arkadaşlar dağhan külegeç kesn dönüyor sağlam bi kaynaktn aldm haberi diiznn 3 bölümü çekiildi ve dağhanda ordaydı siz bunu not edim bi yere yalan yok yemin edebilrm efe kavak yellerine geri dönüyorrr :D:D:D
Yazar
Konu: Geri: efe %100 dönüyor kesin bilgiiiiiiiii Ptsi Haz. 14, 2010 11:29 am
Efe hafizsasini kayib etmis olarak mi cikacak peki ortaya ? ... hayir yani sirf hapise girmemek icin herkesin hayatini alt üst ettiyse.. bu hic de bizim tanidigimiz efe degil... cünkü. !!!
yha hani mine ayarlıyo burakla birlikte bi foto var hani ordaki adam işte bide bu haberi ordaki bi görevliden öğrendim anlaşmışlar hatta izmirde çekimler bitti yakında istanbula gidiyollar :(
yha hani mine ayarlıyo burakla birlikte bi foto var hani ordaki adam işte bide bu haberi ordaki bi görevliden öğrendim anlaşmışlar hatta izmirde çekimler bitti yakında istanbula gidiyollar :(
ARKADAŞIM İNANKİ BİZDE EFE NİN DÖNMESİ İÇİN UĞRAŞIYORUZ ....ZATEN EFE DÜN AKŞAM TV8 DEKİ PROGRAMDA YENİ SEZONDA OLDUĞUNU BİLDİRDİ ZATEN ARKADAŞLAR...........HERKEZ DUYSUN_*EFE YENİ SEZONDA DİZİDE........DAĞHAN YENİ SEZONDA KAVAK YELLERİNDE ROL ALACAK.....