememişse
valla bilemiyorumda dağhan izmirde değil 120. bölüm çekildi halen çekimlerde yok tek şans dizi istanbula dönerse 122. bölümde dönerse döner.
ihtimal bile vermiyorum.o el sahnesinde efe olmalı .efe olsa gizli yapılma şansı yok orda.başka bi yerde yapılsa dizide yaşanan olaylar efe üzerine olur.ee çekimlerdeki olaylar efe üzzerinede değil.bu yüzden efe dönerse istanbulda döner diye düşünüyorum
dönmüyor diye size söyledim sarp fanı olduum için inanmadınız benm sette arkadaşlarım var gerek oyuncu gerek çekim ekibinden onlarda yok dedi dağhanla telefonda knusmuslar dağhan bi kaç kez görüştük ama anlaşamadık demiş hatta dönmeyecek. keşke dönse diziye renk gelir