Konu: Çıkan Söylentilere Cevap Ptsi Mayıs 31, 2010 4:47 pm
Konunun ilk mesajı :
Arkadaşlar bugün forumları gezdim ve bazı yalan yanlış yazılara kafam takıldı bunlara gerçeği öğrendiğim için cevap vermek istedim
1: Dağhan diziden ayrılma sebebi sağlık ve ailevi problemleriymiş
2: Evet gerçekten dizi yönetmeni jale ile aralarında bir tartışma geçmiş ama diziden ayrılma sebebi bu değilmiş sandalye fırlatmaolayı asılsızmış
3: Setteki herkez ferit aktuğ hariç dağhana cepe aldı ve kimse onunla konuşmuyordu pelin dağhana karşı herkezi kışkırtıyordu diyenler var bunun gerçekle uzaktan yakından alakası yokmuş
4: ibrahimle dağhan sette veya başka bir yerde hiç kavga etmemişler dağhan pelini hiç ağlatmamış
5: Dağhanın bu tartışmalar yüzenden gece cekimlerini arttırılar diyen arkadaşlar var ben bunuda sordum senaryo ve mekan gereği böle oldu dedi kasıtlı yapılmış birşey yok dedi
6: Konuştuğum kişi bunlar profesyonel oyuncular böle ufak defek nedenşerden dolayı diziyi bırakıp gidemezler her insan çalıştığı kişilerle fikir ayrılığına düşebilir ama kesinlikle bunlar büyütülecek şeyler değil dedi
7: Yeni sezon temmuzda ama tam olarak hangi hafta başlatacakları belirlenmemiş sordum büyük ihtimal ilk haftası başlayacak dedi ama kesin değilmiş
8: Efe karakterini başkası oynayack diyenler var oda yanlış bir bilgiymiş
KAYNAĞIM DAĞHANIN KESİN DÖNDÜĞÜNÜ ÖĞRENDİĞİM KİŞİ BEN ONA KONUMU NEDENİYLE İNANIYORUM BUGÜN TELDE KONUŞTUM CUMA GÜNÜ YANINA GİDECEM BAŞKA BİRŞEYDEN ÖTÜRÜ DİZİYLE ALAKALI DEĞİL CUMA GÜNÜNDE KADAR YİNE ASILSIZ BİŞİLER ÇIKARSA ONUDA YANINA GİTTİĞİMDE ORTAM MÜSAİT OLURSA SORARIM
KONUN YERİ BURASI DEĞİLSE KUSURA BAKMAYIN MODLARDAN VE ADMİNLERDEN BU KONUYU SİLMEMELERİNİ RİCA EDİYORUM.
Yazar
Konu: Geri: Çıkan Söylentilere Cevap Salı Haz. 01, 2010 7:16 am
bende daha önce duydum pelin karahanı ağlatmış dağhan diye bunlar çocukmu oynadıkları karakterler 17-18 normalde 24-30 civarlarındalar niye ağlasınki ilk okudugumda aylar önce çok saçma gelmişti bana ayrıca bende duydugum bir bilgiyi paylaşmak istiyorum yalan mı doğrumu bilmem ama duydum biryerde yalansa duydugum yerin yalancısıyım jale incekol diziyi bırakacak 4. sezon başka birisi yönetecek diye duydum daha öncede söylediğim gibi yalansa kimse kusura bakmasın duydugumu aktardım
zzzeynep
Konu: Geri: Çıkan Söylentilere Cevap Salı Haz. 01, 2010 9:10 am
gerçekten güzel haberler verdin efe.teşekkürler paylaşımın için.ben uzun süreli bir üye değilim belki ama senin yazdıların genel olarak efenin dönmeyeceği yönündeydi.oyüzden ilk efe kesin dönüyor dediğinde hem şşıdım hem sevindim.sen biranda fikrini değiştiriğine göre gerçektir diye düşünüyorum.tekrar teşekkürler.emeğine sağlı.
campell_2323
Konu: Geri: Çıkan Söylentilere Cevap Salı Haz. 01, 2010 10:08 am
Konu: Geri: Çıkan Söylentilere Cevap Salı Haz. 01, 2010 12:58 pm
ehehue yenı papagan aldım adını efe koydum :D :: :lol!:
BaDBoY
Konu: Geri: Çıkan Söylentilere Cevap Salı Haz. 01, 2010 3:20 pm
penner demiş ki:
ehehue yenı papagan aldım adını efe koydum :D :: :lol!:
Hahaha Efe gibi konusturt papağını sen benim oldurtcam deyipte
méLTémm ♥
Konu: Geri: Çıkan Söylentilere Cevap Salı Haz. 01, 2010 3:41 pm
inşallah Gelir Ya mutlu oldum Birden
anko
Konu: Geri: Çıkan Söylentilere Cevap Salı Haz. 01, 2010 4:22 pm
bu adam diyosa bir bildiği vadır merak etmeyin şahsen kendisi en negatif kişiydi bu forumdaki
efe sever
Konu: Geri: Çıkan Söylentilere Cevap Salı Haz. 01, 2010 4:28 pm
benden soıra tabi ben hala inanmıyorum biriside çıkıp beni ikna etse keşke hemen ikna olucam söz
anko
Konu: Geri: Çıkan Söylentilere Cevap Salı Haz. 01, 2010 4:51 pm
bende tam inanmıyorum gerçi görmeden kim inanabilirki yada resmi bir kaynak olmadan (kendi ağzından,timsten açıklama vb.)
