Konu: Sığacık Gezim,Haberler ve Fotoğraflar Paz Mayıs 30, 2010 9:58 pm
Konunun ilk mesajı :
Arkadaşalr bugün sığacıka gittim.Çekim yoktu ancak bazı şeyler öğrendim.Birsürü resim çektim aslıların evden otelden felan ama onları yarın koyacağım bugün biraz yorgunum. Öğrendiğim haberleri söyleyeyim.Sığacığa giden bilir aslıların evi Kavak Yelleri gözleme diye geçiyo orda gözlme yapılıyo.Geçtik resim felan çekildik gözleme yedik orda aklıma geldi bunlardan bilgi alabilirmiyim diye ve hemen gözlemyi yapan yaşlı teyzeye abla kavak yellerinde neler olacak bi bilgin varmı diye sordum.Gelişmelerden pek haberim yok dedi.Ve sonra hemen atladım efe gerimi dönüyo peki diye.Yok dedi efe kendi yaptı kendi ayrıldı dizden birdaha dönmez o dedi.Ben yıkıldım orda.Dedim o o el sahnesi ne olacak finaldeki sahne dedi onlar burağın oyunu burak yapıyor onları dedi.Efeyi bekleyip umutlanmayın boşuna dönmez o dedi.Teyzeye teşekkür ettim ve sahile gittim Finalin ordaki teknelerden birinin sahibiyle konuştum o sahnede efeyimi gördü aslı diye sordum .Ne olduğunu bilmiyorum ana dağhan gelmedi hiç buraya dedi.Yani öyle bişey yok dedi.Bu olaylardan sonra benim umudum iyice azaldı ve hiç kalmadı dostlar malesef.Ayrıca aslıların evi çekimde büyük görünüyor merdivenle kapı arası baya uzak görünüyo ama çok yakın ya.Nasıl oynuyolar demekki görüntüyle. İşte Resimler
En son cypriot tarafından Ptsi Mayıs 31, 2010 4:00 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Yazar
Konu: Geri: Sığacık Gezim,Haberler ve Fotoğraflar Ptsi Mayıs 31, 2010 4:17 pm
tuba bişeyide anlamayı ver bişey kaybetmezsin
cig_dem_dag_han
Konu: Geri: Sığacık Gezim,Haberler ve Fotoğraflar Ptsi Mayıs 31, 2010 4:21 pm
sağol emeğn için en azından boşuna umutlanmıyacağz ama çok üzüldüm keşke gelse dağhan
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Sığacık Gezim,Haberler ve Fotoğraflar Ptsi Mayıs 31, 2010 4:24 pm
anlamazsam olmaz ben arkadaşa bişey demiyorum ama resimleri ekleyince bişey kanıtlamak istiyo gibi yani ne kanıtlıyo onu anlamadım yada neden ekledi tmm gitmiş ayaklarına sağlık saolsun emeğine sağlık resimleri de ekledi ama neyse tmm sustum ben saol erdinç
mhe_25
Konu: Geri: Sığacık Gezim,Haberler ve Fotoğraflar Ptsi Mayıs 31, 2010 4:26 pm
Tubishh Sagolera demiş ki:
anlamazsam olmaz ben arkadaşa bişey demiyorum ama resimleri ekleyince bişey kanıtlamak istiyo gibi yani ne kanıtlıyo onu anlamadım yada neden ekledi tmm gitmiş ayaklarına sağlık saolsun emeğine sağlık resimleri de ekledi ama neyse tmm sustum ben saol erdinç
çok haklısın!!!!
Misafir Misafir
Konu: Geri: Sığacık Gezim,Haberler ve Fotoğraflar Ptsi Mayıs 31, 2010 4:27 pm
bencede sus tuba konuştukça batıyosun
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Sığacık Gezim,Haberler ve Fotoğraflar Ptsi Mayıs 31, 2010 4:29 pm
öyle olsun bakalım neyse... erdinççççççççç saol
melisae
Konu: Geri: Sığacık Gezim,Haberler ve Fotoğraflar Ptsi Mayıs 31, 2010 5:06 pm
hadı ya ınsallah teyze sallamıstır yanı oyle bısey olsa bıle soylemez ayrıca burak tum bunları nerden bılıyor? Senarıstler ıyıce sacmalamıs olur.
