arkadaşlar dağhan külegeç kesn dönüyor sağlam bi kaynaktn aldm haberi diiznn 3 bölümü çekiildi ve dağhanda ordaydı siz bunu not edim bi yere yalan yok yemin edebilrm efe kavak yellerine geri dönüyorrr :D:D:D
ya bu kanıt neymiş be senin dediğine göre var ama bi türlü öğrenmek nasip olmadı bize sölesende inansak tbi doğruysa
sinan3444
Konu: Geri: efe %100 dönüyor kesin bilgiiiiiiiii Cuma Haz. 11, 2010 6:33 am
ark ada çekim warsa diger oyuncualra gerek yok efenin nasıl kurtulldugunu çekiyorlarıdır onnu için aslı-deniz-guven-mine ye gerk yok 2 karareman 1 yonetmen 2-3 çalışan yater gozden uzakta çekmişlerdir harkes tatilde diye takipde etmiyordur
efeefe
Konu: Geri: efe %100 dönüyor kesin bilgiiiiiiiii Cuma Haz. 11, 2010 9:04 am
Konu: Geri: efe %100 dönüyor kesin bilgiiiiiiiii Cuma Haz. 11, 2010 9:21 am
Daha 120. bölümü çekip ara verdiler.Ne çekilmiş 3 bölümü. Komedi,bu insanlar bu sitede çoğalmaya başladı.
serkanyol
Konu: Geri: efe %100 dönüyor kesin bilgiiiiiiiii Cuma Haz. 11, 2010 9:22 am
dönmeecek bu kadar basit
ecem
Konu: Geri: efe %100 dönüyor kesin bilgiiiiiiiii Cuma Haz. 11, 2010 10:08 am
set tatilde diye biliyoruz.ama efe sahneleri ayrı olacagı icin yani gecmişi anlatıyorlarsa diger oyuncular yanında olmayabilir hadi inanalım desek, uc bölüm dedigin hangisi hani 121-122 de daghan yok diye biliyoruz.123-124-125 falan mı bu dedigin ve madem arkadaşın sette daghanla beraberdi. fotograf eklersen seviniriz.diger turlu inanmamız zor.ben herkese yalancı demeyi dogru bulmuyorum ama inanmamamızı dogal karşılıyorsundur umarız
ben yine de donecegine inanıyorum o ayrı. ama senin dediklerin dogru mu fotografla anlayabiliriz ancak inanmamız boyle;)
En son ecem tarafından Cuma Haz. 11, 2010 10:20 am tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi
xxx
Konu: Geri: efe %100 dönüyor kesin bilgiiiiiiiii Cuma Haz. 11, 2010 10:18 am
belki efe sahneleri önceden kimsenin haberi olmadan çekilmiştir yada bu çekim önceden belirlenmiş bu zaman içinde çekiceklerdir
Duygusu
Konu: Geri: efe %100 dönüyor kesin bilgiiiiiiiii Cuma Haz. 11, 2010 10:40 am
ya o kadar çok haber varki siteye giriyorum biyerde efe dönmüycek yazıyo biyerde kesin döncek yazıyo ya kesin bi kanıtınız olmadan lütfen konu açmayın bak kimse inanmıyo amam kanıtın olsaydı gerçekten çok sevinirdik o arkadaşında resim falan yokmuymuş sorsan varsa ekle lütfen
ceyhun sungunun profiline baktım hakikaten oynuyor adam yani yalan degil ya ,efe aslı dovmesini ona yaptırmıştı o sahnelerden diziden fotograflarda koymuş ama tvden.başka dizilerden unlulerle de var.offf fotografta getirse bu arkadaşın dedigine inanırız.yani umarım daghanla da fotografı vardır bu adamın yoksa inanmamız zor.ama varsa elimizde ispat olacak bu şahane
arkadaştan fotograf rica ediyoruz ve hangi bölümlerde oynamış daghan kacıncı bölümde girecek meraktayız? yani dediklerin gercekse daha fazla bilgi almalıyız ve fotograf en onemlisi ancak ona inanırız
arkadaşlar bi sitede şunları buldum bi linke qirip bakın:S birçok kişi dağhanı sette gördüğünü iddaa edio Alıntı..(1) arkadaşlar şimdi çekimlerden geldim dağhan ordaydı ama bugünkü finalde yok daha sonraki bölümlerin çekimlerine katılmış dağhanın etrafı bir sürü insanla çevriliydi saten çekimler 1,5 saat sürdü dağhan dönecek mi diye sordum set görevlisine döndü bile dedi ...
Alıntı (2)
evet arkadaşlar daghan dönüyor bnm arkadaşımda aynısını dedi sette çalısıyor..güvenin aslıyı takip ettigi yerde oda geçecek bir kız..o bnm arkim işte..oda dedi dönüyor die sonunda yA:D