melisae
Konu: Geri: Çıkan Söylentilere Cevap Salı Haz. 01, 2010 4:53 pm
bu cok guzel bır haber daghanın donecek olmasını dusunmek bıle mutluluk verıyor
sarah
Konu: Geri: Çıkan Söylentilere Cevap Salı Haz. 01, 2010 9:23 pm
Efe verdiğin tüm bilgiler için tşk ederim=)
eloif
Konu: Geri: Çıkan Söylentilere Cevap Salı Haz. 01, 2010 9:44 pm
Bu süperrr bir haberr temmuzu iple çekiyoruum ve haber için çoooook teşekkür ederim.
netsiszede
Konu: Geri: Çıkan Söylentilere Cevap Salı Haz. 01, 2010 10:17 pm
aksi ispatlanana kadar herkez masumdur ki burdan cıkan sonuc tims cıkp efe karakteri dağhan olarak dönicek die resmi yazı yayınlamdıgı surece dağhanın dönecegine inanmayın sadece hayal kırıklıgınız agır olmaz.yoksa benim icin yönetmen yardımcısının cıkıp dönecek dmesi bile bi anlam ifade etmiyor.
nur-ay-ay
Konu: Geri: Çıkan Söylentilere Cevap Çarş. Haz. 02, 2010 2:17 pm
yaa efe film gri döndümü çok merak ediyorum bilen varsa lütfen cvp versin....[/b][i]
semihcelik
Konu: Geri: Çıkan Söylentilere Cevap Perş. Haz. 03, 2010 4:09 pm
Yanlış Hatırlamıyorsam Denizi Bir Keresinde Dövmüşlerdi Ve Arabadan Aşağı Atmışlardı Sonra Yüzü Görünmeyen Mechul Bİ Adam Onu Kaldırmıştı Ve Götürmüştü.Sanırım BU Bölümde Efenin Yerini Hazırlıyorlardı.Bence Efe Çıktığında Neden Gelmediğini Sorduklarında Ben Hep Sizi İzliyordum Diyip Bu Olayların Hepsini Anlatıcak Denizi Yerden Kaldırdığını ve daha bir çok şey .Sizce Mantıklımıdır.?
Relano
Konu: Geri: Çıkan Söylentilere Cevap Perş. Haz. 03, 2010 5:50 pm
Konu: Geri: Çıkan Söylentilere Cevap Perş. Haz. 03, 2010 5:51 pm
buyrun 4.sezon çekimlerinden kısa bir sahne
eloif
Konu: Geri: Çıkan Söylentilere Cevap Perş. Haz. 03, 2010 5:52 pm
1)daha önce bu video paylaşıldı 2)flood yapmışsın
Ama yine de paylaştığın için teşekkürler
Relano
Konu: Geri: Çıkan Söylentilere Cevap Perş. Haz. 03, 2010 5:53 pm
görmeyenler içindi özür dilerim .
eloif
Konu: Geri: Çıkan Söylentilere Cevap Perş. Haz. 03, 2010 6:00 pm
Yok canım evet ne kadar kulağa suçlayıcı gibi gelsede aslında amacım suçlamak değildi sadece belirtmek istedim ve cidden görmemiş olsaydım çok işime yarayabilirdi ama... neyse dediğim gibi özür dilemene gerek yok, en azından benden, moderatörler haklı olarak bazen kızabiliyorlar sadece onun için söyledim
Misafir Misafir
Konu: Geri: Çıkan Söylentilere Cevap Cuma Haz. 04, 2010 3:03 pm
paylaşım için saol
mhe_25
Konu: Geri: Çıkan Söylentilere Cevap Cuma Haz. 04, 2010 3:16 pm
paylaşım için saol! bizi rahatlattın!
Misafir Misafir
Konu: Geri: Çıkan Söylentilere Cevap Cuma Haz. 04, 2010 3:18 pm
rahatlattın derken ali ?
mhe_25
Konu: Geri: Çıkan Söylentilere Cevap Cuma Haz. 04, 2010 3:36 pm
Je T'aime demiş ki:
rahatlattın derken ali ?
yani sonunda dağhan konusunda ciddi ciddi konu açarak içimizi rahatlattı...
efe sever
Konu: Geri: Çıkan Söylentilere Cevap Cuma Haz. 04, 2010 3:43 pm