JiLeT
Konu: Geri: Sığacık Gezim,Haberler ve Fotoğraflar Ptsi Mayıs 31, 2010 5:07 pm
Arkadaşlar teyze ne bilecek ya tahmin yapmış sadece...
kristien
Konu: Geri: Sığacık Gezim,Haberler ve Fotoğraflar Ptsi Mayıs 31, 2010 5:12 pm
arkadaşım ben her yaz sığacığa giderim ve o kadın da benim halamın akrabası olur inanmayanlar için resim koymayı öğretirseniz resim de koyarım o kadın öle konuşamaz hiç bişi bilemezler çünkü dizi çekilirken evde bile olmuyolar
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Sığacık Gezim,Haberler ve Fotoğraflar Ptsi Mayıs 31, 2010 5:13 pm
herhalde evde olmuycak dizi çekiliyo orda bir sürü gereksiz insan izlemeye çalışıyo zaten saçma geliyo ama neyse
cypriot
Konu: Geri: Sığacık Gezim,Haberler ve Fotoğraflar Ptsi Mayıs 31, 2010 6:21 pm
ben geçen hafta konu açtım gideceğim set olursa bişeyler yapacağım diye.geçen hafta gidemedim ve o açtığım konu kapandı.bazıları gideceğim diye forumu kandırdığımı düşündüler.ben hem onları göstermek için hemde duyduğum haberleri yazmak için açtım konuyu.ayrıca teşekkür etmişsin bişey değil.
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Sığacık Gezim,Haberler ve Fotoğraflar Ptsi Mayıs 31, 2010 6:28 pm
tmam sonuçta bişeyi ispatlamak için resim eklemişsin yani yanlışım yok demi?
cypriot
Konu: Geri: Sığacık Gezim,Haberler ve Fotoğraflar Ptsi Mayıs 31, 2010 6:42 pm
tmam sonuçta bişeyi ispatlamak için resim eklemişsin yani yanlışım yok demi?
sen haberleri ispatlamak için mi ekledin diye anlaşıldı sorun yanlız.kadından duyduğumu ispatlama değil.evet bi nevvi ispat var.
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Sığacık Gezim,Haberler ve Fotoğraflar Ptsi Mayıs 31, 2010 6:51 pm
tamam tşkler herşey için ayaklarına sağlık..
İzMiRLee
Konu: Geri: Sığacık Gezim,Haberler ve Fotoğraflar Ptsi Mayıs 31, 2010 7:04 pm
bnim facede de war isteyenler baksın gittiğimde bol bol çekmıstım
dağhOKan
Konu: Geri: Sığacık Gezim,Haberler ve Fotoğraflar Ptsi Mayıs 31, 2010 7:19 pm
melisae demiş ki:
hadı ya ınsallah teyze sallamıstır yanı oyle bısey olsa bıle soylemez ayrıca burak tum bunları nerden bılıyor? Senarıstler ıyıce sacmalamıs olur.
