Konu: Sığacık Gezim,Haberler ve Fotoğraflar Paz Mayıs 30, 2010 9:58 pm
Konunun ilk mesajı :
Arkadaşalr bugün sığacıka gittim.Çekim yoktu ancak bazı şeyler öğrendim.Birsürü resim çektim aslıların evden otelden felan ama onları yarın koyacağım bugün biraz yorgunum. Öğrendiğim haberleri söyleyeyim.Sığacığa giden bilir aslıların evi Kavak Yelleri gözleme diye geçiyo orda gözlme yapılıyo.Geçtik resim felan çekildik gözleme yedik orda aklıma geldi bunlardan bilgi alabilirmiyim diye ve hemen gözlemyi yapan yaşlı teyzeye abla kavak yellerinde neler olacak bi bilgin varmı diye sordum.Gelişmelerden pek haberim yok dedi.Ve sonra hemen atladım efe gerimi dönüyo peki diye.Yok dedi efe kendi yaptı kendi ayrıldı dizden birdaha dönmez o dedi.Ben yıkıldım orda.Dedim o o el sahnesi ne olacak finaldeki sahne dedi onlar burağın oyunu burak yapıyor onları dedi.Efeyi bekleyip umutlanmayın boşuna dönmez o dedi.Teyzeye teşekkür ettim ve sahile gittim Finalin ordaki teknelerden birinin sahibiyle konuştum o sahnede efeyimi gördü aslı diye sordum .Ne olduğunu bilmiyorum ana dağhan gelmedi hiç buraya dedi.Yani öyle bişey yok dedi.Bu olaylardan sonra benim umudum iyice azaldı ve hiç kalmadı dostlar malesef.Ayrıca aslıların evi çekimde büyük görünüyor merdivenle kapı arası baya uzak görünüyo ama çok yakın ya.Nasıl oynuyolar demekki görüntüyle. İşte Resimler
En son cypriot tarafından Ptsi Mayıs 31, 2010 4:00 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Yazar
Konu: Geri: Sığacık Gezim,Haberler ve Fotoğraflar Ptsi Mayıs 31, 2010 6:04 am
minenin demediği nerden çıktı söz konusu efe herkesin beklediği bir karakter yazarlar burak ile mineyi efe hakkında konuştururlarmı öyle birşey olursa hemen anlarız ve gerek kalmaz yeni sezonu beklemeye
tolqahan77
Konu: Geri: Sığacık Gezim,Haberler ve Fotoğraflar Ptsi Mayıs 31, 2010 9:06 am
Bence yalan falan degil bana seymosh diye bi kız sürekli arkadasının dayısının sette calıstıgını soluyo ve 119.bölümde olucakları söledi ve hepsi tuttu. Buragın oyunu oldugunu soluyo umutlanmayın efe gelmicek dedi. Ve Leyla diziden cıkcak dedi cıktı.. Gelmicek galiba.. O elde mithat denen bi adama aitmiş..
tolqahan77
Konu: Geri: Sığacık Gezim,Haberler ve Fotoğraflar Ptsi Mayıs 31, 2010 9:06 am
Bence yalan falan degil bana seymosh diye bi kız sürekli arkadasının dayısının sette calıstıgını soluyo ve 119.bölümde olucakları söledi ve hepsi tuttu. Buragın oyunu oldugunu soluyo umutlanmayın efe gelmicek dedi. Ve Leyla diziden cıkcak dedi cıktı.. Gelmicek galiba.. O elde mithat denen bi adama aitmiş..
efe sever
Konu: Geri: Sığacık Gezim,Haberler ve Fotoğraflar Ptsi Mayıs 31, 2010 9:10 am
o kızın söylediklerini bende biliyorum sadece okuyorum oraya hiçbirşey yazmadım hç bende başından beri mine burak oyunu diyordum yine aynı fikirdeyim kızın söyledikleri çıkıyor valla ben kıza inanmaya başadım uzun bir süre önce
*Dnz
Konu: Geri: Sığacık Gezim,Haberler ve Fotoğraflar Ptsi Mayıs 31, 2010 9:41 am
resimleeeeeer?
ozgur.85
Konu: Geri: Sığacık Gezim,Haberler ve Fotoğraflar Ptsi Mayıs 31, 2010 10:16 am
Kafa bulandırmayın arkadaşım nereye dönmedi bi insanın üstünden bukadar pirim yapamazlar.... Oldu bu adam kavgalı kavak yelleri ile ama izin verecek beni kullanın reyting yapın die ölemi !!!! Bu haberlere inanmayın hepsi YALAAAAAANNNNNNN !!!!!