arkadşalar belki doğrudur hadi belkide salladılar diyelim
ama koskoca tımsın müşteri hizmetlerine bilgi verilmiyor
dağhanın kendi ajansına bilgi verilmiyoda senaristle yapımcı arasında söyle bir konuşmamı geçiyor
TİMUR SAVCI=YA SENARİST EFEYİ GERİ ALIN ÇOK KAYBETTİK SENARİST=OLMAZ ALMAYIZ SENARİST DEVAM EDER .....TEYZE DUYDUN MU ALMIYORUZ EFEYİ FALAN GİT YAY BUNUDA MİLLET BEKLEMESİN
JiLeT
Konu: Geri: Sığacık Gezim,Haberler ve Fotoğraflar Ptsi Mayıs 31, 2010 7:23 pm
dağhOKan demiş ki:
melisae demiş ki:
dağhanın kendi ajansına bilgi verilmiyoda senaristle yapımcı arasında söyle bir konuşmamı geçiyor
TİMUR SAVCI=YA SENARİST EFEYİ GERİ ALIN ÇOK KAYBETTİK SENARİST=OLMAZ ALMAYIZ SENARİST DEVAM EDER .....TEYZE DUYDUN MU ALMIYORUZ EFEYİ FALAN GİT YAY BUNUDA MİLLET BEKLEMESİN
Her dediğine katılıyorum ama dağhanın ajansının tüm gelişmelerden haberi var. Dağhan şuan tims ile görüşme halinde anlaşmak üzereler ve Renda Güner Ajans tüm bu gelişmelerden haberdar
cypriot
Konu: Geri: Sığacık Gezim,Haberler ve Fotoğraflar Ptsi Mayıs 31, 2010 7:56 pm
Evolution demiş ki:
dağhOKan demiş ki:
melisae demiş ki:
Her dediğine katılıyorum ama dağhanın ajansının tüm gelişmelerden haberi var. Dağhan şuan tims ile görüşme halinde anlaşmak üzereler ve Renda Güner Ajans tüm bu gelişmelerden haberdar
peki neden bişey sorulunca cevap verilmiyo ki ? taibiki habrleri vardır ama bi konuşma veya geri dönme olayı varmıki o bile şüpheli.
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Sığacık Gezim,Haberler ve Fotoğraflar Ptsi Mayıs 31, 2010 7:58 pm
kesinlikle süpriz olmasını istiyolar...
JiLeT
Konu: Geri: Sığacık Gezim,Haberler ve Fotoğraflar Ptsi Mayıs 31, 2010 8:00 pm
cypriot demiş ki:
Evolution demiş ki:
dağhOKan demiş ki:
melisae demiş ki:
peki neden bişey sorulunca cevap verilmiyo ki ? taibiki habrleri vardır ama bi konuşma veya geri dönme olayı varmıki o bile şüpheli.
ben hep dağhan dönmeyecek diye düşünüyordum..ve haber Renda Güner Ajansın direk içinden geldi tims ile anlaşmak üzere olunduğu.zaten anlaşma yoluna gitmeyecek olsaydı tims böyle oyunlar oynayarak kumar oynamazlardı
OrijinaL.Adam
Konu: Geri: Sığacık Gezim,Haberler ve Fotoğraflar Ptsi Mayıs 31, 2010 9:40 pm
Evolution demiş ki:
cypriot demiş ki:
Evolution demiş ki:
dağhOKan demiş ki:
melisae demiş ki:
ben hep dağhan dönmeyecek diye düşünüyordum..ve haber Renda Güner Ajansın direk içinden geldi tims ile anlaşmak üzere olunduğu.zaten anlaşma yoluna gitmeyecek olsaydı tims böyle oyunlar oynayarak kumar oynamazlardı
senmi araadın ??
JiLeT
Konu: Geri: Sığacık Gezim,Haberler ve Fotoğraflar Ptsi Mayıs 31, 2010 9:42 pm
Yok aramadım iş yerinden arkadaşımın abisi orda fotoğrafçı olarak çalışıyormuş arkadaştan duydum. Abisinin bir ajansta fotoğrağçı olarak çalıştığından eminim ama Renda Güner Ajans olduğunu bilmiyordum yalansada onun yalancısıyım ama bir çok kişiden gelen duyumlar var döneceğine dair doğrudur diye düşünüyoırum
OrijinaL.Adam
Konu: Geri: Sığacık Gezim,Haberler ve Fotoğraflar Ptsi Mayıs 31, 2010 9:56 pm
hadi inş.
mhe_25
Konu: Geri: Sığacık Gezim,Haberler ve Fotoğraflar Salı Haz. 01, 2010 6:43 am
kesinlikle süpriz olmasını istiyolar...
aynen bencede!!
efe1014
Konu: Geri: Sığacık Gezim,Haberler ve Fotoğraflar Salı Haz. 01, 2010 7:52 am
erdinç valla bizim istediğimiz görüntüleri bulamamışsın be kardeş yani dağhan la ilgili :(