revan <3 efe :)
Konu: Geri: Sığacık Gezim,Haberler ve Fotoğraflar Ptsi Mayıs 31, 2010 10:49 am
yha oraya giden tek siz değilsiniz heralde bi sürü insan gidiyodur bncede kadınlara tembhlemişlerdir söylemyein diyee
efe sever
Konu: Geri: Sığacık Gezim,Haberler ve Fotoğraflar Ptsi Mayıs 31, 2010 10:51 am
gel be efe kaygısız gel de bitsin artık kaygılarımız
revan <3 efe :)
Konu: Geri: Sığacık Gezim,Haberler ve Fotoğraflar Ptsi Mayıs 31, 2010 10:58 am
ya geliceek inşallah
ebosum
Konu: Geri: Sığacık Gezim,Haberler ve Fotoğraflar Ptsi Mayıs 31, 2010 11:58 am
emeğin için çok saol cypriot bende dönceğine inanmıyorum şuan belki ikna çabalarındalar ondan yaptıkar dağhan kabul etmezse yçnü birine çevircekler burak mine falan bu kadar olaydan sonra bunu yaparlarsa ve dağhanda buna seyirciyse dicek bişeyim yok bi projeyle karşımıza çıkmış olsaydı eğer bu tarz girişimlere gerek kalmazdı bizde onlara prim vermezdik gerçi ben izlemiyorum biliyorum oyun ama olsun efe dönene kadar tv den izleyipte reyting kazandırmam birilerinin senin izlemen bişe ifade etmez demesi gibi değil işler
umutfatih10
Konu: Geri: Sığacık Gezim,Haberler ve Fotoğraflar Ptsi Mayıs 31, 2010 12:03 pm
Ya Hala Uzatıyosunuz Döndü İşte Dağhan Yada Bşka Biri Ama Efe Döndü Temmuzda Görücez Herşeyi...
ebosum
Konu: Geri: Sığacık Gezim,Haberler ve Fotoğraflar Ptsi Mayıs 31, 2010 12:04 pm
dağhansız efeyi napalım biz
yigit_fan
Konu: Geri: Sığacık Gezim,Haberler ve Fotoğraflar Ptsi Mayıs 31, 2010 12:05 pm
EN SON ÇIKAN SÖYLENTİDE O TİŞÖRT OLAYDINDA DİZİDE GÖSTERİLENİN YENİ EFE OLACAĞI ARTIK YETER BİR DUR DİYİP TİMS SIKIŞTIRALIM OYNAMASINLAR BİZLE..ÇOCUKMUYUZ Kİ REYTİGLER DÜŞÜNCE DAGHAN YÜKSELİNCE SARP ÇOCUKMUYUZ BİZ KULLANMASINLAR DAGHANI YA GERİ GELSİN YADA RAHAT BIRAKSINLAR ONUDA GERÇEK REYTİGLERİ ÇIKSIN ORTAYADA GÖRELİM BU SENE NEDEN HİÇ ÖDÜL ALMADILAR ARAŞTIRSINLAR BAKALIM SARP KURTARSIN ONLARIDA GÖRELİM TİMS SIKIŞTIRALIM HADİ BERABER 1 AY KALDI.....
efe sever
Konu: Geri: Sığacık Gezim,Haberler ve Fotoğraflar Ptsi Mayıs 31, 2010 12:06 pm
biz efe istiyoruz dağhan külegeç yani eğer başka birini efe yapacaklarsa (ağır bir lafsa özür dilerim) akılsız yapımcılar akıl takviyesi yapalım ayrıca eğer efe dönerse ve bu dağhan külegeç harici biri olursa ağzıma geleni sayarım ekrandan onlara
sarah
Konu: Geri: Sığacık Gezim,Haberler ve Fotoğraflar Ptsi Mayıs 31, 2010 12:07 pm
ya dağhan ya dağhan başkasını istemiyoruz
efe sever
Konu: Geri: Sığacık Gezim,Haberler ve Fotoğraflar Ptsi Mayıs 31, 2010 12:09 pm
dağhan flashbacki koyupta başka efe getirecek kadar saçmalamazlar diye umuyorum ama tims bu herşey beklerim timsten
OrijinaL.Adam
Konu: Geri: Sığacık Gezim,Haberler ve Fotoğraflar Ptsi Mayıs 31, 2010 12:15 pm
fotolar ne zaman gelecek cypriot ??
KYGSZdaghan
Konu: Geri: Sığacık Gezim,Haberler ve Fotoğraflar Ptsi Mayıs 31, 2010 12:17 pm
barıştelli sen fragmanda böyle arkadanmı gördün yoksa tam dağhanın yüzünü gördünmü ?
efe sever
Konu: Geri: Sığacık Gezim,Haberler ve Fotoğraflar Ptsi Mayıs 31, 2010 12:21 pm
benim kafamı hala kurcalıyan soru sezon finalinden bir bölüm önce bile efe flashbacki vardı sezon finalinde o çalgıcıların sahnesinde dağhan flashbacki koyarlar diye umdum ama umdugumu bulamadım neden sezon finalinde koymadılar hala merak ediyorum
*Dnz
Konu: Geri: Sığacık Gezim,Haberler ve Fotoğraflar Ptsi Mayıs 31, 2010 12:25 pm
Gelmeyecek arkadaşlar boşuna umutlanmayın .s
raskolnikow efe
Konu: Geri: Sığacık Gezim,Haberler ve Fotoğraflar Ptsi Mayıs 31, 2010 12:26 pm
cypriot demiş ki:
ugurinho123 demiş ki:
sallama recep din kardeşiyiz yaşlı kadın dizi yönetmeni giib konuşmus